Всичко, което трябва да знаете за загражденията, за да получите допълнителната стая, от която се нуждаете

Всичко, което трябва да знаете за загражденията, за да получите допълнителната стая, от която се нуждаете
Всичко, което трябва да знаете за загражденията, за да получите допълнителната стая, от която се нуждаете
Anonim

Имаме въпрос: Ще загубим ли терасата или ще спечелим стая? Е… по малко от двете! Много пъти, когато имаме нужда от допълнително пространство, трябва да го спечелим от терасата. Но можем напълно да стигнем до междинна точка: една част продължава да бъде екстериор, а друга се печели за интериора. Например с всекидневна като тази, която ви показваме в това видео. За това прибягваме до заграждения.

Корпусите са чудесни решения. Това, което е необходимо, е да познавате видовете, които съществуват, за да намерите най-подходящото решение за вашите нужди. Една от тях е завесата със стъклена завеса: те са панели, които нямат профили, могат да бъдат групирани от едната страна на терасата, оставяйки свободен проход навън.

затварянето с прозорец, вторият тип, е идеално, ако това е пространство, което ще използваме често и по всяко време на годината. Можете да избирате между плъзгащи се прозорци или люлеещи се. отварящите се прозорци с панти обикновено изолират идеално, въпреки че имат недостатъка на свободното пространство, от което се нуждаят пред себе си, за да ги отворят. С плъзгачите не е необходимо да избягвате препятствията, които се движат.

Когато ще обмисляме заграждение, трябва да вземем под внимание разпоредбите, които са особено деликатни. За целта трябва да ни посъветват професионалисти.Друг важен момент е да не се превръща в оранжерия, като се внимава с ориентацията и качеството на използваните материали. Профилите могат да бъдат направени от PVC или алуминий: и в двата случая те се обработват в безброй покрития, включително ефект на дърво.

Стъклата са друг основен момент: двойният стъклопакет осигурява топло- и звукоизолация. И винаги с прекъсване на топлинен мост. Яркостта, особено ако е всекидневна или пространство с много живот, трябва да се регулира. Завесите, щорите или щорите изпълняват основна функция.

Как да спечелим стая - Всичко за загражденията

Ние декорирахме тази новопридобита всекидневна в есенен стил: диван, зеленчуков килим, одеяла и преди всичко много растения,, които предизвикват космическото пространство, което е било преди.Поставихме ги в рециклирани кутии за плодове, влакнести кошници, висящи стойки, вази, стъкло…

Популярна тема