Търсите изкуствена трева за вашата тераса? Може да го вземеш

Търсите изкуствена трева за вашата тераса? Може да го вземеш
Търсите изкуствена трева за вашата тераса? Може да го вземеш
Anonim

Настъпването на пристигането на хубавото време ни накара да обърнем цялото си внимание на терасите и балконите. Да, идеалното би било да имате голяма градина, където да тичате наоколо свободни като вятъра (и ако идва с басейн, дори няма да ви кажем), но вместо да се оплаквате и да се губите във фантазии, защо не си ли измислил собствената си градина?

След като сте подготвили терасата или балкона си за пристигането на хубавото време, е време да създадете малко пространство, където можете да се печете на слънце с хавлия, да седнете да четете… и да се чувствате сякаш сте в градина! Няма значение, че имате малък балкон или че терасата едва има квадратни метри, защото изкуствената трева е в състояние да направи чудеса и нейното сглобяване не може да бъде по-лесно.

Смееш ли? Е, започнете с измерване на повърхността, изберете необходимия брой ролки и разгледайте тези предложения! Това е най-добрият начин да създадете къта, който винаги сте искали да имате на вашата тераса и балкон.

Lucatex Iberica

Рула изкуствена трева

снимка

79,90€

Устойчив на UV избледняване и на екстремни температури, така че е забавящ горенето. Има анти-UV обработка, за да запази цвета непроменен за дълго време дори на много слънчеви места.

Търговска кандела

Рол Грас

снимка

19, €29

Има много мек и фин допир, идеален за деца, не се драска, докосване на естествена трева, качествен килим. Перфектен за поставяне като основа и около басейни, тераси и градини.

ARKMat

Regal

снимка

€139,00

По избор. Нейното добро качество надхвърля външния вид и тази изкуствена трева изсъхва много бързо след дъжд. Сигурен залог!

Estink

салфетка

снимка

21, €20

За поставяне върху плочки. Ако предпочитате да изберете по-креативен и напълно персонализиран дизайн, изберете изкуствената трева в плочки. Можете да ги поставите по свой начин, като създадете пътека или направите специфична форма. Безплатно!

Cofan

Изкуствена трева

снимка

30, €10

На ниска цена. Ако не можете да похарчите много пари, но не искате да се откажете от вашата изкуствена трева, погледнете този модел 5 x 1 метър.

Daxoon

Подложка за морава

снимка

13, 99 €

С размери 100 x 50 см, тази изкуствена тревна постелка е идеална за мини балкони. Освен това можете да го използвате и за практикуване на йога на открито!

Snapstyle

Килим от изкуствена трева

снимка

14, €90

Изключително оригинално и стилно предложение! Ако сте фен на земните цветове, тази изкуствена трева ще изглежда страхотно до някои плетени или ратанови кресла.

Популярна тема