Копирайте стила: Баня в скандинавски стил

Копирайте стила: Баня в скандинавски стил
Копирайте стила: Баня в скандинавски стил
Anonim

Първо моля да влезете! Ако сте съгласни в банята едновременно, запишете тези идеи. Изберете шкаф за мивка с чекмеджета и вътрешни органайзери, така че всеки да разполага с нещата си в ред, и с плавно затваряне, за да предотвратите прихващане на пръстите на децата.

Допълнете банята си с мебели от време на време и огледала с рафтове

баня в скандинавски стил

Стъпка табуретка ще позволи на най-малките да стигнат до мивката. Удобно е смесителят за душ да е с регулируема височина - така че да може да се регулира на височината на всеки един - и термостатичен, за да го нагласите на оптимална температура, без вашите деца да изгорят.

Изберете кранове и тоалетни със системи за пестене на вода: тъй като са толкова много, това е просто. о! И кажете на дъщерите си тийнейджърки да държат козметиката и сешоара в спалнята си. От Ikea: Шкаф Hemnes/Kattevik с мивка (€269); аплици Frihult (24,99 € всеки); Огледало Eidså (10 €) и табуретка Vitto (19 €).

Кристален аплик

кристална стенна лампа

Поставете по един от всяка страна на огледалото за осветление без сенки. Стенна лампа от стъкло и метал в старо злато Perla, от Faro Barcelona (€79,90).

Subway Tiles

плочки на метрото

Неговият скосен дизайн придава обем на стените. Плочки Subway, от серията Bumpy. В 20 x 10 cm (от €18,62/m2). Продава се в Leroy Merlin.

Поднос с капак

тава с капак

Поставен под душа, идеален е да оставите очилата си и да ги предпазите от намокряне. Тава Hüppe Drybox с капак (€144).

Комплект от две метални кошници

за съхранение на дрехи

Практики за съхранение на кърпи или ролки от тоалетна хартия. Комплект от две метални кошници с дръжки, от Kave Home (€44/2).

Диспенсър

Дозатор

Ефектът терацо, също и в аксесоарите. Диспенсър, от Lene Bjerre (€33,75).

Фиксиран и мобилен душ комплект

Фиксиран и мобилен душ комплект

Два модела в един, в зависимост от усещането, което желаете. Фиксиран и мобилен душ комплект против варовик Cuadro, от Tres Grifería (734, €47).

огледало с 3x увеличение

кръгло огледало

За да те видя по-добре! Огледало с три увеличения с чинийки за ластици, пинсети…. Метал и бамбук (€24,90), в Lola Home.

Шестоъгълна шарка

скандинавска баня

Мозайките енергизират стените и подовете. Шестоъгълен модел с гланцово покритие от колекцията Unicolor на Hisbalit (от €54,40/м2).

Шкаф за мивка за баня

Обзавеждане за баня

Какво добро съвпадение правят бял лак и дърво! Композитен шкаф за баня за мивка на плота с магнитна брава на вратата, от La Redoute Interieurs (€199).

Душ корито

Екстра плоска чиния

Изключително плосък и с възможност за изрязване по размер. Душ корито Helios против плъзгане. Изработен е от Stonex®, устойчив и издръжлив материал, от фирмата Roca (€747, €78).

Популярна тема