Най-добрите идеи да включите плетени кошници във вашата декорация

Най-добрите идеи да включите плетени кошници във вашата декорация
Най-добрите идеи да включите плетени кошници във вашата декорация
Anonim

ракитата е един от онези естествени материали на целия живот, за които обаче времето сякаш не е минало. Научете как да декорирате стаите на къщата си с плетени кошници, защото виждането на тези дървесни влакна, сплетени във формата на кошница, винаги ни кара да изпитваме лека носталгия и ни връща за няколко минути в онзи момент от града и провинцията през лятото, с мирис на лайка и домашен хляб.

Обичаме да се придържаме към тези малки удоволствия в живота и не можем да измислим по-добро време да го направим от сега, за да се забавляваме добре и да се наслаждаваме на творчеството си.

Ето защо ви предлагаме по-свежо деко, за пролетта, за да можете да облечете къщата си според сезона.Как да украсим с кошници? По най-простия начин, използвайки ракита като проводящ материал Фини щрихи, които добавят онзи предвкус на предлетния цвят, от който къщата ни започва да се нуждае. Вземете под внимание нашите идеи

Кошници в залата

Използвайте плетените елементи като ключодържатели, за поставяне на цветя - винаги е удоволствие да влезете с тази миризма - или дори на пода като място за съхранение на списания или чадъри. Имате ли нужда от още съвети? Вижте тези 30 идеи за декориране на антрето.

3 естествени плетени кошници

EZOWare

кутия от естествена ракита

DOKOT

19,99 €

Сгъваема плетена кошница

NUOBESTY

18, €74

Овална плетена кошница

Cikuso

9, 69 $

Кошница като кашпа

Също така е модерно да замените тази традиционна керамична саксия с плетена кошница за растенията, които украсяват хола ви.

плантатор за плетени кошници

Елитни домакински принадлежности

12, 15 $

Висящи плетени кошници

EUBEISAQI

17, €41

Двуцветна плетена кошница

SZETOSY

21, 99$

плетена сеялка

lifeXL

41, €99

Кошници за организиране

Също така в банята можете да включите плетени предмети за съхранение на кърпи, тоалетна хартия или дори вашите козметични продукти. Просто трябва да прочетете тези фантастични идеи за организиране с кошници и поддържане на къщата ви перфектна.

кръгла плетена кошница

Seasaleshop

Комплект квадратни плетени кошници

VonHaus

54,99$

Подплатена плетена кошница

Мащерка и сезон

73, 97 $

склад за баня от ратан

Zeller

18, €26

Ракита в кухнята

Можете да го използвате и за съхранение на храна или за декориране на трапезарията, защото естествените влакна в интериорния дизайн добавят естествена нотка, което връща традицията.

Овална плетена кошница за маса

Олимпия

17, €80

естествена плетена кошница за пикник

ЖЕНА

Плетена кошница за хляб

ZB

46, 05 $

бяла плетена кошница

PM24

29,99 €

В спалните

Кошниците в детската стая са ненадмината система за съхранение и им помагат да организират своите книги или играчки. Освен, че са декоративни елементи, те са на висотата на малките. Разбира се, можете да ги използвате и като стелажи за списания във всекидневната или за съхранение на възглавници или одеяла във вашата спалня.За да добавите стил към ъгъла, подсилете естествените влакна в декорацията и изберете едно от тези красиви кресла Emmanuelle, които са емблематични парчета в киното.

Популярна тема