Как да осветите тераси и балкони, за да заслепите

Съдържание:

Как да осветите тераси и балкони, за да заслепите
Как да осветите тераси и балкони, за да заслепите
Anonim

СОЛАРНИ ЛАМПИ

Без кабели или щепсели, тези видове лампи са перфектни, когато падне нощ. Те ви позволяват да спестите от сметката за електричество, без да се отказвате от мечтаното осветление. Освен това има различни модели и цветове: розово, зелено, горчица и др. Един различен начин да декорирате терасата, да й се насладите по-дълго и да я декорирате така, както заслужава.

Естетически можем да кажем, че привличат много внимание както с външния си вид, така и със самия формат, който е семпъл и изтънчен, идеален за работа върху орнаменти и подходящо комбиниране на всички ресурси. Има както настолни лампи, така и висящи лампи, католампите от естествени влакна са най-популярни. Изборът зависи от вас и колко полезни искате да им дадете.

колекция ikea лято 2020 г соларни лампи ikea solvinden соларна лампа ikea solvinden с розов абажур и златна рамка

СТЕННИ ЛАМПИ

Стенните аплици са подходящи за малки балкони и тераси с цел по-добро оползотворяване на пространството. По принцип това са стенни лампи, които предлагат нотка личен стил и които можете да допълните с подходящи възглавници на хамаци или фотьойли; дори, те също изглеждат страхотно с цветна покривка.

Като цяло можем да кажем, че това са декоративни лампи, функционални, решителни и лесни за инсталиране. Осигуряват осветление в ъглите и пространства, които Те могат да бъдат по-тъмни. По този начин те ни помагат да се възползваме максимално от цялата тераса и да извлечем повече от нея, тъй като вграждаме осветление в тези части, които като цяло могат да бъдат по-бездушни.

черна стенна лампа в индустриален стил индустриален стенен аплик бял стенен аплик прашен зелен аплик за стена бамбуков абажур за стена мрежеста стенна лампа

ГИРЛЯНДИ ОТ СВЕТЛИНИ

Те не трябва да се използват като централна осветителна точка, тъй като това е декоративен елемент, който не осигурява достатъчно светлина за извършване на задачи като четене или вечеря. Само те обаче са в състояние да създадат среда, пълна с магия и чар, идеална за осветяване на градината, така че не се колебайте да ги използвате!

Има цветове за създаване на спокойна, весела и весела среда. Няма съмнение, че поставят се лесно и са много подходящи за празненства, партита или събирания с приятели.Терасата ще стане по-интересно място, особено ако имате поставена пергола, където можете да извършвате различни дейности и срещи. Без съмнение, той ще бъде обект на завист от целия квартал.

тераса, осветена с гирлянди тераса, украсена с гирлянди от светлини тераса, украсена с гирлянди от светлини тераса, украсена с гирлянди

СВЕЩИ И ФЕНЕРИ

Други декоративни елементи, които не бива да липсват при осветяване на тераса или балкон, са свещите и металните фенери.Запазете по-големите, за да ги поставите на пода, и използвайте по-малките за украса на масата, независимо дали е трапезария или помощна маса. Не забравяйте, че има и LED свещи, по-малко опасни от традиционните (особено ако има дърво или текстил).

Постига се спокойна и дзен среда, подходяща да се насладите на залези в компания и да постигнете по-романтична среда Например, свещи, като цитронела, не поемат нищо пространство, нещо, което може да ни е от полза, ако не искаме да насищаме масите. Освен това има фенери, които се захранват от слънчева енергия и не е необходимо да ги включвате в лампата, така че да не се притесняваме за работата им.

Популярна тема