Коледни идеи за посрещане на гости у дома и изява

Коледни идеи за посрещане на гости у дома и изява
Коледни идеи за посрещане на гости у дома и изява
Anonim

Вашата Бъдни вечер у дома ли е тази година? Това е най-добрата възможност да покажете целия си талант и да украсите масата по креативен и иновативен начин. Затова искаме да ви представим няколко добри коледни идеи за посрещане на гости у дома и изява!

Зеленчукова украса

Създайте празнична атмосфера с естествени елхови или борови клонки и малки червени щрихи тук и там. Достъпен и прост залог, който можете да адаптирате към вашата трапезария, чрез орнаменти за украса на къщата по Коледа. По този начин можете да постигнете по-внимателен и елегантен външен вид, превръщайки дневната-трапезария в перфектната обстановка за провеждане на всякакви срещи или тържества.

В този случай голяма елхова клонка украсява лампата на тавана, която заедно с декоративна камбана се превръща в централна украса на пространството. Можете да проверите, следователно, стаята е готова да приеме гостите.

Идеи да се погрижим за детайлите по Коледа

Детайли, които карат цялото семейство да се влюби

Украсата на трапезата на Бъдни вечер е почти толкова важна, колкото и правилното меню. Ако искате перфектна презентация, погрижете се за малките детайли: малък подарък до чинията, няколко ароматизирани свещи и, разбира се, оригинално представяне на салфетките.йени

В този смисъл можем да постигнем много по-елегантен имидж, достоен за партита като тези. В крайна сметка целта ни е превърнете обяда или вечерята в специален моментЗа да направите това, нищо по-добро от това да прибягвате до декоративни елементи, подходящи за вашия дом за Коледа; с други думи, начин за обогатяване на имиджа на интериора. Пример могат да бъдат пръчици канела, евкалипт или памук, ресурси, които са отлични декоративни залагания за тези салфетки Muy Mucho.

Идеи да се погрижим за детайлите по Коледа

Традиционна маса

Ако за вас Коледа е ярка, червена и зелена, изберете традиционен стил Тази маса има съставките на живота ви: звезди, свещи, клони и листа, дизайнерски чинии, сребърни подложки и др. Идеята е да постигнем изтънчен и подходящ дизайн за по-оригинална вечеря, която на свой ред предлага някои модерни и винтидж излъчвания.

Идеи да се погрижим за детайлите по Коледа
Всичко, от Maisons du Monde.

Насладете се

Комбинацията от детски и бабини съдове причинява само страдание. Избягвайте проблемите с меламинов коледен сервиз за най-малките. Има голямо разнообразие, за да направите вечерята забавен и цветен момент. Това е от Райс.

Идеи да се погрижим за детайлите по Коледа

Да седнем ли сега?

Сребристото и сивото вървят ръка за ръка на тази красива маса, облечена за Коледа. Растителни детайли и свещи успешно допълват тази празнична атмосфера. Така един декоративен дизайн се удостоверява с декорации, сърма, фигури, свещи, тематични салфетки,и др. Целта е изпълнена, усещаме щастливата и усмихната атмосфера в коледна украса, подходяща за гала вечеря.

Идеи да се погрижим за детайлите по Коледа
Всичко е от Maisons du Monde.

Малки подробности

Друг начин за обогатяване на образа на вечерята е чрез малки детайли, типични за коледната украса, които като цяло осигуряват баланс и тематизират околната среда, като извличат от интериора ни този щастлив дух, който носим в себе си. Постигнати са нотки на елегантност, изтънченост и принос на червения цвят, който ни изпълва със страст. В този случай са използвани сухи клони, ананаси и дълга червена панделка, която минава през цялата маса.

коледна украса за маса

Осветете Коледа

Най-добрият начин да създадете празнична и очарователна атмосфера е чрез светлини.Разбира се, коледната елха не може да липсва, по същия начин, по който можем да включим и някои декорации, като светещи звезди, разпръснати из хола и свещи за масата. Оттам нататък ще постигнем онази спокойна, спокойна, спокойна и мечтана среда, която харесваме толкова много за тези дати.

осветена зала

Децата у дома?

коледна трапеза

Ако имате деца вкъщи или гости с деца, какво ще кажете да им подготвите парти маса, но с детска визия? С мека украса и ананас във всяка чаша успехът е гарантиран. От фирмата Райс: плетена коледна елха (€14,9); чаша (5,7 €) и чиния (5,7 €) с отпечатани коледни украси и чаша на златни точки (15,5 €)

Популярна тема