Преди и след: Съблекалнята на @byMariadelValle. Ние сме влюбени

Преди и след: Съблекалнята на @byMariadelValle. Ние сме влюбени
Преди и след: Съблекалнята на @byMariadelValle. Ние сме влюбени
Anonim

Понякога измислянето на собствен стил, който говори за нас и ни определя, отнема време. И ако не, попитайте блогърката, инстаграмърката и youtuber Мария дел Вале, която отне, докато получи идеалната съблекалня, която ни показва днес. „Когато преди 8 години моето момче и аз Преместих се в тази къща, винаги съм мечтал да имам собствена съблекалня, дори и да беше малка. И аз го имах, но го трансформирах, тъй като вкусовете ми се промениха през годините. Сега обичам бохо шик стила, който му дадох, въпреки че не знам много добре дали ще бъде окончателният”.Ето как Мария обяснява как е бил дългият процес, докато стигне до пространството, което сега служи и като сцена за нейните видеоклипове в YouTube.

Съблекалнята преди…

Съблекалнята на Мария дел Вале: ПРЕДИ

Соблекалнята на Мария е преминала през различни стилове, докато достигне настоящия образ. Първо боядиса стените в тюркоазено синьо и постави огледало в съблекалнята на тоалетната масичка, но крайният резултат не го убеди. От синьо е променено на розово на Барби, за да му придаде по-женствена нотка. „Сега го виждам и ми се струва ужасно“, казва той. Третият му залог е по-нордически, с бели стени и бохо шик и винтидж декор, който той обича. Ще го промениш ли обратно? „Разбира се“, казва той, „ако не, нямаше да съм аз.“

Съблекалнята сега…

Тоалетка в съблекалнята от María del Valle: тоалетка
Бюро и огледало, от Ikea.

Старото бюро се превърна в романтична тоалетка благодарение на добавянето на огледалото. Това е мястото, където Мария се гримира, преди да заснеме видеоклиповете си в YouTube. Вляво няколко цветя пампас от градината на майка й; instagrammer персонализира един от тях с розов спрей. „Обичам ги, имам ги из цялата къща“, казва той.

Практичен в ежедневието, ярък благодарение на белите стени, по-голям на външен вид, отколкото е благодарение на разположението на огледалата на стратегически места и с много внимателна ретро декорация, за която Мария без съмнение е отговорна.

В новата й съблекалня сме поразени от мебелите без врати, където всичко се вижда. Само с един поглед Мария намира това, което търси от първия път. А ние харесваме, освен заразителната жизненост, и устойчивия характер на собственика му.Вижте съобщението, което ни дава: „Насърчавам моите последователи да играят с това, което имаме у дома, да се възползват от него, да го персонализират, да му дадат друга употреба. Винаги имаме неща, които понякога вече не използваме за целта, за която първоначално са били използвани, но можем да им дадем нов живот на друго място, с различна употреба”. След като знаем всеки детайл, който тя е персонализирала в съблекалнята от нейната ръка, откриваме тайната: това е въпрос на креативност и култивиране на търпение.

Съблекалнята Съблекалнята на María del Valle: тоалетка и рафт за обувки
Кадифен стол, от Munek Furniture. Килимът е от Calma House.

Мария е украсила тази стена с три шапки, които ѝ придават този бохо вид, който тя харесва толкова много. До тоалетната масичка тесен шкаф с мини чекмеджета, където държи козметиката си. „Купих го преди години за кухнята в A Loja Do Gato Preto.Рамката и дръжките бяха сребърни, но ги боядисах в злато с четка и ги преместих тук, за да държа козметичните си продукти под ръка.“Розовото все още е един от любимите й цветове, „макар и по-прашен сега“, както се вижда от кадифения стол.

Съблекалнята на Мария дел Вале: дрехи и рафтове
Златното персонализирано огледало е от Maisons du Monde, а стойката за дрехи е от Leroy Merlin.

Пред тоалетната масичка Мария и нейното момче поставиха няколко рафта на стената с различни размери, които показват дрехи и аксесоари.

„Намирам за удобно да го имам така. Обикновено приготвям дрехите си предния ден, но избирам преди да оставя обувките, чантата, очилата… в зависимост от облеклото.“

Весела, жизнерадостна, дружелюбна и отдадена, Мария дел Вале има легион от последователи както в акаунта в Instagram @bymariadelvalle, така и в канала си в YouTube. В тях той показва най-новите придобивки в облеклото, своите персонализации или промените, направени у дома.

Усмихнат и в бяло, той позира за списанието в новата си съблекалня.

Мария дел Вале: съблекалня
„Обичам неутрални тонове, както за облекло, така и за декорация.“
Съблекалнята на María del Valle: огърлици и чанти Съблекалнята на Мария дел Вале
Мини и магарешки рафтове, от Ikea.

От първата си съблекалня, Мария запазва барчето тип магаре за окачване на дрехи и белите рафтове, където излага обувки и чанти. Понякога това не е достатъчно и трябва да си помогнете с допълнителни елементи за съхранение, като кръгли кутии, които приличат на кутии за шапки или закачалка във формата на сърце, която поставяте зад вратата.

Съблекалнята на Мария дел Вале: обущар
Мебели, от Ikea.

Тази скандинавска мебел, която съчетава рафтове с форма на куб в горната част и чекмеджета в долната част, служи като сцена за запис на видеоклиповете, които Мария качва в YouTube.

„Полагам големи грижи за естетиката на този фон, в който излагам най-красивите предмети: свещи, последните ми придобивки в обувки и чанти… леко осветени с малки LED ленти.“
Стол Sigma с метални крака от La Oca
Стол Sigma с метални крака, от La Oca (€248).
Месингова закачалка Owl от Лора Ашли
Месингова закачалка за сова Лора Ашли ($20).
Кадифен пуф с място за съхранение
В ватирана. Кадифен пуф със съхранение в WestwingNow.es ($219).

СЪВЕТИ ЗА INSTAGRAMER

Отворените дрешници, които излагат на показ дрехите, са чиста тенденция. Практични и инстаграмируеми, те трябва да са спретнати и чисти. Мария знае.

„Изисква да бъда по-внимателен с почистването и да бърша праха по-често, но определено си заслужава.“

Правенето на промени у дома е необходимо, за да се избегне монотонността. Възрастта, времето и начинът на живот играят роля.

„Зрелостта ви моли да промените декора и по-меките цветове, но аз все още харесвам розовото, а?“, казва youtuber със смях.

Ако искате по-персонализиран престой,персонализирайте и създайте. Мария го е правила няколко пъти. XL бутилката на Chanel на рафта е боядисана с блясък кутия за бельо; и запушалката, лакирана кутия за лекарства. Невероятен! нали?

Популярна тема