30 пречистватели и озонатори за чист въздух в дома ви

30 пречистватели и озонатори за чист въздух в дома ви
30 пречистватели и озонатори за чист въздух в дома ви
Anonim

Световният ден на чистия въздух се отбелязва на 7 септември. Добра дата за оценка и размисъл върху качеството на въздуха, който дишаме в нашите градове и села. И по цялата планета. Ясно е, че в дългосрочен план трябва да се грижим за планетата, за да се грижим за себе си. Включването на навици за рециклиране и мисленето за това как можем да имаме по-устойчиви къщи и живот е нашето бъдеще. И нашето настояще е да дишаме по-чист въздух и това, което е в нашите ръце директно и незабавно, е да включим пречиствател на въздуха, за да дишаме по-добре в домовете си.

Хигиената е от съществено значение в нашия дом. Не трябва да фокусираме вниманието си само върху праха, петната или мръсотията, но и върху околната среда. Атмосферата, която се вдъхва у дома трябва да е хармонична и подходяща, за да усетите истинско благополучие; Поради тази причина искаме да ви представим тази селекция от пречистватели и озонатори за дезинфекция на къщата.

Пандемията ни накара да преосмислим собственото си здраве и това на дома си. В допълнение към спазването на препоръките за спазване на безопасна дистанция или носене на маска в здравословни среди, всеки ден има повече новини, които показват други навици, когато сме в затворени среди. Вирусът SARS-CoV-2 се предава по-ефективно на закрито, така че къщите, магазините или офисите са местата, където тези частици се освобождават най-много. Смята се, че повишената вентилация намалява предаването на инфекции с до 97%, според проучване на изследователи от университета в Тайпе.Експертите препоръчват да проветрявате къщата ежедневно,по-добре напречно, за да благоприятствате въздушния поток между прозорците и вратите, и да използвате пречистватели на въздуха.

Тези устройства са полезни, за да защитят ни от заразяване и да намалят шансовете за заразяване с всяка болест. Дори и да поддържаме навици за ежедневно почистване, домът ни също може да се превърне в източник на инфекция, ако не се грижим за въздуха, оттук и важността да поддържаме къщата чиста от вируси и бактерии. Затова е необходимо не само да почистите старателно къщата, но и да я дезинфекцирате.

Здравословна домашна среда

По принцип сме склонни да проветряваме стаите в къщата, като отваряме прозорците. Тази система е адекватна и функционална, помага ни да обновяваме въздуха и да премахваме лошите миризми; обаче не можем да оставим прозореца отворен през целия ден и е лесно атмосферата да се презареди за кратко време, особено ако вкъщи живеят няколко души или ако доведем гости.

Когато вкъщи е задушно, не е приятно, но ако не искате постоянно да отваряте прозорците, какво можете да направите? Най-добрата формула за пречистване на въздуха у дома и освежаване на стаите е чрез озонатор или пречиствател В никакъв случай това не означава, че предимствата могат да се отварят всеки ден, за да обновите околната среда.

Знаете ли, че…? В допълнение към поставянето на едно от тези устройства, можете също да допълните това пречистване на въздуха чрез стайни растения. Те са много декоративни и помагат за насищане на пространството с кислород по устойчив начин. В крайна сметка растенията естествено пречистват въздуха.

Фактори, които замърсяват въздуха у дома

Освен че обръщаме специално внимание на почистването на бани и кухни с белина или амоняк, трябва да сме наясно с необходимостта от дезинфекция на целия дом и по този начин защита на въздуха, който дишаме у дома йениНо какви са причините за замърсяването на въздуха? Разгледайте следната обява:

  1. Камини, фурни и печки.
  2. Боядисване на стени и мебели.
  3. Миризмите на готвена храна.
  4. Тютюнев дим.
  5. Почистващи продукти (химикали).
  6. Домашните любимци.
  7. Мокрите дрехи.
  8. Килимите.
  9. Климатици/нагреватели.
  10. Мухъл и влага

Накратко, озонаторите, или известни още като генератори на озон, могат да бъдат много полезни за пречистване на въздуха Същото може да се каже и за пречиствателя, тъй като той пречиства въздуха до направи го по-здрав. Всъщност трябва да имаме предвид, че те се борят с частиците, плаващи в околната среда и ни помагат да дишаме чист въздух у дома.За да ви помогнем с хигиенните задачи, ние сме избрали най-добрите според вашите нужди.

1

Dyson

Пречиствател на въздух Dyson Pure Cool Me BP01

снимка

408, €99

Пречиствател на въздуха също с функция вентилатор. Напълно запечатан HEPA филтър и филтър с активен въглен улавят 99. 97% алергени и са поляризирани.

