Къщата на Урсула Корберо и Чино Дарин (Хартиената къща)? Величествен, шикозен и безгрижен апартамент

Къщата на Урсула Корберо и Чино Дарин (Хартиената къща)? Величествен, шикозен и безгрижен апартамент
Къщата на Урсула Корберо и Чино Дарин (Хартиената къща)? Величествен, шикозен и безгрижен апартамент
Anonim

Днес ще бъде единственият ден, в който обичаме да сме затворени и да имаме абонамент за Netflix, защото днес е премиерата… четвъртият сезон на La casa de papel ! &128561;

Осем глави, които повече от един ще видят наведнъж през уикенда, може би с една от онези бири, които са излетели от супермаркетите, оставяйки рафта с тоалетна хартия сам (най-накрая).

Урсула Корберо в Хартиената къща
И като се възползваме от премиерата на сериала, искаме да ви покажем апартамента, в който живее един от главните герои: звездата Урсула Корберо и нейния приятел Чино Дарин.
The двойка, завиждайки на поверителността им, той ни позволи да видим само някои части от неговия апартамент за 400 000 евро в публикации в социалните му мрежи.

Високи тавани с корнизи, дълги коридори, балкони… Ясен величествен стил обгръща цялата къща, въпреки че холът без съмнение е мястото, където се откроява най-много.

На тавана виси полилей от средата на века със златна рамка пред огледало тип рибешко око, което стои над зоната с камината. Този шикозен, изтънчен и елегантен стил се допълва от розовото кадифе на дивана и изгледа от птичи поглед на плажна снимка, която украсява стената.

(02/02) ↳ Úrsula Corberó чрез историята на IG на Usue Álvarez Vidal. pic.twitter.com/Gjm71yNex1

- ᴜ́ʀsᴜʟᴀ ᴄᴏʀʙᴇʀᴏ́ ᴜᴘᴅᴀᴛᴇs (@ucorberoupdates) 3 февруари 2019 г.

Кухнята, декорирана в бяло с очевидно L-образно оформление, е модерна и функционална, далеч естетика, която ценим в останалата част от пода.

(01/04) ↳ Úrsula Corberó чрез IG история. pic.twitter.com/Zk07T7gtIC

- ᴜ́ʀsᴜʟᴀ ᴄᴏʀʙᴇʀᴏ́ ᴜᴘᴅᴀᴛᴇs (@ucorberoupdates) 1 април 2019 г.

(03/22) ↳ Úrsula Corberó чрез IG историята на Грета Фернандес pic.twitter.com/XaiLQV7maK

- ᴜ́ʀsᴜʟᴀ ᴄᴏʀʙᴇʀᴏ́ ᴜᴘᴅᴀᴛᴇs (@ucorberoupdates) 22 март 2019 г.

Входната врата в червено и ретро естетичните мебели заедно с паркетните подове определят индивидуалността на дома на двойката.

Надяваме се един ден да ни го покажат изцяло (дори и да е чрез хапчета за Instagram). Междувременно ще трябва да се справяме! &128521;

Популярна тема