Преди и след: Откачете се от промяната

Съдържание:

Преди и след: Откачете се от промяната
Преди и след: Откачете се от промяната
Anonim

С цел да се създаде къща, адаптирана към социалния живот на собствениците и ежедневния им семеен живот, цялостната реформа на този пентхаус в Мурсия предложи къща с голяма открита и светла обща част.

Дърво, стъкло и стомана бяха отговорни за конфигурирането на проекта. Те, съчетани с бялото на стените, създават по същество минималистична естетика, лишена от излишни елементи.

По този начин дървото, избрано за пода, оформя различните мебели в хола, стълбището и нощната зона; стъкло в различни цветове и степени на прозрачност създава различните среди на къщата; и стоманата позволява въвеждането на малки дизайнерски елементи в стаите.

Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия
Мебелите и висящото осветление осигуряват цветни нотки в хола, трапезарията и кухнята.
Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия
Зоната за нощно ползване е групирана заедно и осигурява повече уединение, скрито зад голяма дървена кутия.
Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия
В детската стая рафтовете бяха оформени с три скейтборда, поставени един върху друг.
Ремонтиран семеен пентхаус в Мурсия

ПРЕДИ РЕФОРМАТА

Семеен мезонет в Мурсия Семеен мезонет в Мурсия Семеен мезонет в Мурсия Семеен мезонет в Мурсия Семеен мезонет в Мурсия Семеен мезонет в Мурсия Семеен мезонет в Мурсия

Архитект: Артуро Морено Фернандес.

Популярна тема