12 Перфектни подаръци за любителите на градината

12 Перфектни подаръци за любителите на градината
12 Перфектни подаръци за любителите на градината
Anonim

Пролетта и хубавото време ни карат да искаме да се обградим с растения. Всъщност след тези месеци (вече години) на пандемия, затваряне и карантина, това насърчи много хора да започнат красивата работа на градинарство в собствените си домове. Малки градини на терасата, декоративни стайни растения или ароматни цветя, заливащи градината, има много възможности, които растенията ни дават всеки ден.

Ако вие или някой ваш близък сте открили истинската си страст в природата, не позволявайте това чувство да изчезне с времето. Тези оригинални и много полезни подаръци са най-голямата проява на обич, която можете да покажете на любител на градинарството

Любители на градинарството

Има много възможности за подарък, който дава всичко от себе си, за да се погрижи за вашите растения или градина. Със сигурност вече имате всички необходими инструменти за грижата за вашата градина (ножици, саксии, лехи за разсаждане и т.н.), но има много инструменти и аксесоари, които ще ви харесат, като дневник за растения или саксия за отглеждане. така че знаете техниката. Ще трябва само да щракнете, за да получите идеалния си подарък за няколко минути.

Y има за всеки, за тези, които имат достатъчно късмет да имат градина, за тези, които са успели да поставят градска градина на терасата или за тези, които поради липса на външно пространство имат пълна къща от растения за интериора или ароматни билки на строгост в кухнята, за да направите любимите си ястия.

На нашите страници ще намерите и растения, които можете да подарите и които можете да закупите онлайн.И така вие правите много пълен подарък с някои видове, които липсват в къщата ви и някаква джаджа, която улеснява грижата и поддръжката на вашата градина. И разбира се, всичко това може да бъде подарък на някого или да подарите на себе си, ако и вие сте любители на природата у дома.

1

Landrip

Автоматична система за поливане

снимка

49,99 €

Ако сте имали растения у дома, знаете какво е да страдате от състоянието им, когато отидете на почивка. Е, представете си любител на градинарството! Оставянето на ключовете на съседите за поливане на растенията вече не се приема. Безопасна и прецизна алтернатива е тази автоматична напоителна система, която ще поддържа вашите цветя обгрижвани през цялото време, когато сте далеч от дома. С него ще спестите до 70% вода в сравнение с други конвенционални методи.

2

iDoo

Интелигентно отглеждане на закрито

снимка

89,98 €

Няма по-голяма илюзия за градинарите от това да отглеждат собствени зеленчуци и ядливи билки. С тази умна закрита градина можете да ги събирате през цялата година, без да се притеснявате за времето. Неговата 20-ватова LED осветителна система позволява на растенията да увеличат максимално фотосинтезата, а контролният панел ви казва кога да добавите вода и хранителни вещества за естествен растеж.

3

Градински планер

снимка

14,99 €

Тази книга ще ви помогне да следите всяко засадено семе, височина, тип осветление, почвени условия, тор, кога последно сте ги поливали… Подробен запис на всеки член на вашата градина.

4

IKEA

ЛОЙКА VATTENKRASSE

снимка

€12,00

Тази стилна лейка превръща основния градински инструмент в елемент за домашен декор. Неговият минималистичен дизайн ще повдигне всяко пространство както на закрито, така и на открито и винаги ще бъде под ръка, за да поливате вашите растения.

5

IKEA

5 поставка за саксия

снимка

45,00 €

Имате малко място у дома, за да поставите всички цветя, които искате? Тогава най-доброто нещо, което бихте могли да му дадете, е вертикална сеялка. Това, освен че придава динамика на помещението, служи и като начин за съхранение. 2x1!

6

Relaxdays

Сгъваема табуретка с органайзер за инструменти

снимка

37,95 €

Всеки, който обича градинарството, може да прекарва часове и часове в грижи за растенията си, без да се интересува от последствията от това, че е прегърбен толкова дълго. Не позволявайте това да се отрази и раздайте работата си с този сгъваем стол и органайзер за инструменти, за да имате всичко под ръка по всяко време.

7

Wurko

Кошница с еспарто

снимка

26, 57 €

Идеален за бране на плодове (предназначени за игра на думи) от вашата градина. Освен декоративен елемент, тази голяма чанта е и най-добрият вариант за устойчива покупка.

8

Nacnic

Илюстрация на цветя

снимка

11, €83

Всеки месец от годината е свързан с цвете. Може да бъде много хубав и смислен детайл да й дадете илюстрация на цветето от нейния роден месец.

9

ThermaCELL

Репелент против комари

снимка

39,50 €

Вредителите са най-големият враг на градините. Няма нищо по-добро за предпазване на комарите от реколтата и от дните навън, отколкото с репелент. Това е преносимо и много лесно за използване. Той ще ви защити в радиус от 20 m².

10

Relaxdays

Къща за насекоми

снимка

20, 70 $

Точно както има насекоми, които унищожават градината, има много други, които помагат на растенията да цъфтят. С тази къща за насекоми помогнете да дадете подслон на тези насекоми и допринесете за естествения растеж на цветята.

11

ОХЛАДИТЕЛ

Кофа за компост

снимка

29, 99$

Много полезен инструмент в наши дни. Помогнете за намаляване на отпадъците от органични продукти у дома, за да ги превърнете в тор за растенията. С капацитет от 5 л., капакът му е направен с въглероден филтър за неутрализиране на лошите миризми.

12

WOLFWILL

Комплект инструменти за градинарство

снимка

19,99 €

Не се съмняваме, че един любител на градинарството вече ще има свои собствени инструменти.Но ако сте се захванали с това хоби с голям ентусиазъм, със сигурност материалите за работа вече са донякъде износени. Изпреварете желанието им да ги подновите с този пълен комплект инструменти от 5 части с неплъзгащи се дръжки и флорален принт. Плюс това, те се доставят в удобен калъф за пренасяне, който ги държи под ръка по всяко време.

Популярна тема