Преди и след: Най-щастливата спалня за деня

Преди и след: Най-щастливата спалня за деня
Преди и след: Най-щастливата спалня за деня
Anonim

A спалня, в допълнение към мястото, където спите, трябва да бъде онзи храм на relax, където сте щастливи с книга, мобилния телефон или вашата серия. Знаете ли как да го постигнете?

Екипът на Home Staging HS Decor превърна скучно пространство в тази уникална среда, която ви кани да се сгушите на леглото Ключът е удобното оформление, където редът и няма мебели, които пречат на преминаването. Те, като матрак, трябва да са удобни. Опитайте, преди да купите!

На уебсайта на фирмата MaxColchon ще намерите търсачка, за да изберете своя въз основа на вашия тен, колко горещо се чувствате през нощта, твърдостта, която предпочитате… Изберете цветове, материи и детайли, които отразяват вашата личност. Това е ваша територия. Така че уведомете всички!

Преди, спалнята

стая

Спалнята беше практично и асептично пространство, но в същото време беше някак студено и безлично. Той извика да въведе нотка на цвят, да добави възглавници, да окачи илюстрации или снимки от лично естество, да избере някои други дизайнерски мебели, които да се отдалечат от традиционните предложения и растения, които да им дадат живот.

Ново спално бельо

Спалня преди и след: Картина на таблата

Започването от неутрален фон ще направи декорирането много по-лесно. Всичко ще бъде наред! Можете да изберете обикновено бяло спално бельо и да добавите нотка цвят с одеяла, възглавници и карета. Това са от Zara Home. За стената на таблата изберете картина, която пасва на пространството, но и е специална за вас. Работа, от Хавиер Мадрид.

Възглавници с различни размери

Спалня преди и след: Възглавници с различни размери

Направете леглото си уютно и достойно за Instagram с декоративни възглавници. Идеалното е да си поиграете с три различни измервания, да ги групирате по размер - от най-големия към най-малкия - и да започнете с големите, които лежат на възглавницата. За да постигнете комплект с визуално въздействие, избирайте материи в хармонични цветови гами и различни щампи, но не редувайте повече от три различни щампи.

Нощно шкафче

Спалня преди и след: нощна лампа

Прави разлика с нощното шкафче. Защо не поставите странична маса? Тук беше избран модел Ixia с визуално много лек извит дизайн на пръта, който също се разчупва с правите линии на таблата.

Лампа и бял кожен килим, от Zara Home.

Имате ли място?

Спалня преди и след: Фотьойл

Създайте специален кът за дейността, за която мечтаете през останалата част от деня: правете йога, четете, плетете… Запазете достъпа на естествена светлина, за да поставите удобна седалка, и го придружете с опорна точка за книги или материалите, които използвате.Фотьойл, от Crisal. Саксия, от H&M Home. В подножието на леглото, пейка, от Zara Home.

Килим

Спалня преди и след: кът за четене

Цветята ще разкрият, че сте жизнерадостни и жизнени. Разпределете вази с цветни и деликатни аранжировки върху масите, скрина или горната част на шкафа.

Маса, от Zara Home. Килим, от Gancedo.

На поднос!

Златна метална маса от Zuiver

160 €

Златна метална маса от Zuiver. Има размери 50 х 57 см. На Amazon.es

Женско докосване

Флорална възглавница с женствена нотка

29, €95

От Pip Studio, Розова квадратна възглавница, в 45 x 45 cm.

Резервирано място

сива седалка

231, €75

С тапицерия, устойчива на петна, фотьойл Arck, от Kave Home.

Популярна тема