10 парчета, за да облечете масата си на Свети Валентин ❤️

10 парчета, за да облечете масата си на Свети Валентин ❤️
10 парчета, за да облечете масата си на Свети Валентин ❤️
Anonim

Тази година вие го предложихте и ще го постигнете! Добре, може все още да не сте усвоили рецептата и ще трябва да поръчате вечеря вкъщи, но това ще бъде нашата малка тайна… Това, което ще постигнете е декориране на масата по най-романтичния и шикозен начин Възможно еи ние ще ви помогнем: Честит Свети Валентин! Любовта изпълва къщата ви с добри емоции, но ако приготвите сладки мезета като тези, показани във видео урока, вашият партньор със сигурност ще бъде готов да изживее една много специална нощ.

Декорацията винаги помага да се създаде атмосфера, пълна с любов, ето защо тези ключове са важни, за да украсите дома си на Свети Валентин, с перфектен интериорен дизайн, за да ги оставите за по-дълго.Той активира всички сетива, зрението е важно, но обонянието заема централно място, за да позволи на чувствеността да процъфтява. Просто трябва да изберете ароматни свещи и да ги поставите стратегически, за да създадете много внушително индиректно осветление. Флоралните аранжировки и техните аромати също са много важни, така че ще трябва да изберете един от тези 15 букета цветя и растения за Свети Валентин.

Добре облечена и сервирана маса

Идва ред на усещането за вкус. Ако сте от хората, които обичат да готвят за другите, днес е време да се покажете. С Micasa никога няма да ви свършат идеите, така че ще харесате тези 4 рецепти, които ще подхранят любовта на Свети Валентин. Масата за партито трябва да е добре подредена, за да създаде интимен момент.

Сервирайте вечерята си бляскаво върху плоча за маса, със златни или сребристи тонове под чинии и красиви съдове. Погрижете се за стъклените съдове, уверете се, че са деликатни и предлагат опции за вода, вино и кава.Обърнете внимание на това стъпка по стъпка, за да научите как да сгъвате хартиени или платнени салфетки, за да украсите масата.

Въпреки това, изборът на по-неформален подход ще ви спести време. Потърсете хубави подложки, можете дори да използвате памучни салфетки или кухненски кърпи, в стил рустик. Седнете на възглавници или пуфове и украсете масичката за кафе със свещи и централен елемент от ананаси и зелени клони.

1

LE CREUSET

В облицовъчна керамика

снимка

€28,00

Пригответе вашите десерти с много любов, независимо дали са суфлета, горещи тапас или мъфини, от Le Creuset. Керамични контейнери, устойчиви на екстремни температури, от -18° C до повече от 260° C.

Още идеи: Романтични сладкиши и десерти за Свети Валентин

2

декоразийски

От естествени влакна

снимка

13, €72

Този поднос е напълно екологичен, тъй като е оплетен с водни зюмбюли и е добро напомняне за Свети Валентин. Това е идеално декоративно допълнение за поставяне на шоколадови бонбони, желета или цветни листенца.

Още идеи: шоколад и шоколадови бонбони за Свети Валентин

3

Relaxdays

Чувствена хапка

снимка

19, €93

Пригответе суши, тапас, дъска със сирене или по-сладки хапки и ги поднесете на този красив поднос във формата на сърце, точно като за Свети Валентин.

4

Калолари

На свещи

снимка

17, €12

Пакет от 6 ръчно изработени романтични розови свещи за Свети Валентин от Kalolary в Amazon. Колко са красиви, толкова пълни с листенца, че няма да искате да ги запалите, но поводът го заслужава.

5

Stölzle Lausitz

Време за тост

снимка

15,55 €

Доброто кава или пенливо вино е от съществено значение за всяко празненство, което си заслужава, особено ако е Свети Валентин! Не пропускайте тези красиви очила.

6

XMYNB

Сърце от пъпеш

снимка

16, 99 €

Тези хубави прибори за хранене не могат да бъдат по-оригинални, с десертни лъжички във формата на сърце, изработени от неръждаема стомана и в различни цветове, за да отбележат Свети Валентин.

7

Балви

Цялото сърце

снимка

16, 95 €

Този комплект с 2 чаши с много любящ дизайн е идеален. Червено-белият порцелан е декоративен детайл, ако го поставите на масичката за кафе, за да поканите партньора си да изпие кафе по-удобно на дивана и да наздравее за Свети Валентин.

8

GARNECK

Винаги с цветя

снимка

27, €33

Аранжировките с цветя са най-добрият съюзник за изненада на Свети Валентин. Още повече с тази скулптурна керамична ваза от фирмата Garneck.

ОЩЕ ИДЕИ: ЦВЕТЯ И БУКЕТИ ЗА ДЕНЯ НА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

9

Ото Конинг

Светла нощ

снимка

40, €99

Тези берлински прибори за хранене са красиви, от неръждаема стомана, със своето златно титаниево покритие. Фирма Otto Koning предлага този комплект от 30 части за 6 души, който облича парти маса или празнуване на Свети Валентин.

10

Stölzle

Най-добрата напитка

снимка

37, €69

Освен вино или коктейли, ще е добре да имате готови няколко чаши вода, които да придружават вечерята. Не искаш алкохолът да ти удари главата и да се озовеш като дървар на дивана…

Популярна тема