2

Dyson

Пречиствател на въздух DysonPure Cool

снимка

709, €38

Този вентилатор и пречиствател е по-мощен от предишния.

3

Домашни уреди на Philips

Philips Air Purifier Series 2000i

снимка

355, €44

Контрол от приложението, елиминира микроби, прах и алергени в стаи от 98 m², с 3 скорости и режим на заспиване.

4

Rowenta

Пречиствател за чист въздух Rowenta PU3040

снимка

157, €79

С филтриране на алергени и фини частици, 120 m², автоматичен дневен и нощен режим, таймер, автоматично изключване, програмируемо запалване и индикатор за смяна на филтъра.

5

HIMOX

Пречиствател на въздух с HEPA филтър H13

снимка

129, €99

Един от най-високо оценените пречистватели в Amazon. Съвместим е с Alexa.

6

Coway

Пречиствател на въздух Airmega 150

снимка

199, 99 €

Още един най-висок рейтинг за енергоспестяване. Премахва до 99,999% от вредните частици до нано размер от 0,01 μm.

7

Coway

Пречиствател на въздух Coway AP-1512HH

снимка

238, €99

Красив и елегантен дизайн. С 4-степенна филтрация и индикатор за качество на въздуха, автоматични режими и еко режим.

8

SuperDuomishu

Пречиствател на въздух с HEPA филтър H13

снимка

55, €99

За разлика от други пречистватели на въздух, този модел има функция за ароматерапия.

9

просценик

С HEPA филтър

снимка

€129,00

Акронимът HEPA (High Efficiency Particulate Air) е модерен за борба с COVID-19. Този модел контролира качеството на въздуха, на три нива, чрез приложение и сензорен екран. Има много ефективен филтър с четири слоя - HEPA, активен въглен и два стерилизирани със сребърни йони - и овлажнител.

Philips

Пречиствател на въздух за кола Philips GoPure 5212

снимка

69,99€

10

RENPHO

За да дишам по-лесно

снимка

79,99€

Този пречиствател на въздуха включва изключително усъвършенствана филтърна система в пет стъпки, способна ефективно да улови 99,97% от частиците с измерване 0.и микрони. Забравете дима, мухъла, миризмите, пърхота, праха и дори космите на вашия домашен любимец. Той е високоефективен и се предлага с индикатор за смяна на филтъра, идеален за тези, които страдат от симптоми на алергия.

11

Philips

Дискретно и елегантно

снимка

142, €90

Елиминира микроби, прах и алергени в помещения до 49 m², има 3 скорости и режим на заспиване, така че да не ви безпокои през нощта.

12

Blueair

Много тихо

снимка

376, €61

Премахва прах, дим и други замърсени частици, както и миризми, чрез своите три филтъра. Има индикатор за почистване, който предупреждава кога да смените филтъра. Акустичният му комфорт го прави идеален за спални, офиси или офиси.

13

Smartmi

Интелигентен пречиствател на въздух

снимка

179, €90

Способен е да елиминира до 99,97% от поленови частици, пърхот от домашни любимци, акари, дим и бактерии, благодарение на своите два лазерни сензора за частици PM2.5 (бактерии, вируси…) и PM10 (прах), пепел, мухъл, полени…) за пълно пречистване.

14

OH OZONOHOGAR GRUPO COSEMAROZONO

Домашен мини генератор на озон

снимка

36, €55

Елиминира до 90% от вирусите, гъбичките и бактериите, които остават в околната среда в допълнение към елиминирането на лошите миризми. Неговият дизайн, малък, лек и компактен, позволява да го поставите във всяка стая, без да заема много място, дори го вземете на път.Освен това е лесен за използване, тъй като е достатъчно само да го включите в контакта и той ще дезинфекцира помещението за 10 минути. Въпреки това, ако искате по-задълбочено почистване, има и таймер за поддържане на непрекъснато третиране.

15

gridinlux

Преносим озонатор

снимка

39,97 €

Служи както за дезинфекция на въздуха, така и за елиминиране на патогени от водата. Този пречиствател генерира до 600 mg/h озон, който може да бъде изхвърлен в цялата къща по график на интервали от 5 минути до половин час. Той е малък по размер, но високоефективен, почиства пространство до 120 m² само за 15 минути. Ето защо е един от най-търсените на пазара.

16

Pro Breeze

Пречиствател на въздух 5 в 1

снимка

125, €99

Пречиствателите на въздуха се развиха толкова много през последните години, че много от тях идват с включени йонизатор и озонатор за цялостно почистване на дома. Такъв е случаят с пречиствателя Pro Breeze, проектиран с четири филтъра и генератор на отрицателни йони, който поддържа въздуха чист и освежен. Идеален е за хора с алергии и също така добавя минималистичен щрих към декорацията.

