20-те най-добри фурни според вашия начин на готвене

20-те най-добри фурни според вашия начин на готвене
20-те най-добри фурни според вашия начин на готвене
Anonim

Фурната е един от уредите, които използваме периодично за приготвяне на по-сложни рецепти. Този уред е консолидиран сред най-подходящите за кухнята, основно поради множеството опции, които предоставя и добрите резултати, които предлага благодарение на факта, че ни позволява да правим по-изискани и вкусни ястия.

За да знаете коя е най-подходящата за вашия начин на готвене, ние направихме селекция от най-добрите фурни, които в момента се предлагат на пазара и, разбира се, отговарят идеално на кулинарните нужди на настоящето.

Защо да имате фурна в кухнята?

Ако използвате фурната повече от печката за приготвяне на вашите ястия, няма нищо по-добро от това да изберете модел, който отговаря на вашите нужди и умения в кухнята; обаче не е лесно да се намери най-подходящият. В момента домовете стават все по-технологични, поради което тези видове уреди са свързани с домашната автоматизация, за да направят дома ви интелигентен дом.

Фурната е основна част от всяка кухня и за това не само трябва да вземете предвид нейния дизайн, но и да прецените пространството, което имате инсталирайте го и неговите енергийни качества или почистващи функции. С него можете да правите всякакви рецепти. Можете ли да си представите вкусни ребра или лимоново пиле на фурна?

Начинът, по който готвите, има решаващо влияние върху типа уред, който избирате. Препоръчително е да имате висококачествена фурна, за да постигнете практичен и лесен процес на готвене.Фурната предоставя редица предимства, които несъмнено ви позволяват да се насладите на повече вкусни ястия; Дори и да нямате фритюрник, има фурни с плот, които имат тази функция.

Характеристики на фурната

Относно съществуващите модели има електрически, многофункционални, настолни, газови или микровълнови. Последният вероятно е най-търсеният, тъй като се превръща в многофункционален уред, който ви позволява да спестите място и да имате два уреда в един. Във всеки случай преценете вашия стил в кухнята и ще намерите най-добрата фурна.

От друга страна, може да се каже, че е един от уредите, които консумират най-много енергия Възползвайте се максимално от него и избягвайте да отваряте вратата ненужно, т.к. при всяко отваряне температурата може да падне до 50º. Друга добра препоръка е да изключите фурната преди края на програмираното време, остатъчната топлина ще завърши готвенето.Освен това има уреди, които отговарят на етикета за устойчивост, най-добрият начин да имате по-екологична кухня

Други неща, които трябва да имате предвид

Къде да поставим фурната? Близостта на електроуредите според предназначението им ще улесни много нашата задача. Препоръчително е да поставите на едно място например котлона, тостера с прозорец, котлона и фурната, както и съдомиялната и мивката, които винаги трябва да са една до друга, за да не се мокрят на пода, когато местите чинии, чаши, прибори за хранене, тигани и др. Все пак, за да знаете къде да поставите микровълновата и фурната, добре е те също да са близо една до друга.

По отношение на хигиената, знаете ли как да почистите фурната? Първо, трябва да го оставите да изстине напълно. Ако имате самопочистващ се пиролитичен модел, това е, което спестявате! За тези, които нямат този късмет, избършете го с кърпа, напоена със смес от сода за хляб и оцет.Този трик работи чудесно за премахване на упорити петна, освен това оставя приятна свежа и чиста миризма.

След като знаем някои характеристики, препоръки и оценки, е удобно да разгледаме различните модели, които можете да закупите лесно от Amazon.

1

Северин

Ако обикновено не готвите: микровълнова с конвекторна фурна

снимка

139,95 €

Харесвате гастрономията, но не и готвенето. В такъв случай най-добрият ви вариант е микровълнова фурна с вградена фурна Това, в допълнение към 9 автоматични програми за готвене, има 1350 W конвекционна фурна за приготвяне на любимите ви ястия при най-добрите условия.

2

Cecotec

Ако имате малко място: фурна на плота

снимка

92, €10

Това, че имате малка кухня, не означава, че не можете да я оборудвате с всички основни уреди. Ако харесвате как изглеждат вашите ястия във фурната, имате нужда от настолна фурна. Заемат малко място, но са също толкова мощни, колкото и конвенционалните Настолната фурна Cecotec има 1500 W, 6 режима на използване и специален камък за готвене на пици.

3

бонбони

Ако имате душата на готвач: многофункционална фурна

снимка

296, €65

Обичате да правите иновации в кухнята, но преди всичко го правете с фурната. Тогава няма съмнение, имате нужда от мултифункционален. Обичаме тази, защото има почистваща система Aquactiva,, която прави почистването на фурната много по-лесно.

4

SAUBER

Ако готвите много: многофункционална пиролитична фурна

снимка

399,00 €

Ако фурната се е превърнала в чудесен съюзник за вас в кухнята, но не обичате да я почиствате или да смесвате миризми всеки път, когато приготвяте ново ястие, това, от което се нуждаете, е фурна с пиролитична функция като тази, която оставя уреда като златни струи само с избърсване.

