Тази пролет да украсите с цветни гирлянди?

Тази пролет да украсите с цветни гирлянди?
Тази пролет да украсите с цветни гирлянди?
Anonim

Пролетта е тук, а това означава, че дните стават по-дълги и имаме повече време да се наслаждаваме на слънцето. На улицата и в парковете (да не говорим за провинцията) дърветата, растенията и храстите започват да се разлистват и започват да цъфтят. Това е експлозия от цветове, която всяка година ни очарова отново.

Със сигурност, ако имате градина или тераса, вече сте започнали със задачите за сезона във вашата градина.Растенията на открито излизат от зимен покой и започват да пускат нови клонки и да цъфтят. Но освен естествените растения, които можете да имате у дома, днес ние предлагаме тенденция, която се увеличава през последните години и това е да украсявате с гирлянди от изкуствени цветя. Те са ценен ресурс, който стана модерен за декориране на всяка стая в къщата.

Гирляндите от изкуствени цветя са идеални за красив балкон, тъй като тези цветя никога няма да увехнат. Но както ви казахме и преди, напоследък започнахме да виждаме как те започнаха да украсяват интериора на къщата. По-долу ще видите примери за това как можете да промените пространство само като поставите цветен гирлянд.

Стълбищният парапет, креватчето на вашето бебе, масата в трапезарията или дори ъгъл на всекидневната са идеални места, които могат да бъдат обогатени с гирлянд от рози, глициния или слънчогледи.Особено харесваме гирлянди от черешови цветове, но изберете цветето, което харесвате най-много и не се срамувайте от него, поставете завеса от цветя, където пожелаете.

Идеални са и за декориране на стени. Проста аранжировка със сух клон, който сте набрали на полето и висящи гирлянди от цветя и изведнъж всекидневната ви ще бъде различна.

Има модели с много реалистични цветя от коприна. Също така, разбира се, пластмасови, които са страхотни за открито и много лесни за миене, и не пропускайте гирлянда с маргаритки от филц… толкова сладък! Искате ли да знаете всички трикове, за да извлечете максимума от тях във всяка стая? След това прочетете!

1

YQing

Гирлянд от изкуствени рози

снимка

16, 99 €

Комплектът включва 4 броя гирлянди, с които можете да направите завеса от рози или да украсите стълбище като на снимките. Деликатен и елегантен детайл, за да придадете на дома си пролетно излъчване.

2

Homcomodar

Гирлянд от черешов цвят

снимка

13, 99 €

Два гирлянди от нежни изкуствени вишневи цветчета, всеки по 180 см. Цветята са изработени от екологична коприна.

3

САМО ТЕБ

Гирлянди от бели рози

снимка

14,99 €

Ще бъдат красиви за украса на стълбите. Комплектът включва два гирлянда с по 16 рози. Цветята са направени от коприна и са много реалистични.

4

Ouddy

Гирлянд от слънчогледови цветя

снимка

14, €49

Има 6 гирлянди с весели слънчогледови цветя, които ще добавят много цвят към всяка среда, както във вътрешния двор на къщата ви, така и на закрито.

5

Pssopp

Въже и гирлянд от цветя

снимка

6, 94 €

10 метра плетена панделка с нежни розови листенца, за да й придадете различен щрих, например на парапета на стълбището.

6

Homcomodar

Цветният гирлянд на Жизофила

снимка

11, €94

Деликатни миниатюрни цветя, които добавят точния цвят, за да донесат пролетта на закрито. Гирляндът е с дължина 170 см и се закача лесно.

7

Пълна мощност

гирлянд от слънчогледи

Жълтият цвят е синоним на енергия, сещате ли се за по-добро място от спалнята, където да поставите този гирлянд със слънчогледи?

От 75, 14 € в Etsy.

8

Бебешка зона

гирлянд от рози

В бледорозови тонове, сладък като нея самата, гирлянд, който изглежда е създаден да украсява бебешкото креватче, сякаш е омагьосана гора.

От 32, €11 в Etsy.

9

Etsy

Венец от глициния

снимка

19, €70

Нюд цветовете и прахообразните тонове като цяло продължават да триумфират силно в декорациите. Опитайте да окачите този гирлянд във вашия хол или коридор, ще изглежда страхотно!

10

Etsy

Гирлянд с цветя в стил Бохо

снимка

120, 08 €

А белите тонове, съчетани с розово, винаги създават сладка и спокойна среда, идеална за отпускане и прекъсване на връзката със света.

11

Uacen

Гирлянд от изкуствен евкалипт с рози

снимка

19, €30

За оформяне на хубава подложка за маса или за озаряване на ъгъл на къщата ви. Този гирлянд от бели рози също е идеален за организиране на фотосесия за вашата сватба.

12

Вдъхновение от лавандула

Лавандулов цветен гирлянд

Виждали ли сте какъв романтичен гирлянд? Харесваме колко добре стои върху скрина, оставяйки цветята да висят грациозно от едната страна.

От 32, €11 в Etsy.

13

Многоцветен

цветен гирлянд от цветя

Този гирлянд е чиста радост, точка. Ако искате да пеете цветно, знаете откъде да започнете! &128540;

От 16, 91 € в Etsy.

14

Цветя и клонки

гирлянд от розови цветя и клонки

Или как да превърнете стената си в красива градина.

От 70, 44 € в Etsy.

15

Etsy

Гирлянд от маргаритки и светлини

снимка

48, €26

Ръчно изработен с любов и грижа, този гирлянд с маргаритки от филц ще направи разликата между скучната стая и тази, която излъчва чар.

Популярна тема