17

Почувствайте Lagom

Озонатор и пречиствател

снимка

21, €24

Търсите ли озонатор, който предлага ползи за вашето здраве? Този модел е идеален за всеки ден. Подобрява благосъстоянието на къщата, почиства околната среда, унищожава вирусите и обновява въздуха. Има време на работа 15 часа.Поради това се счита за екологичен почистващ препарат.

18

Himylife

Пречиствател на въздух

снимка

25,99 €

Този пречиствател на въздух с HEPA филтър е идеален за обновяване на цялата среда, без да забравяте сложния и технологичен дизайн, който предлага, придавайки на вашия дом по-иновативно докосване. Филтрирайте всички въздух без необходимост от използване на озон и с възможност за поставяне на етерични масла във вътрешните гъби, за да предложат аромат на околната среда.

19

ASP Asepsis

Плъгин генератор на озон

снимка

€79,00

Още един полезен и лесен за използване формат. Просто трябва да го свържем към щепсела, за да работи; оттам изпълнява мисията за пречистване на въздуха и елиминиране на вредните елементи, които са в околната среда.Следователно той се превръща в идеален продукт за подобряване на благосъстоянието на една стая и има изискан и елегантен дизайн във формата на листа.

20

Rowenta

Интелигентен пречиствател

снимка

€269,00

Няма нищо по-хубаво от това да имате пречиствател, който регенерира въздуха постоянно, без да се налага да се притеснявате за това. Това е силната страна на този модел на Rowenta, който с четири нива на филтрация елиминира миризми, всякакви алергени и формалдехид. Освен това има сензор за частици и газ, който автоматично открива замърсяване.

21

Philips

Ултра тих пречиствател

снимка

194, €99

Една от най-впечатляващите характеристики на този пречиствател е, че за разлика от други, той не излъчва никакъв звук.Може да премахва ултрафини частици и има сензорен екран за лесна работа. Добър начин домът ви да диша по-естествен въздух.

22

EBTOOLS

Озонатор за вода

снимка

63, €49

Това е ярък пример за гъвкавост. Този озонатор не само пречиства водата, но също така служи за елиминиране на химически остатъци в хладилника и убива бактериите и лошите миризми от стаи, килери и дори предмети като килими или обувки. Неговото производство на озон е 600 mg/h и има максимална продължителност от един час на употреба.

23

OMISOON

Пречиствател на въздух с филтър

снимка

49,99 €

Много интересен продукт поради ефекта на филтрация от 99, 97%. Има функция за ароматерапия и може перфектно да филтрира частици, дим, полени, косми, пърхот… Не трябва да забравяме, че този тип пречистватели на въздух ни помагат да пестим енергия.

24

KooDux

3 скоростен пречиствател на въздух

снимка

39,99€

С 3 скорости, 4h таймер, 99% елиминиране, 97% от алергии, пърхот от домашни любимци, дим, миризми, прах, за дома и офиса 15 - 25 m².

25

LEVOIT

За семейни къщи

снимка

79,99€

Уловете 99, 97% от алергиите, цветен прашец, прах и пърхот от домашни любимци. Елиминира дима и лошите миризми, с 3 регулируеми скорости и нощна светлина.

26

HIMOX

Пречиствател на въздух с филтър

снимка

79,99€

Ако имате малка къща или искате да инсталирате пречиствател в стаята си, имате нужда от такъв.Има HEPA филтър, филтър с активен въглен и генератор на отрицателни йони. Освен това е безшумен и е активиран за ароматерапия. Идеален продукт за обновяване на въздуха в цялото пространство.

27

SMART MI

Интелигентен пречиствател на въздух

снимка

187, €15

Има управление с жестове и сензор за влажност и температура. Идеален продукт за премахване на частици, полени, дим и лоши миризми, по същия начин, по който има сензор за влажност и, разбира се, е безшумен.

28

JOBYNA

Генератор на озон

снимка

99, 99 €

Ако търсите ефективен генератор на озон за дома или офиса, това е идеалното. Неговата ефективност предлага почистване и обновяване на въздуха без аналог.Елиминира лошите миризми, убива всички видове вируси, които са в околната среда и има програматор с до 2 часа изчакване.

29

Pro Breeze

Мини пречиствател на въздух

снимка

29,99 €

Искате ли да имате пречиствател на въздух, който е функционален и малък? Това е идеално за поставяне във всяка стая. Това се превръща в много интересна алтернатива за регенериране на околната среда и премахване на частици, дим, лоши миризми и други алергени. Той е много ефективен и функционален.

30

LEVOIT

Преносим пречиствател на въздух за ароматерапия

снимка

49,99 €

Пречиствател в мини формат, така че можете да го вземете със себе си на пътуване и с функция за ароматерапия.

Популярна тема