5

Bosch

Ако обичате здравословното готвене: електрическа фурна за пара

снимка

1074, €48

Фурната с пара е една от най-новите тенденции в този тип уреди. Създадена е за хора като вас, които търсят готвят по-здравословни ястия Опцията за готвене на пара на тази фурна Bosch позволява на храната да запази вкуса, свойствата и хранителните си вещества непокътнати.

6

бонбони

Ако не обичате да губите нищо: фурна на природен газ

снимка

€529,00

В кухнята не губите нито една храна. Всъщност вие сте фен на модата за повторна употреба на равни кожи за приготвяне на нови ястия. Ако прехвърлите това към вашите уреди, най-подходящият за вас е газовата фурна, тъй като ще спестите енергия и освен това качеството на храната ще бъде оптимално Този природен газ фурната е с капацитет до 60 L и е изработена от неръждаема стомана, което придава модерен щрих на вашата кухня.

7

СПАЙС

Ако обичате пица: пещ за пица с огнеупорен камък

снимка

€115,00

Има хора, които използват фурната само за приготвяне на пици.Ако това е вашият случай, тази фурна за пица ще се превърне в най-добрата ви покупка за кухнята Тя е направена с готварска плоча от чист огнеупорен камък, за да получите резултат, сякаш сте направили пицата в фурна на дърва.

8

BURNHARD

Ако обичате да приготвяте барбекю: пещ за пица на открито

снимка

279,00 $

Тази фурна за пица е перфектна за приготвяне на автентично барбекю във вашата градина или просто за приготвяне на добри пици и наслаждаване на слънчевите дни с приятели. За по-малко от 10 минути той достига температурата, необходима за готвене, а двойното му покритие от неръждаема стомана с вълнен пълнеж, обвивката поддържа температурата вътре за по-дълго време и ще консумира по-малко.

9

De'Longhi

Кухнята ви малка ли е?

снимка

262, €77

Плотовите фурни са идеални. Ако нямате място да поставите голяма фурна, този модел с електрическа конвекция има седем функции за готвене и таймер, така че няма да изгорите нито една рецепта.

10

Balay

Мултифункционална фурна с aqualysis

снимка

419,00 €

Ако не познавате почистващата система aqualysis, разберете с тази фурна, за да готвите като професионалист. Интересното е, че има скриващи се контроли и телескопични релси за по-голям комфорт.

11

Whirlpool

Високи технологии

снимка

489,00 €

Фурната Whirlpool Europe Urban Line има 16 функции има електронен програматор и технология 6th sense, както и функция за самопочистване.

12

бонбони

Бестселър на Amazon!

снимка

164, €53

Това е топ 1 в списъка на Amazon със стенни фурни. Дали защото се предлага в 6 формата? Изберете цвета и функциите, от които се нуждаете.

13

SOLTHERMIC

Както преди

снимка

359, €99

Тази фурна с красив ретро дизайн е като кухните, които познавахме от къщата на нашите баби и дядовци или родители. Фурна и котлон с газови горелки. Фурната е електрическа, но можете да я използвате и с бутан или градски газ.

14

AEG

Мултифункционална фурна

снимка

293, €57

Тази фурна предлага най-високата технология. Има система за почистване Aquaclean, предлага 9 функции, равномерно готвене, XXL вентилатор, има 72-литров капацитет и също така има етикет за енергийна ефективност.

15

Hisense

Пиролитична многофункционална фурна

снимка

357,00 €

Тази фурна се характеризира с това, че е многофункционална и пиролитична, но може би се отличава и с това, че е въздушен фритюрник без масло и 77 литра капацитет. Вратите му се свалят и има до 5 нива на готвене едновременно. Добра фурна за готвене.

16

нинджа

мултифункционална фурна 10 в 1

снимка

449, €99

Ако търсите качествена фурна, но с малък размер на работния плот, това е тази. Той предлага възможност да бъде и въздушен фритюрник и е с 40% по-бърз от конвекционната фурна. Хубавото е, че загрява предварително за 90 секунди, което е чудесно за по-бързо готвене.

17

Cecotec

Плотна фурна

снимка

97, €50

Модел, който се поставя лесно в кухнята и не заема твърде много място. Това са неговите характеристики: 30-литров капацитет, 1500 W мощност, позволява готвене без масло, 5 режима, температура до 230ºC и в допълнение включва аксесоар за печене с щипки.

18

Телец

Микровълнова фурна

снимка

129, €99

Добър уред за кухнята, защото е малък по размер и предлага различни функции като фурна и микровълнова печка. Има 20 литра капацитет, 700W мощност, 800W грил и функция за размразяване; Освен това се почиства лесно благодарение на своята програма Auto-Clean.

19

MasterPRO

Пещ за пица

снимка

293, €99

Ако сте фен на пиците и искате специална фурна, за да ги направите вкусни, нищо по-добро от този модел. Работи на газ с бързо готвене до 500ºC. Ще получите пиците, направени за 1 минута и с най-високо качество.

20

MAXELLPOWER

Електрическа конвекторна фурна

снимка

130,00 €

Тази фурна е малка по размер и не заема твърде много място. Електрически е и ръждясал. Има 2500 W мощност, регулируема температура 100ºC-230ºC, двойна стъклена врата и дръжка от неръждаема стомана и вътрешност с поцинковано покритие.

Популярна тема