Нов конкурс за преобразяване: Моят преобразяване е по-добър от вашия, в DKISS

Нов конкурс за преобразяване: Моят преобразяване е по-добър от вашия, в DKISS
Нов конкурс за преобразяване: Моят преобразяване е по-добър от вашия, в DKISS
Anonim

Нов конкурс пристига този петък, 28 февруари, от 17:30 ч. по телевизионния канал DKISS. Представен с един от красивите близнаци на Property Brothers, Дрю Скот.

Конкурс Моята реформа е по-добра от твоята
Последният петък на февруари ще бъде специален в DKISS. Любителите на реформите имат среща с най-добрите експерти в тази област, които за първи път се изправят в безпрецедентно телевизионно състезание, за да покажат кои са майсторите на реформите.Четири отбора, бюджет от $175 000 и Дрю Скот като съдия, който ще има последната дума за избора на отбора победител, съставляват съставките на новия формат за реформа на DKISS, „Моята реформа е по-добра от твоята“.- DKISS

4 професионалисти по реформи, известни също със съответните си телевизионни предавания, се състезават за наградата:

Лиан Форд от „Реформи с Фордовете“

Мина Старсиак Хоук от „Реформа с Карън и Мина“

Жасмин Рот от „Очарователни къщи“

Алисън Виктория от „Чикагски реформи“

Всеки от тях ще има същия бюджет и къща за ремонт. Този, който постигне в края на състезанието да е построил къща с по-голяма стойност, ще бъде победител и той ще постави името си на улицата, където ще бъдат кръстени къщите, които 4-мата ще преустроят.

Във всяка глава те ще работят върху стая в къщите и във всяка от тях гост-звезда като Тарек Ел Муса от „Flip or Flop“или строителят Майк Хоумс ще оценява работата на състезателите.

В последната глава Дрю Скот от Twins Renovate Twice ще инспектира и четирите къщи отгоре надолу и ще определи кой дом печели състезанието.

„Моята реформа е по-добра от твоята“премиери в петък, 28 февруари от 17:00 ч. по DKISS.

Популярна тема