The Nugget, красива мини къща от 10 м2

The Nugget, красива мини къща от 10 м2
The Nugget, красива мини къща от 10 м2
Anonim

Феноменът на мини къщите продължава да опустошава. Колкото по-малки, толкова повече ги харесваме! По-малко за почистване, по-малко за правене и повече за наслада! Особено ако имате достатъчно късмет да живеете в преносима къща като тази насред провинцията. Проектирана от екипа на Modern Tiny Living, къщата е много по-малка от всички, които сме виждали досега, но има всички основни удобства, за да живеете като кралска особа сред природата.

И ако популярността на мини къщи или малки домове е нараснала толкова много, това, разбира се, се дължи на телевизионните предавания, които растат като гъби по канали като DKISS или божественост, но най-вече защото в много страни осъзнаването на планетата нараства. Много хора се чудят дали наистина имат нужда от толкова квадратни метри, за да водят комфортен живот и избират да променят начина си на живот. Да живееш в по-малък дом днес не означава, че ще се лишиш от удобствата. Освен това тези мини къщи са толкова, толкова красиви…

  • МОЯТА РЕФОРМА Е ПО-ДОБРА ОТ ВАШАТА, НОВО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА РЕФОРМИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.
  • НА ОТКРИТО С ЧАР. НОВОТО ТВ ШОУ ЗА РЕФОРМАЦИЯ НА DKISS.

Най-хубавото на тези къщи е, че не ви обвързват с определено място, можете да промените местоживеенето си, както искате или имате нужда. Разбира се, има каравани, кемпери и кемпери, но въпреки че са идеални за ваканции, те не ви дават усещането за дом като мини къщите - като тази, която ви представяме тук.

The Nugget,е името на тази красива малка къща (да, като пилешки хапки) и ни плени със стила на интериора си и защото е супер малка

От входа имаме достъп до очарователна кухня с дървен плот. От едната страна малка баня с тоалетна и душ. И на заден план, легло, което също действа като всекидневна, с няколко отворени рафта за съхранение отгоре. Отвън метален двускатен покрив и чамова облицовка допълват очарователния вид на тази малка къща, която ще искате да вземете със себе си навсякъде по света. Не пропускайте видеото!

В кухнята: кухнята разполага с мивка с медна арматура и мини хладилник.
Мини къща в рустик стил с ремарке
Въпреки че къщата няма печка или телевизор, дизайнерите са изцедили всеки ъгъл докрай.
Що се отнася до storage, освен рафтовете по стените, има достатъчно място и под леглото.
Мини къща в рустик стил с ремарке
Цялата енергия идва от слънчеви панели. Освен това има резервоар със 178 литра вода и нагревател на газ пропан, за да се вземе душ, без да ви е студено.
Мини къща в рустик стил с ремарке

В редакцията на Micasa няколко от нас биха искали да опитат. А ти?

Популярна тема