Фритюрниците (без олио) по-евтини на Amazon Prime Day

Съдържание:

Фритюрниците (без олио) по-евтини на Amazon Prime Day
Фритюрниците (без олио) по-евтини на Amazon Prime Day
Anonim

Кой не обича пържени картофи? Това е една от онези основи, които не липсват на масата. Наслада за малки и големи. Но ако се чувствате виновни за количеството калории, които пържените бутчета добавят към семейната диета. Това е решението: Фритюрник без олио… И днес много по-евтино!

Фритюрниците са на мода. Популярността им се дължи на факта, че готвят по-здравословно, което е от ключово значение за поддържане на здравето, така че е удобно да оборудвате кухнята си с тези инструменти за правене на здравословни рецепти.

Номерът на фритюрника без масло е, че той използва горещ въздух, така че забравете за загубата на литри масло в стария фритюрник. Освен това ще се изненадате колко лесно е почистването, за да бъде кухнята винаги подредена. Ако се притеснявате за здравето си, научете как да приготвяте тези супер здравословни рецепти, за да направите пълно меню с фритюрника и ако все още не сме ви убедили, продължете да четете.

Как работи въздушният фритюрник

Фритюрниците са много лесни за използване и включват сензорни екрани и големи системи за управление, така че да са подходящи за готвене на възрастни хора и дори деца, винаги под добро наблюдение. Повечето фритюрници имат концентриран източник на топлина в горната част на уреда, който е комбиниран с голям вентилатор, който циркулира горещия въздух. Този дизайн кара храната да се готви бързо, както и други фактори като използването на перфорирани тигани за увеличаване на въздушния поток и камера с малък капацитет за среда с висока топлина.Това е ефективна джаджа, която спестява бърза вечеря с тази лесна рецепта за пържене на яйце във вашия фритюрник.

Фритюрниците могат да бъдат сравнени с малки фурни, така че резултатът е впечатляващ, защото храната се оказва хрупкава. Ето защо фритюрниците са известни и почти непобедими, когато става въпрос за готвене на пържени картофи, крилца или зеленчуци с малко или никакво масло.

Всички те работят, като използват източник на концентрирана топлина, обикновено разположен в горната част, и голям вентилатор за бърза циркулация на горещ въздух. Тази мощна комбинация приготвя храната бързо до приятна хрупкавост. Те също са чудесни за претопляне на остатъци, като пържени картофи и пица, които често се намокрят в микровълновата.

Как да изберем най-добрия въздушен фритюрник

  • Енергийна ефективност: Фритюрниците трябва да включват таймер за пестене на енергия, да имат няколко функции и трябва да имат способността да поддържат храната топла за определено време.Имайте предвид, че безмаслените фритюрници от неръждаема стомана са по-скъпи от пластмасовите. Важно е да знаете, че този малък уред използва 25% повече електроенергия от класически фритюрник,според OCU (Организация на потребителите и потребителите).
  • Размер: За колко души ще готвите едновременно? Компактният размер е подходящ за един или двама души, докато по-големият размер работи по-добре за трима или повече.
  • Дизайн: Въздушните фритюрници с подвижна кошница са страхотни за малки количества и храни, които лесно се изваждат, някои модели дори имат прозрачен екран на кошницата, за да наблюдавате сготвеното аспект. Фурните за пържене на въздух обаче са малко по-големи и могат да пържат храна на няколко стелажа, но изискват повече надзор и често изискват обръщане по време на готвене.
  • Мулти-функция: Ако търсите друг уред, тостерните фурни, микровълновите печки, тенджерите под налягане и дори фурните с пълен размер започнаха да включват опцията за пържене с въздух в дизайна си, така че инвестирането в многофункционален уред може да е по-добър вариант, особено след като заема по-малко място във вашата кухня.Някои модели фритюрници без олио включват функционален режим за дехидратиране на храна, което е много интересна опция за консервиране на храна и приготвяне на вкусен зеленчуков чипс.

Това са най-добрите 15 безвъздушни фритюрника, които можете да закупите с отстъпки до -40%

Има няколко стила, включително това, което обичаме да наричаме стил кошница, идеален за големи партиди храна като чипс и зеленчуци; също стил на фурна, идеален за готвене на храна на различни височини или с функция за тостер, идеален за печене на скара.

снимка

Moulinex

119,99€

снимка

COSORI

139,99 €

снимка

COSORI

139,99 €

снимка

Принцеса

86, €99

снимка

Xiaomi

€87,00

снимка

Aigostar

99, 99 €

снимка

AEG

€139,00

снимка

Mellerware

95, 99 €

снимка

Moulinex

154, €99

снимка

Ufesa

129, €99

снимка

Tefal

166, €80

снимка

AEG

145, €41

снимка

СЪЗДАВАНЕ

119,95 €

снимка

Принцеса

€119,00

снимка

Северин

74, €99

Популярна тема