SOS! Не знам какво да правя с децата вкъщи? планове и идеи

SOS! Не знам какво да правя с децата вкъщи? планове и идеи
SOS! Не знам какво да правя с децата вкъщи? планове и идеи
Anonim

Деца вкъщи, каква илюзия или какво бреме? Според нас ключът към справянето със ситуацията, без да бъдете претоварени, е да установите строг график (да, като ходене на училище), без да пропускате никакви хранения и да планирате всяка вечер преди лягане за следващия ден задачи. Просто е? Съвсем не, малките могат да бъдат очарователни, но има моменти, когато тяхната енергия и нуждата им от постоянни стимули в крайна сметка ни изтощават.

Затова, вместо да прибягваме до бързи решения, тоест телевизор и таблет, ние предлагаме поредица от развлекателни и забавни идеи както за деца, така и за родители, които ще ви помогнат да се насладите на повече време в дом.

Направете форумна филмова сесия

Процедурата е много проста и културно обогатяваща. Става въпрос за това да изберете филм и да го коментирате накрая, сякаш сте истински филмови критици. За да го направите по-привлекателен, можете да създадете страхотни шаблони с конкретни въпроси и да четете отговорите един на друг.

Научете го как да организира чекмеджетата си

Извикайте Мари Кондо в себе си и научете детето си как да сгъва дрехите си. Тениски, пуловери, панталони, чорапи… Това ще бъде чудесен начин да свалите работата от плещите си, а освен това ще го накара да се почувства по-независим.

Идеи за организиране на детски играчки

Разбира се, когато свърши, да ви дам обща почит, като вкусна и здравословна закуска.

Научете го как да пише писма

Въпреки че днешните деца сърфират в Интернет като риба във вода и имейлите са кореспонденцията на бъдещето (и на настоящето), няма да навреди, ако ги научите да пишат писма на хартия по старомодния начин. За да го направите по-приятно и забавно, можете да изберете получател, който го вълнува, като герой от филм или телевизионен сериал, който харесва.

Измислете стихотворение

Защо не си поиграете на поети за малко? Дори не е необходимо стиховете да се римуват, става дума за стимулиране на въображението им и много забавно прекарване на времето между деца и възрастни.

Детска спалня за момиче

Покажете му вашите карикатури от детството

Измисляте ли по-подходящо време да споделите с детето си тези анимационни филми, които са белязали детството ви? Сигурен съм, че ги обича и ще им стане също толкова фен, колкото и ти. Това ще бъде очарователно пътуване до миналото!

Направете здравословен пандишпан или торта

готвене на деца

Играта в кухня без съмнение е любимото занимание на родители и деца. А има ли нещо по-приятно от хапването? За здравословно изживяване използвайте съставки като пълнозърнесто брашно или овесени ядки. Има тонове вкусни рецепти, които можете да приготвите, без да излизате да купите!

Настройте пикник във всекидневната

При липса на поле холът е добър! Просто трябва да вземете покривка, да я поставите върху килима, заобиколен от възглавници, и да приготвите типичните деликатеси, които се ядат на открито в кухнята, като омлет или пай, придружени с лимонада, и малко плодове за десерт. йени

Бой с възглавници

Имате ли нужда от облекчаване на стреса? Нищо като бой с възглавници (и гъделичкащи крака), за да го получите!

детска стая за игра

Забавна фотосесия

Друг страхотен план, който ще запомните завинаги, е да организирате забавна фотосесия. Можете да вземете карнавалните костюми, да се гримирате един върху друг и да създадете неутрален фон с чаршаф на стената. След това е време за ретуширане на компютъра, но нямаме предвид премахване на петна и пъпки, а добавяне на забавни детайли като рисунки, цветя, животни и всичко останало, за което се сетите!

Популярна тема