10 матраци 150 x 190 см, за да подновите своя

10 матраци 150 x 190 см, за да подновите своя
10 матраци 150 x 190 см, за да подновите своя
Anonim

Време е да сменяме матраците, когато, както при моя партньор и аз, контрактурите стават част от рутината. Събудихме се една сутрин, не сме спали добре и решихме: "време е да сменим матрака". От този ден, не знаете до каква степен започнахме да ценим добрата почивка, имаше ден, в който сънувахме, че спим на новия матрак (обещавам ви, че това е по-истинско от самия живот).

Поръчахме го чрез Amazon и няколко дни по-късно пристигна, бяхме изключително развълнувани, но все пак трябваше да изчакаме 24 часа, за да се уталожи добре, преди да можем да го пуснем.Тази вечер спах на новия си матрак и за първи път от много време не съм ставала посред нощ, чувствам се отпочинала и гърба ми го усеща. Но дали това е магически матрак? Искам. Това е просто матрак, който ни подхожда и е решил този проблем вместо нас.

Матракът е вашият най-добър приятел. Знаете ли, че прекарваме една трета от живота си в сън? Ето защо е от съществено значение преди да закупите такъв, да прочетете съветите, които събираме в това ръководство, за да изберете матрак. И не пропускайте нашите съвети за спокоен сън. В този друг линк ще научите за най-често срещаните видове матраци: матраци с покет пружини; матраци за вегани (да, има ги); и т.н…

Много е важно стаята ви да е красива, но още повече това да ви помага да се насладите на добър нощен сън. А сега обърнете внимание, защото ще ви покажем 12 начина да подобрите средата, в която почивате. Лека нощ!

Ние, преди да вземем решение за този, който най-накрая купихме, проучихме.Оставям ви тук матраците, които най-много привлякоха вниманието ни и, разбира се, матрака, който вече е на дивана в моята стая и на който смятам да спя спокойно всяка вечер. Разгледайте и ако е дошъл моментът да смените матрака си, продължете и купете нов матрак, супер лесно е да го закупите онлайн и ще си спестите караницата да го носите от магазина до дома си.

1

Imperial Relax

Матрак Imperial Deluxe Viscographene 30cm

снимка

€269,00

Това е прекрасният матрак, за който ви разказвах. Едно от нещата, които взехме предвид най-много, е височината на матрака, от 18 сантиметра стигнахме до почти 30 и, разбира се, гърба ни го забеляза много.

2

Matnature

Антибактериален матрак модел Zerobact Sac

снимка

238,00 €

Този е висок 30 см и е вискоеластичен с покет пружини. И най-доброто е направено с хипоалергенни влакна, за да се намали рискът от причиняване на алергична реакция, придружено от слой HR High Resilience.

3

Conforama

Матрак от пяна MAX DREAMS PLUS

снимка

135,00 €

Един от най-евтините, които можете да купите онлайн. И най-доброто: пристига у дома ви навит в деня и часа, които решите. Изработен от пяна с висока плътност, която осигурява голяма адаптивност, еластичност и устойчивост.

4

ECCOX

Луксозен нощен комфортен матрак с мемори пяна Graphene

снимка

234, €99

Този матрак има две независими въздушни камери, изработени от триизмерна тъкан, създава се постоянен отвор за въздух, което осигурява идеална топлоизолация за зимата и лятото.

5

Начална страница на Bellavista

Матрак Senator с мемори пяна

снимка

149, €99

Едно от нещата, които ни харесаха най-много в това, беше да прочетем, че има отделни легла, така че да не безпокоят другия спящ с движения. Беше сред първите ни избори!

6

СПЯ

Премиум матрак Pocket Spring

снимка

450, €20

Този модел беше сред нашите опции, тъй като е един от най-добре оценените от клиентите на Amazon.

7

СЪН

Матрак Elixir

снимка

199, 99 €

Това, че има едно лице за лятото и друго за зимата ни се струва пълен успех. Няма нищо по-лошо от това да сте на температура, която не е тази, която искате в леглото, така че няма кой да си почине! В допълнение, бяхме много поразени от факта, че има технология Eliocel, която осигурява високо ниво на твърдост.

8

naturalex

Матрак Memory S латекс

снимка

159, €69

Проучвахме и за латексови матраци, най-много ни хареса този. В допълнение към 7-те диференцирани комфортни зони, които този матрак има, бяхме на път да се спрем на него и заради системата Air Fresh, която предотвратява излишната топлина през нощта, като същевременно избягва концентрацията на влага в матрака.

9

naturalex

Матрак Viscosystem

снимка

149, €69

Този модел е направен с революционната тъкан Memory System, усъвършенствана технология, която комбинира мемори пяна с латекс. Материал с адаптивни свойства, който подобрява приемането и насърчава балансиран комфорт.

10

Начална страница на Bellavista

Матраци Майорка

снимка

139,99 €

И накрая, сред опциите ни беше и този, който обещаваше да спим като на хотелски матрак, което изглеждаше като сбъдната фантазия. За какво се отнася? Към слоевете на адаптивност, избрани да осигурят комфорт и правилното разпръскване на топлината и да създадат зони за почивка, които осигуряват необходимата твърдост на всяка част от тялото.

Популярна тема