Вашите растения и вие Нова любовна история?

Вашите растения и вие Нова любовна история?
Вашите растения и вие Нова любовна история?
Anonim

Изненадващи букети, флорални арки, въздушни инсталации, ефектни букети, централни елементи, които са чисто изкуство… Ако толкова много харесвате цветята, защо не потърсите работилница, за да се научите да работите с тях? При много не е необходимо да имате опит, а само желание, любопитство и страст.

Можете да се регистрирате например на Madrid Flower School (www.madridflowerschool.com). В него ще намерите множество опции, независимо дали сте начинаещ или професионалист, който иска да се задълбочи в определена техника.Разгледайте уебсайта и се абонирайте за техните бюлетини, за да научите за обширната програма за следващите месеци. Ключова точка на това училище е участието на международни и испански дизайнери в майсторски класове, чудесна възможност за откриване на стилове и тенденции.

Снимка в заглавието: ослепителна цветна композиция в чаша, от испанската флористка Ana Belén Rodríguez.

1

Започнете с флоралното изкуство

цветни аранжировки

Ако харесвате цветя и растения, не се задоволявайте да сложите дузината карамфили, които сте купили този ден във ваза, доставете си удоволствието да тренирате във флоралното изкуство, ще видите колко лесно е да сглобите букет с любимите си цветя Interflora препоръчва 5 училища, в които можем да правим флорални работилници (и хубавото е, че има опция за онлайн)

Хихон: Al Norte Floral. Предлага основни курсове по техника, както и за тези с известен опит, както и дълъг списък от монографии като дизайн на булчински букети, нови флорални тенденции или ефимерни монтажи.

Севиля: Андалуска школа за флорално изкуство. Те имат голямо разнообразие от курсове, в които техниката и дизайнът са тяхната референтна ос.

Барселона: Escola de Art Floral de Catalunya. Курсове, насочени към професионалисти във флоралния дизайн и озеленяването, както и към тези, които тепърва започват и се интересуват от това красиво изкуство.

Мадрид: Испанско училище за флорално изкуство: Предлага голямо разнообразие от курсове, както за начинаещи, така и за професионалисти.

Валенсия: Валенсианска школа за флорално изкуство. Историята на курсовете, които предлага, се фокусира както върху флоралния дизайн, така и върху озеленяването.

2

Как да направим уговорка

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Micasa Revista (@micasa_deco)

В това видео Mireia Aldomà, флоралният дизайнер на Colvin, ни учи как да направим цветна аранжировка с божури и сезонни цветя: карамфили, оризово цвете и стеноцвет.Натюрморт в три вази, който работи еднакво добре както заедно, така и поотделно. Как да аранжирате цветята, как да режете цветята, играйте със светлина и обем. Цветята изпълват дома ви с живот!

3

Да живее стъклото

Стъклени бутилки с цветя

Уау!! Бутилките изглеждат ефектно с малко цветя и зелени листа в тази композиция от озеленител и флорален дизайнер Inés Urquijo. Въпреки че не го знаехме, те са потенциални вази, с които всички се захващаме всеки път, когато консумираме сокове, мляко, бира, вино…

Анти-екологичният навик за използване и изхвърляне е заменен в случая на стъкло с този за рециклиране, но какво ще стане, ако направим още една междинна стъпка? Повторната употреба, удължаването на полезния живот на това, което имаме у дома и добавянето на малко изобретателност - креативно рециклиране - също е стълб на движението за нулеви отпадъци.Има множество стъклени контейнери за ежедневна употреба, като бутилки и малки бутилки, но също и пластмаса и други материали, които могат да се използват и трансформират в опори за аранжировки.

Ако някой ден ви омръзне от външния му вид, продължете и го сменете с боя, корица, направена от изрезки или хартия в техниката декупаж. С умения и добър урок дори ще можете да отрежете бутилките, за да разширите гърлата им и да направите ваза с широко гърло.

4

Това растение използва watsapp

саксия с wifi

Да, както го четете. Той ви уведомява за най-важните му нужди от вода, тор или трансплантация. А можете да го направите и по имейл. То е от Homy Jungle, стартираща компания от Валенсия, която е родена, „така че никой да не се откаже да има растение, защото не знае как да се грижи за него или защото се страхува, че ще умре“.

Купете от тук

25,99 €

В случай на съмнение имате безплатна консултация с д-р Плант.

5

Рециклируеми торби

Цветя, от Лене Биере

12 месеца за подаряване на цветя: Свети Валентин, годишнини, рождени дни… Запишете тези специални дати, за да не пропуснете тази година нито една и да помислите предварително какъв букет да подарите.

Презентацията е важна, въпреки че тенденцията да се опростяват и доставят с крафт хартия е по-устойчива и полезна за писане на вашето съобщение.

Вижте как да си направите у дома: САКСИЯ С КРАФТ ХАРТИЯ

Цветя, от Lene Bjerre.

6

WANFEI

Интелигентен монитор за растения

снимка

26, €99

Свързва се чрез bluetooth с вашия мобилен телефон и ви позволява да наблюдавате влажността на почвата, температурата, светлината и хранителните вещества в зависимост от растението, което имате. Идеален начин да се погрижите за растенията си, дори ако мислите, че нямате ръка за тях.

7

WANFEI

Smart Pot

снимка

44, €95

Свържете bluetooth на вашия мобилен телефон, който отсега нататък ще комуникирате с вашите растения през мобилния телефон. Тази интелигентна саксия се свързва чрез приложението Flower Care и ще ви каже колко влажна е почвата и дали трябва да добавите тор.

8

Redxiao

Цветарски ножици

снимка

20, €94

Вземете професионалните си ножици за вашия ремонт. Този дизайн също е супер сладък.

9

DK

Флора: Тайният свят на растенията

снимка

29, €90

Започнете да създавате своя собствена библиотека, за да научите всичко за цветята и растенията.

10

Ще ви хареса

Книга: Необикновени дървета

Задължително четиво за всички любители на природата… С великолепни илюстрации и невероятни факти, Необикновени дървета доближава читателя до повече от 60 уникални дървета, представящи почти всеки регион и екосистема на света.

Купете от тук

26, 55 € на Amazon.es

От издателството GeoPlaneta.

Популярна тема