Видео урок: Как да направите сив и зелен адвентен венец у дома

Видео урок: Как да направите сив и зелен адвентен венец у дома
Видео урок: Как да направите сив и зелен адвентен венец у дома
Anonim

В този специален видео урок за Коледа, флористичният стилист и интериорен дизайнер Мария Салазар прави адвентен венец в нюанси на зелено и сиво, използвайки зеленина,листа от различни видове. йени

Тази тенденция, базирана на листата, които заместват цветята, поставя зеленото в целия му блясък и подсилва неговите различни и безкрайни нюанси. Осмелете се да украсите тази врата, да се стените или, защо не, да я използвате като централен елемент, придавайки персонален щрих „направи си сам“. С това видео ще видите, че трудността е минимална: Всичко, от което се нуждаете, е търпение, много обич и илюзията, че този занаят ръководи най-милите купонигодина.И с бонус: този венец ще остарее много добре и ще ви издържи перфектно през целия Адвент.

Тайна: ако разтриете листата на евкалипта с ръцете си, те ще издадат прекрасен аромат, който е и лечебен. Без настинки тази зима!

За този адвентен венец имаме нужда от основа от слама като опора за нашата композиция.

Селекцията от растения от Colvin е както следва:

- Eucalyptus cinerea

- Магнолия

- Бял хиперикум

- Eryngium blue

- Брунии

- Eucalyptus Baby Blue

- Цвете от памук

Ще ни трябват също панделка и намотка тел.

Адвентен венец с листа

Короната е в римски стил (напомняща за лавровите венци, които са давани на победителите). Започваме да го създаваме, като покриваме първо едната страна, а след това и другата. И горната, и долната част на короната остават непокрити до еквивалента на размера на юмрук, така че част от короната може да се види. коронната слама: резултатът е усещане за рустик шик, много изтъркан и домашен.

Различните разновидности на листата се регулират към короната с помощта на тел, която се затяга около опората. Това обхваща едната страна и след това другата. Важно е да са асиметрични, за да има усещане за свобода и комфорт.

След като цялата повърхност на короната е покрита, тя се завършва с телта, оставяйки малка хлабина, която служи като кука, ако искате да я окачите на врата или на стена. Финалният търг е покрит с лък.

Адвентен венец с зеленина и сива панделка

Стилизиращ комплект: Pilar Perea.

Популярна тема