Изградете бляскава табуретка стъпка по стъпка за вашите домашни партита

Изградете бляскава табуретка стъпка по стъпка за вашите домашни партита
Изградете бляскава табуретка стъпка по стъпка за вашите домашни партита
Anonim

Когато овладеете нещата, ще искате арсенал от табуретки навсякъде! И това е, че когато става дума за места, никога няма достатъчно (особено ако мислим да организираме малко парти у дома или да поканим приятелите и семейството си да отпразнуват всякакъв тип събитие).

Разбира се, можете да закупите табуретките вече сглобени, но ако искате да създадете бляскава и донякъде изискана среда, без да харчите цяло състояние, няма да имате друг избор, освен да следвате този урок, за да създадете свои собствени седалки.

КАКВО ВИ Е НУЖНО:

- 1 основно столче

- Златна спрей боя

- Електрически телбод

- Пълнеж за възглавницата

- Спрей лепило

- Плат за тапицерия на седалките

Табуретка

Започнете, като премахнете металните крака от табуретката. Можете да си помогнете с отвертка или бормашина, което ви е по-лесно.

Поставете краката върху някакъв вестник, като се уверите, че сте защитили пода добре, и ги боядисайте със златен спрей. Изчакайте първата страна да изсъхне и направете същото с другата.

Изрежете пълнежа на възглавницата, като използвате основата на табуретката като водач. След това го напръскайте със спрей лепило и залепете пълнежа към основата.

Сега изрежете избрания от вас плат в кръг, като използвате основата на табуретката. Не забравяйте да оставите няколко сантиметра свободни, за да можете да прикрепите тъканта към долната основа.

Използвайте електрическия телбод, за да прикрепите тъканта към основата и накрая отрежете излишната тъкан. Сега трябва само да поставите вече боядисаните крака и да се насладите на седалката!

Популярна тема