20-те най-красиви и оригинални надуваеми басейна

Съдържание:

20-те най-красиви и оригинални надуваеми басейна
20-те най-красиви и оригинални надуваеми басейна
Anonim

Те ще бъдат абсолютна тенденция това лято. Докато чакаме да поплуваме в истински басейн надуваемите басейни ще бъдат най-търсените през следващите седмици. А тя е, че жегите идват и наближава училищната ваканция за едни и работните за други. Така че, докато планираме плажните си ваканции това лято, най-добре е да се подготвим у дома, за да можем да се преборим с високите температури, които вече се появяват.

Решението? Прясна лимонада и гмуркане в надуваем басейн, който можете да поставите на терасата, във вътрешния двор или в градината. Дори и да нямате много място, със сигурност ще намерите модела, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Надуваеми басейни за деца, за възрастни, с душ, кръгли, със седалки…

Най-хубавото на надуваемите басейни е, че това е елемент, който може да се изпуска, сгъва и съхранява, докато не го използвате, без да заема място у дома. Но те са идеалното решение за тези дни, когато жегите вече започват да стягат и малките започват да имат повече свободно време (и по-големите). Дните са по-дълги и следобедите могат да се насладят повече, да не говорим, че това са часовете, когато температурата се повишава най-много, така че можете да започнете да се наслаждавате на вана, за да се разхладите в най-горещите следобеди.

Със сигурност почти всеки от нас има в паметта си типичните кръгли надуваеми басейни за деца, но ще се изненадате от новите модели за деца и възрастни, с арки, със седалки, със забавни игри, с форма и цветове и диня, или със сладки делфини. И дори надуваеми басейни тип джакузи с джетове и бойлер, лукс, който можете да поставите на верандата или на терасата за релаксиращи следобеди и който, както останалите надуваеми басейни, също може да се събира и съхранява, ако през зимата те не са, които ще използвате

Потърсихме за вас и избрахме най-красивите надуваеми басейни, които можете да закупите онлайн и да сте готови за използване след няколко дни. Има по нещо за всеки вкус и за всички възрасти, разбира се надуваемите басейни за деца царят, но не се срамувайте, има варианти за възрастни, които стават модерни и не е нужно да се отказвате от кисненето за известно време след работен ден.

Фундаментално, имайте помпа за надуване. Почти всички модели включват помпа за надуване, но проверете. Надуването на някой от тези надуваеми басейни с белите дробове е почти невъзможно.

Плъзнете екрана и щракнете, има модели за всички джобове.

снимка

Flyboo

27,99 €

снимка

Intex

€10,00

снимка

Intex

29, €95

снимка

Intex

50, €72

снимка

Intex

33,95 €

снимка

Слънчево

509, €99

снимка

Intex

€20,00

снимка

Intex

68, €25

снимка

Intex

52,02 €

снимка

Intex

38,95 €

снимка

VOXON

39,99€

снимка

Bestway

55, €90

снимка

Intex

18, €50

снимка

Intex

52, €50

Практични надуватели за надуване на басейни, топки, матраци и много други

Инфлатор и вакуум

Дом и градина на Bosch

104, €99

ръчно надуване

Acan

10, €99

въздушна помпа с високо налягане

OutdoorMaster

106, €99

електрическа помпа с маркуч

Intex

30, 90 €

подова помпа

GOBKO

21, €99

преносим електрически надувател

ZStarlite

21, €89

електрическа въздушна помпа

Wasenir

18,99 €

супер бърз надувател

Звездни помпи

€89,00

снимка

Intex

60, €36

снимка

Intex

55, €86

снимка

Intex

62, €90

снимка

Intex

51, €82

снимка

Bestway

349, €13

снимка

Слънчево

637, €99

Популярна тема