Аксесоари за организиране на най-доброто новогодишно парти у дома

Аксесоари за организиране на най-доброто новогодишно парти у дома
Аксесоари за организиране на най-доброто новогодишно парти у дома
Anonim

Годината свършва и е време да отпразнуваме настъпването на 2022 г., както заслужава. как? Организиране на най-добрата новогодишна нощ в историята във вашия дом! Не пропускайте шампанско, грозде и, разбира се, всичко необходимо, за да прекарате една нощ със стил. Ако искате да видите изненаданото лице сред гостите си, вземете тези подробности в последния момент. Партито ще бъде незабравимо!

Избрахме скъпоценни предмети и чаши за най-важния тост за годината и за организиране на гала маса със златни детайли, най-добрият блясък за посрещане на новата година.

Но нека не забравяме най-смешната страна на това парти, партито.Забавни парти шапки и чаши, шума, конфети, ленти… Всичко, за да отпразнуваме края на тази втора година, в която продължихме да се борим с коронавируса и да посрещнем новата 2022 година с отворени обятия с надеждата, че COVID ще спре да обуслови прегръдките, които сме потискали толкова дълго.

След като отпразнуваме Коледа, е време да подготвим къщата, за да отпразнуваме новогодишната нощ по най-добрия начин, който знаем как да го направим, като се съберем с най-близкото семейство и приятели, подготвим гала вечеря и организираме парти, пълно с щастие и радост. Новата година е добро основание да си помислим за всички хубави неща, които сме преживели и за всичко най-хубаво, което предстои. Нови проекти, нови радости и вече традиционните нови обещания, с които обичаме да започваме всяка година. Върнете се във фитнеса (или започнете да посещавате), откажете цигарите, обадете се на приятеля, с когото сте спрели да се виждате преди години, отидете на диета… Каквато и да е целта, която си поставяме - и въпреки че знаем, че може да не я постигнем -, е най-добрата отправна точка за предстоящата година.365 дни до чисто нов.

Вижте тези чаши за препичане, аксесоари за гала маса и идеи за вашето парти. Ние от редакцията на Micasa ви желаем късмет през новата година.

1

Чаши за шампанско

Pompadour lido чаша за шампанско

Искате ли да сте идеалният домакин? Посрещнете гостите си с коктейл за добре дошли, за да отворят уста за бляскавото парти, което ги очаква. Вземете голям брой чаши, като тези от цветно стъкло, широк отвор и златист ръб, идеални за новогодишната нощ, ексклузивна като вашата.

7,95 €

Английският двор.

2

Маркери за чаши

маркери за чаши

Открихме детайл, който ще ви бъде супер практичен в най-вълшебната нощ на годината. Това са тези метални маркери във формата на ананаси и фламинго, които се поставят в подножието на всяка чаша и помагат за идентифицирането им. Ако всеки гост има свои собствени, напитките няма да се смесват и няма да се налага да носите допълнителни стъклени съдове.

9. €95 / 6 бр

Английският двор.

3

Champagne House

царевично метално шампанско

Протоколът изисква шампанското и коктейлите винаги да се сервират много студени. Докато се прибирате у дома, дръжте миксера в неговия елегантен шейкър за коктейли и всички бутилки в охладител за шампанско с лед. Така след прегръдките и целувките можете да им сервирате напитката с правилната температура.Между другото, ако тази година искате да изненадате с коктейла, тук ще ви покажем един много оригинален и лесен за приготвяне коктейл. Развеселете се!

4

Как се приготвя предястие

Убедени сме, че с тази малка помощ вашият миксер ще има пълен успех, дотолкова, че вече чухме оттук комплиментите към най-добрия домакин. Пригответе го минути преди да пристигнат. Със сигурност ще го превърнете в коледна традиция!

5

Последната маса за годината

елен с форма на голяма звезда

Как да бъде иначе, вашата новогодишна трапеза, тази, с която искате да се сбогувате с годината и с която ще отпразнувате началото на годината, трябва да бъде специална, уникална и задължително да се постави с изискан вкус. Какво мислите за този декориран в златно и розово? Това е предложение от El Corte Inglés и ние се обявяваме за абсолютни фенове на неговия стил.

