Дрешки за кучета от най-актуалните модни марки

Съдържание:

Дрешки за кучета от най-актуалните модни марки
Дрешки за кучета от най-актуалните модни марки
Anonim

Нашите кучета са привързани, верни и любовта им е безусловна. Когато излизаме с тях, те ни правят голяма компания; следователно те заслужават да им е удобно и топло с дрехи, които са достатъчно интересни, за да бъдат модерни.

Каним ви да подарите на вашето кученце незабравим подарък. Веднага щом ги облечете в един от тези пуловери илиобувки, те ще бъдат толкова щастливи, че просто ще искат да излязат и да ги покажат с малките си приятели.И ако имате планирано парти, ще искате да видите тази селекция от 50 забавни и оригинални костюма за кучета.

Модни марки за кучета

В света на облеклото за кучета модните марки обръщат внимание на текущите тенденции. H&M, Berksha и Stradivarius се присъединяват към колекцията домашни любимци за кучета Zara Home. Големите мезони също са потопени в дизайна на дрехи за домашни любимци от известно време,като моделите на Prada, Ralph Lauren или Lous Vuitton.

Устойчивостта също си проправя път в кучешката мода, като фирмите използват ecofriendlyпродукти, за да правят облекла, като кучешко палто от рециклирани материали. Има много възможности за облекло за домашни любимци.

По същия начин има и колекцията на IKEA за домашни любимци, изключително за нашите космати и съставена от каталог с легла, играчки или възглавници, наред с други продукти.Изработен е от 100% рециклиран полиестер, една от най-добрите тенденции в облеклото за кучета.

Както виждате, разнообразието е огромно и офертата продължава да расте всеки ден. От пуловери и палта за кучета до ботуши, каишки и други функционални дрехи. Така че, облегнете се и се насладете, подиумът на моделите на кучета е на път да започне! Време е да видите сладките дрехи за кучета!

ЖАКАРДОВ ПУЛОВЕР

дрехи за домашни любимци, жакардов пуловер за кучета, от hm

БУХАНО ЯКЕ ЗА ГОЛЕМИ КУЧЕТА

облекло за домашни любимци ватирано яке за кучета, от hm

ТЕНИСКА НА ЗЕЛЕНИ РАВИЯ

тениска с кучешки райета

ПУЛОТ СЪС СЪРЦА

пуловер за кучета

ОДЕЯЛО ЗА КУЧЕ

кучешко одеяло

ПАЛТО ЗА КУЧЕТА МНОГО ТОПЛО

палто за кучета

СУИТШЪТ ОТ РУНО

Дрехи за домашни любимци от руно за кучета Ralph Lauren

БУХНАТО ЯКЕ

ralph lauren куче полар яке дрехи за домашни любимци

МЕКО ЛЕГЛО ОТ ОВЧА КОЖА

кучешко легло от стрижена кожа, от hm

ПУЛОВЕР С ПОМПОНИ

hm куче pom pom джъмпер дрехи за домашни любимци

КОЛИЕ С ПЛОЧКА

louis vuitton tag яка за домашни любимци

PIQUE POLO

ralph lauren dog pique polo дрехи за домашни любимци

Популярна тема