Тук живее декоратор и си личи! ? Къщата на декоратора Клаудия Лопес Пела

Тук живее декоратор и си личи! ? Къщата на декоратора Клаудия Лопес Пела
Тук живее декоратор и си личи! ? Къщата на декоратора Клаудия Лопес Пела
Anonim

Интериорният дизайнер Claudia López Pella успя да превърне дома си в много лично място,със спокойна и естествена декорация, която предава спокойствие и свежест в същото време. Преди малко по-малко от пет години младата жена напусна апартамента, в който живееше със семейството си, за да стане независима и да създаде първия си дом.

Разположен в жилищен район на север от Мадрид, апартаментът имаше много силни страни. „Сред тях изобилната естествена светлина, която получава“, ни казва Клаудия.„Всички прозорци в къщата, дори и тези, които не излизат на терасата, са до пода, което я прави много светла. Но също така размерите му, около 80 м2, и рационалното и балансирано оформление, го направиха идеален дом за нея.

ХОЛНА

В декорацията на всекидневната елементите в скандинавски стил бяха съчетани с етнически мебели от масивно дърво, като масите от Индия и рафтовете от рециклиран бряст от Mulet Shop.

Декоратор на къщи Клаудия Лопес Пела: Места във всекидневната
Пейка, облегната на стената, беше допълнена с няколко възглавници на облегалката и няколко постелки.
Декоратор на къщи Клаудия Лопес Пела: всекидневна
Възглавници на райета, от Kenza & Co.

Детайли от естествено дърво и зелени растения действат като обща нишка в цялата декорация.

ТЕРАСА

Къщата на декоратора Клаудия Лопес Пела: тераса
Цветни възглавници от Kenza & Co.

БЮРО (ИЗПОЛЗВАНИ ЪГЛОВЕ)

Декоратор на къщи Клаудия Лопес Пела: Бюро
Бюро, от Modern Living.

Основната колона се превърна в идеален преходен елемент за разграничаване на работната зона от останалата част на помещението без разделителни стени.

ТРАПЕЗАРИЯ В СЪЩИЯ СТИЛ

Декоратор на къщи Клаудия Лопес Пела: Бяла трапезария
Малките растения са от Colvin; останалото е от Ikea.

За трапезарията е избрана кръгла маса от Kenay Home и е придружена от четири еднакви стола от Gifts Miguel, също в бяло и дърво.

Стената на трапезарията беше украсена с композиция от дървени трупи, вместо картини или щампи.

МИНИ ПРИЕМНИК

декоратор на къщи клаудия лопес пела малка зала
Рафт от Hannus BCN.

За малкото антре е избран нисък рафт с колелца, който собственикът се е погрижил да шлайфа, докато му придаде състарен вид, който се вписва в декорацията.

ПРАКТИЧНА И ЗАВЪРШЕНА КУХНЯ

Декоратор на къщи Клаудия Лопес Пела: Бяла кухня
В кухнята черният цвят на плота и пода създава много елегантен контраст с белите мебели.

Кухненските мебели са с гладки фронтове и без дръжки, а избраните цветове подчертават модерния им вид. Това е удобно и функционално пространство, със спокойна атмосфера, идеално за срещи с приятели.

Вази Godtagbar
Вази, от колекцията Godtagbar, от Ikea. Тип мляко, 15 €;с дръжка, 15 €, и без дръжки, 9 €.

СПАЛНЯ С РУСТИЧЕН ЩРИХ

Декоратор на къщи Клаудия Лопес Пела: Спалня с карта на света
Заглавие на Hannun BCN. Насладете се на картата на света. Одеялата са от Икеа.
РЕЖИМ НА НОЩНОТО ШКАФЧЕ: Рафт на нива съдържа всичко - от книги до снимки до сувенири.

Детайлите в дърво, като таблата и картата на света, придават характер на спалнята.

БАНЯ

Декоратор на къщи Клаудия Лопес Пела: Бяла баня
Всичко, от Ikea.
Някои влакнести кошници, огледалото и дървена мебел добавят топлина и нарушават монохроматизма на бялото.

Свободното пространство между тоалетната и мивката е оползотворено с дървена количка, в която да се подредят кърпи и тоалетни принадлежности. Две влакнести кошници бяха поставени под летящия шкаф на мивката.

КАРТА И КЛЮЧОВЕ КЪМ РЕФОРМАТА

Декоратор на къща Клаудия Лопес Пела: План на къщата
плоско
80 м2 от къщата са разпределени в голям хол-трапезария, кухня, две спални и две бани. Към апартамента има и прекрасна тераса от 27 м², в която е обособен хол с ъглов диван.

АПАРТАМЕНТ ЗА ЖИВЕЕНЕ

Собственикът е закупил апартамента извън строежа чрез жилищно строителство и не се нуждае от ремонт или структурни промени. Просторен, с модерен етажен план, с порцеланов под, който имитира дърво и боядисани в бяло стени, трябва само да помислите за неговата декорация и как да придадете на интериора стил, който отразява вашата личност. Задачата нямаше да е трудна за него, тъй като богатият му опит в интериорния дизайн щеше да му помогне най-добре.Разбира се: той би го направил без да бърза, с добре подбрани мебели, които купуваше малко по малко и които не се колебаеше да комбинира с възстановени части, като например масите в хола, които принадлежаха на родителите му. Истината е, че собственичката, като добър любител на декорацията, обича от време на време да обновява облика на къщата си.

Ако Клаудия избра скандинавския вкус веднага след като се установи в новата си къща, в момента тя доминира смесица от стилове.

Като връзка, дърво: актуални дизайни в бяло, от Ikea и Kenay Home; етнически парчета от Индия и детайли в естествени покрития от фирми като Mulet Shop, Hannun BCN и Enjoy de Wood. Що се отнася до цветовата гама, изчистените бели, сиви и бежови материи бяха комбинирани с дискретни щампи в по-живи тонове. Всичко това, заедно с естествени растения и аксесоари от растителни влакна, разпределени в различни части на къщата, допринася за създаването на спокойна и релаксираща атмосфера. Без съмнение, лична и супер удобна среда.

Популярна тема