4, €95

Прибори за хранене Mirabelle от El Corte Inglés.

6

Когато всичко се брои

Във вашата гала трапезария всички детайли са важни. Хлябът няма да бъде звездата на вашата вечеря, но не забравяйте да го сервирате, защото испанската гастрономическа култура не разбира, че той липсва на масата. Препоръчваме да го поднесете в порцеланова чиния New Bone, вид фин, но устойчив порцелан, като този, украсен с елен. Избран детайл, с който вашата маса със сигурност ще придобие елегантност.

9, €95

Английският двор.

7

Салфетки със салфетници

комплект от 2 златни пръстена за салфетки гинко

Платнени или хартиени салфетки? Съмнението обижда. Маса, изпълнена със стил като тази, която сте организирали, заслужава да бъде подредена с платнени салфетки (памучни или ленени) и разбира се със салфетници (като тези с формата на златни листа), които й придават онази ексклузивна нотка, която вашите гости ще направят оценявам.Един съвет, ако ще сервирате морски дарове е препоръчително да включите и хартиени салфетки (освен платнените), които се махат след употреба.

9, €95

Комплект от 2 поставки за салфетки Ginko от El Corte Inglés.

8

Детайли, които маркират

комплект от 6 топки маркери за маса сребърна коледа

Забележка:, за да не се налага да казвате на всеки гост къде да седне, какво ще кажете да поставите маркери за коледни топки на масата? Добавете карта с името на всеки един и това е всичко. Много практичен и декоративен детайл, с който ще изглеждате страхотно. Когато основното ястие се появи (и целта му е изпълнена), е уместно да ги махнете, за да спечелите място на масата.

9

Какво си намислил за гроздето?

купа Констанс от английския двор

Без значение дали са 12 натурални зърна грозде, такива от цял ​​живот, или сиропирани и обелени, минути преди звъна на новогодишната нощ те ще трябва да бъдат приготвени и поднесени, за да спази традицията. Предлагаме ви да ги сервирате в тази купа от рязано стъкло. Перфектен вариант да поставите кулминацията на вечерта на най-елегантните маси (ако не сте знаели, комбинацията от порцелан, златни отблясъци и стъкло е тенденция тази Коледа).

2, 95 €

Купа Constance от El Corte Inglés.

10

Честита 2022 г.!

чаша лавандулово шампанско от el corte ingles

Всичко ли е готово, за да направите най-милия тост за годината с вашите гости? Камбаните свършват, приветстваме 2020 г. и всичко е прегръдки, добри решения и най-добри пожелания за щастие за всички.Какво по-добро време от това да го отпразнувате със специален тост и тази оригинална чаша шампанско! Изработена е от стъкло, декорирано със златист ръб и ще стои много елегантно на вашата маса.

8, €50

Чаша шампанско Lavender от El Corte Inglés.

11

Тост с изненада

точкова златна чаша за шампанско от el corte ingles

Тази кристална чаша със златни полка точки е ефектно пълна с шампанско! Мехурчета и точки се смесват, създавайки супер оригинален и забавен оптичен ефект, който ще изпълни новогодишния ви тост с оригиналност. Ако искате да изненадате гостите си, с тази чаша ще го направите много лесно!

5, 95 €

Чаша за шампанско Dots Gold от El Corte Inglés.

12

Horeca Collection

Метална чанта котильон за новогодишната нощ. Лот от 12 чанти.

снимка

€12,00

Не пропускайте подаръците за партито! Палантини, конфети, шапки, маски, имате ли всичко готово, така че новогодишната нощ, която сте организирали у дома, да се окаже красива бъдете майсторски? Като добър домакин няма как да пропуснете празничните детайли на партито. И за да не губите време в подготовка, намерихме тези чанти с всичко необходимо. Уверяваме ви, че смехът е гарантиран. Всичко, което остава, е да се насладите на тази специална новогодишна нощ!

Популярна тема