15 Ретро детски столове с ученически вид

15 Ретро детски столове с ученически вид
15 Ретро детски столове с ученически вид
Anonim

Обратно на училище предполага промяна в образа на спалнята на нашите деца. Всяка година те остаряват и се нуждаят от работно и учебно пространство, което е според техните нужди. Важно е те да се чувстват възможно най-комфортно у дома, за да се насърчат добрите навици: писане на домашни, време за четене, рисуване, учене и др.

Добър начин да започнете правилно учебната година е като смените мебелите. В този смисъл можем да купим ученически столове с ученическа маса, за да не усетят промяната толкова много.За да разсеем съмненията, представяме селекция от най-добрите ученически столове и маси за дома.

Украсете стаята с ученически столове

Ученическите столове са хубав начин да декорираме стаята на детето ни. Те ни позволяват да пресъздадем тази атмосфера в класната стая със специален щрих. Има дори много красиви и практични ретро ученически столове, които ни напомнят за нашето детство, като по този начин постигаме атмосфера на носталгия, която ще залее дома с емоции.

Очевидно е, че те не трябва да са същите като тези, които нашите деца имат в училище; следователно винтидж столовете могат да бъдат хубав вариант за детски спални. В края на краищата, те предоставят функционалност, те са практични и много декоративни, по такъв начин, че могат да допринесат положително за атмосферата на стаята.

Има цветни столове за оживяване на естетиката, така че можете да изберете любимия си цвят и да го комбинирате с останалата част от декорацията, както със стените, така и с шкафовете детински.Има също дървени и метални столове и разбира се такива с ретро форма. Всички те се вписват в групата от удобни и практични седалки за писане на домашни и учене.

Ученическа маса за стаята

Има много хубави училищни маси, които могат да бъдат страхотни в стаята на сина ни. Има някои с модерен, минималистичен и функционален дизайн; но тези, които привличат много внимание и са добър декоративен вариант, са винтидж масите, които ни напомнят за бюрата от нашето детство. На заден план има множество модели детски и младежки бюра.

Можете да намерите маси с вградени столове и други свободностоящи ретро маси, които наистина изглеждат страхотно за декориране; Освен това някои предлагат сериозен и практичен дизайн, в случай че искаме да превърнем детската в младежка стая; тоест може да служи както на дете, така и на тийнейджър.

Масите трябва да имат широки и просторни повърхности. Целта е те да могат да се използват и като бюра и места за учене за младежки спални, където се разпределят подходящите материали за учене, следователно масата е дори малко по-широка от училищна маса.

Накратко, за да декорираме със столове и учебни маси за деца,трябва да знаем различни модели, които в момента се предлагат в онлайн магазините и които несъмнено са много полезни за домашна работа всеки ден.

1

La Redoute

Бял училищен стол

снимка

€109,00

Бял детски стол изработен от дърво. Той е удобен и практичен, приспособим към всяка декоративна среда и много подходящ за деца от началното училище.

2

IKEA

VALFRED/SIBBEN

снимка

40,00 €

Въртящ се стол на седалката, но фиксиран без колела. Той е устойчив и може да се адаптира към височината, като е подходящ продукт за както детски, така и за младежки стаи.

3

Мелиса и Дъг

Дървено бюро и стол

снимка

152, 94 €

Бюро с капак, който може да се повдигне, за да съхранявате училищни неща и подходящ стол. Всичко от устойчиво дърво, което издържа до 70 кг тегло.

4

Maisons du Monde

Ретро бюро

снимка

76, €30

Семпъл дизайн в ретро бюро, изработено от метал и дърво. Има голяма повърхност за работа и наистина функционален формат за учене и писане на домашни.

5

Maisons du Monde

Ученически стол от дърво и метал

снимка

75,99 €

Типичният модел ученически стол ще намерите в този брой. Изработена е от дърво и метал, като е много устойчива и с много интересна ретро нотка.

6

SKLUM

Стол от дърво и метал

снимка

82, €95

Вид ученически стол много подходящ за декорация. Ментовозеленият цвят е много интересен, както и дървото, което му придава различно и оригинално докосване.

7

Wakects

Стол и бюро

снимка

87, €47

Този комплект бюро и стол от бамбуково дърво е здрав, издръжлив и много красив за украса на стаята. Освен това има различни отделения за поставяне на книги, часовници, растения и др.

8

Roba

Бяла маса и стол

снимка

94, €70

Този модел има ретро стил, който ни напомня за нашето детство; но белият цвят го модернизира и ни помага да го съчетаем по-добре с декорацията на детската стая.

9

Фореспан

Тапициран стол

снимка

€138,00

Формата и дизайнът на тези столове са типични, които можете да намерите в училищата; те обаче имат една особеност: те са тапицирани за по-голям комфорт.

10

Maisons du Monde

Desktop

снимка

85, €20

Аквазелено бюро с издърпваща се долна табла, идеално, ако ще имате компютър отгоре и клавиатурата отдолу. Също така полезно за ежедневно изучаване.

11

Maisons du Monde

петролено син стол

снимка

59,99€

Твърд и стабилен стол в петролно синьо. Може да се намери и в по-светли нюанси. Изработен е от полипропилен, устойчив материал за ежедневна употреба.

12

Фиоре

Desktop

снимка

419,00 €

Дървено бюро в минималистичен стил. Подходящ продукт за семпла, основна и функционална декорация. Става много практичен модел за младежки спални.

13

Home Deco Kids

Детски ученически стол

снимка

129, €68

Това може да се счита за модел стол, много подобен на тези в училищата. Изработен е от метал и дърво и предлага здравина и издръжливост във времето.

14

магазин MEDIA WAVE

Пластмасов стол

снимка

17, €90

Пластмасов стол, който може да се намери в различни нюанси. По този начин може да се съчетае много добре с декорацията на стаята и да накара вашето дете да избере любимия си цвят стол.

15

La Redoute

Стол и бюро

снимка

183, €20

Ученически стол и маса, от дърво и метал, с долно отделение за поставяне на книгите. Дизайнерски продукт много подобен на ученически бюра и столове.

Популярна тема