Копирайте стила: красива и стилна спалня

Копирайте стила: красива и стилна спалня
Копирайте стила: красива и стилна спалня
Anonim

Прекарването на толкова много време у дома ни е накарало да осъзнаем по-добре всичко, което бихме искали да променим в декорацията. Може да сте открили, че диванът не е толкова удобен, колкото си мислите, или че кухненският плот е остарял. Но също така е възможно вече да не виждате спалнята си със същите очи. Мислите ли, че му липсва стил? Искате ли да е по-красиво? Ние сме тук, за да ви помогнем!

Още идеи: ТОВА Е СПАЛНОТО бельо, КОЕТО ВИ Е НУЖНО, ЗА ДА СПИТЕ ДОБРЕ

Ратанови табли

табла от ратан

Ръчно изработени мебели и естествени влакна ще ви отведат по пътя към успеха. Възползвайте се от предстоящото лято, за да освежите спалнята си с табла от ратан.

Не пропускайте възглавниците

горчица възглавница с бели полка точки

Ако не искате да харчите много пари за декорация, смяната на спалното бельо може да направи чудеса през целия престой. В допълнение към плика за завивка и комплекта чаршафи, оживете атмосферата с няколко весели и цветни възглавници.

Златни детайли

нощна лампа със златист абажур

Златните акценти (използвани пестеливо) ще добавят елегантност и нотка шик към вашата спалня. Обичаме да ги използваме в настолни лампи и малки аксесоари като вази, кутии или свещници.

Украсете с огледала

огледало тип слънце

За да накарате една спалня да излъчва ролазо, важно е да декорирате стените. Слънчево огледало с ратанова рамка като този модел от Kave Home ще бъде повече от достатъчно, за да подчертае района.

Шикозни полилеи

сив стъклен полилей

Независимо дали е върху скрина или върху нощните шкафчета, добавянето на няколко свещника към декора на спалнята ви ще повиши стила до безкрайност.

Растения и саксии

керамична саксия с дървени крака

Растенията никога не се провалят: естественост и свежест два пъти. Как да ги подчертаем? Със саксия, която съчетава керамика и дърво в цвят, сладък като зелена мента.

Декоративни фигури

керамични фигури с форми на кактус

Подобно на свещниците, декоративните фигури като тези керамични кактуси са идеални за украса на скринове и нощни шкафчета, тъй като подмладяват околната среда.

Вашият кът за четене

кресло с плетена кожена седалка

Имате ли свободно място в стаята? Не се колебайте да създадете кът за четене. Ще бъде красиво! Всъщност просто трябва да седнете и да имате източник на светлина наблизо.

Ако искате да отидете по-далеч, можете да добавите възглавница или каре, което пада грациозно върху седалката.

Съхранение в кошници

кошница с морска трева

До този момент във филма вероятно вече знаете колко уютни са кошниците от естествени влакна в спалните. И това е, че те не се използват само за съхранение на одеяла или аксесоари, те също са декоративен елемент, който няма съперник.

Магията на гирляндите

гирлянд от светлини със сиви и бели топки

Искате ли да пресъздадете тази уютна атмосфера, която обичаме толкова много? Добавете гирлянд от светлини над скрина или го увийте около таблата, ще видите колко е сладко!

Популярна тема