В коя мини къща биха живели героите на Дисни? Всеки има свой малък дом

В коя мини къща биха живели героите на Дисни? Всеки има свой малък дом
В коя мини къща биха живели героите на Дисни? Всеки има свой малък дом
Anonim

Чудили ли сте се някога как би изглеждал любимият ви герой на Дисни, ако се премести в малка къща? Странно е да се мисли за това, нали? И сме свикнали да ги виждаме да обитават огромни замъци и дворци.

Но нека положим усилия и си представим Уди, Бела или Елза, прегърнали минималистичния начин на живот. Какъв тип къща бихте избрали? Какъв би бил интериорният дизайн? Екипите на Angie's List и NeoMam Studio не само зададоха тези въпроси, но и проведоха обширно проучване, за да ни дадат отговорите, а резултатите не биха могли да бъдат по-умопомрачителни! &128561;

WOODY: TOY STORY

Мини къщата на Уди, Играта на играчките

Ако трябва да изберем една-единствена дума, за да опишем декоративния стил на Уди, тя би била винтидж. Неговата каубойска шапка, карирана риза с копчета и емблематичната жилетка от телешка кожа са намек към западната естетика. Ето защо не можем да измислим по-добра мини къща от тази очарователна таванска стая от масивно дърво с рустикални шкафове, не е ли идеална?

Мини къщата на Уди, Играта на играчките

Декораторите смятат, че кафявите тонове в облеклото на Уди ще паснат перфектно на цветовете на таванското помещение. От друга страна, винтидж въздухът продължава в широкия балкон, който обгражда екстериора на къщата.

ЕЛЗА: ЗАМРАЗЕНА

Мини къщата на Елза, Замръзналото кралство

Ледената кралица би се преместила направо в тази малка къща с открити бели греди и прекрасен бледосин таван в тон със стените.

Тюркоазената тапицерия на дивана е вдъхновена от известната рокля на Елза, когато тя се появява пеейки.
Мини къщата на Елза, Замръзналото кралство

Отвън снегът и дървото на тазихижа в скандинавски стил отразяват корените на Елза в омагьосаната гора. Освен това прозорците изглеждат издълбани от лед, точно като тези в замъка.

МЕРИДА: СМЕЛА

Мини къща Merida, Brave

От прозореца, вдъхновен от келтската катедрала, до камината в средновековен стил, до смелите цветове на килима и стола, цялата мини къща 100% отразява личността на Мерида.

Големите прозорци отзад предлагат изобилие от естествена светлина, а ретро боята отдава почит на Ангъс, известния шотландски клайдсдейлски кон на Мерида.
Мини къща Merida, Brave

екстериорът в провинциален стил заимства геометрията на шотландски замъци, които вдъхновяват създателите на филма да направят филма.

MULAN: MULAN

Мини къщата на Мулан, Мулан
Въпреки че Мулан изглежда не се вписва в нейния свят, нейната смела, волева, но невзрачна личност напълно пасва на тази вила с ориенталска тематика.

Интериорните дизайнери смятат, че жена, независима като нея, ще има чисто и добре организирано таванско помещение, адаптирано към модерния минимализъм. За да се увеличат максимално детайлите, китайските буркани също са включени, книги, фигурки, лодки и огърлиците, които Мулан и нейният съпруг са получили, преди да заминат на мисията си във втората част на филма.

Мини къщата на Мулан, Мулан

Предната част на къщата е проектирана с плъзгащи се врати в японски стил и малка дзен градина, където Мулан може да медитира върху военните си стратегии.

ДЖАК СКЕЛЕТЪН: КОШМАР ПРЕДИ КОЛЕДА

Мини къщата на Джак Скелет, Кошмар преди Коледа

Най-зловещият персонаж от всички Дисни щеше да живее, логично, в мини къща в готически стил, където Хелоуин беше 365 дни в годината.

Мини къщата на Джак Скелет, Кошмар преди Коледа

Напуканата вътрешна боя и разклатеният екстериор на тази обитавана от духове къща ни връщат обратно към Кошмара преди Коледа. Ужасяващо готино!

БЕЛА: КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРА

Мини къщата на Бел, Красавицата и Звяра

Най-известната принцеса на Дисни е любопитен, но нетрадиционен дух, който винаги е готов за приключения. Така че нейната малка къща трябва да е толкова жива, колкото и нейната личност За да постигнат това, декораторите започнаха да подреждат книги и книги, защото какво би била Бел без тях?

От друга страна, цветовете, използвани най-често от героя, включват синьо и кестеняво, тонове, които откриваме в синята тапицерия и в червеникаво-кафявия килим. Въпреки че не трябва да забравяме полилея, който вдъхва живот на тавана!

Мини къщата на Бел, Красавицата и Звяра

Фасадата напомня за селската къща на Бела и баща й (на една страна, разбира се). И то е, че за да живеем устойчиво, жертвите са от съществено значение!

Популярна тема