LaCasade Estela Maca. Почит към най-красивия рустик

LaCasade Estela Maca. Почит към най-красивия рустик
LaCasade Estela Maca. Почит към най-красивия рустик
Anonim

Преди около три години декораторката Естела Мака и нейният партньор се впуснаха в едно от най-вълнуващите приключения в живота си: покупката и ремонтът на къща от 200 m2, построена върху парцел от около 2000 m2. йени

Разпределена в три спални, две бани, хол-трапезария, кухня, гараж и оранжерия, къщата е построена през 1983 г., така че се нуждаеше от фейслифт, за да се адаптира към начина на живот на своите собственици.

Страстна към интериорния дизайн и най-вече към дървото, Estela реши да придаде селски стил на всички стаи, който в някои случаи също клони към бохо, а в други към ферма къща или по-провансалски стил.

хол в кънтри стил с бял ленен диван
Вдъхновен от индустриален стил, интериорният дизайнер си играе с откритата тухлена стена, на която виси черен велосипед, и няколко черно-бели снимки на съседната стена.

В хола-трапезарията рустикалната атмосфера се допълва от скандинавска нотка, която хармонира красиво с околната среда.

Един от най-забележителните елементи е белият ленен диван, който Естела и нейният партньор избраха с пристрастието си към естествените влакна и топлината на тъканите.Той също така подчертава масичката за кафе от тиково дърво в сурово състояние или, което е същото, естествено.

масичка за кафе от тиково дърво в хол в кънтри стил масичка за кафе от тиково дърво в хол в кънтри стил декор в провинциален стил върху масичка за кафе от тиково дърво всекидневна в провинциален стил с камина на дърва декоративни дървени скулптури хол в стил рустик с бял ленен диван и пейка от естествено дърво всекидневна в кънтри стил с бял ленен диван и мебели от естествено дърво хол в рустикален стил с врата на хамбара
Бюрото, където работи партньорът на Estela, фотограф и видеооператор.
бюро в селски стил в трапезарията дървена маса за хранене с плетени столове
В антрето в провинциален стил има малка пейка за събуване и закачалка под рафт, и двете декорирани с рустик елементи.
коридор в селски стил с селски декор
Не пропускайте видеоклипа на @EstelaMaca в MicasaLive: 7 стъпки за създаване на зала-мечта.

В кухнята голямата промяна дойде от боята, тъй като това беше много приглушено пространство. С боядисването на стените в бяло и мебелите в синкав тон, който е наистина сивкав, се получи много светлина.

Оригиналният плот също беше заменен с дървен и беше избрана по-провансалска мивка, което допринасяше за тази топла и приветлива атмосфера.

Кухня в стил Прованс с шкафове от сив цвят и дървен плот Кухня в стил Прованс с шкафове от сив цвят и дървен плот дървен плот и мивка в провансалски стил Мивка в провансалски стил с черни смесители аксесоари за кухня в селски стил
В коридора намираме една от двете бани, която е декорирана с мисълта за дъщерята на интериорния дизайнер, но и за гостите.
баня в рустик стил, декорирана с дърво и бели стени баня в рустик стил, декорирана с дърво и бели стени баня в рустик стил, декорирана с дърво и бели стени

Главната спалня беше декорирана в онзи необработен стил с дърво като главен герой, което Естела харесва толкова много, също комбинирано с бохо нотки, за да осигури необходимото спокойствие и топлина за почивка.

спалня в стил рустик и бохо спалня в стил рустик и бохо стоящо огледало, табуретка и дървена стълба в стил рустик дървен скрин, декориран с черни и бели свещници дървен скрин, декориран с черни и бели свещници дървена пейка в селски стил под прозореца
Стаята на момичето бяга от типичните пастелни тонове и залага на дърво, гамата от сиво и горчица, за да добави нотка цвят.
детска стая в рустикален стил, декорирана в сиви и горчични тонове детска стая в рустикален стил, декорирана в сиви и горчични тонове детска стая в рустикален стил, декорирана в сиви и горчични тонове дървено детско бюро в провинциален стил дървено детско бюро в провинциален стил детска стая в провинциален стил с илюстрации на животни

Едно от бижутата на къщата е оранжерията. Това е остъклена зона, която се е превърнала в място за хранене, почивка и работа, тъй като е мястото, където Естела има бюрото си (въпреки че тя предпочита да работи от шезлонга).

Популярна тема