Онлайн магазини за закупуване на картини и щампи

Онлайн магазини за закупуване на картини и щампи
Онлайн магазини за закупуване на картини и щампи
Anonim

Цветът на дивана ли е? Масичката за кафе ли е? И килимът? Ако сте започнали да се чудите какво не е наред с декорацията на хола ви и не можете да намерите причината, защо не опитате да погледнете стените? Понякога сме обсебени от мебелите и не мислим, че една проста промяна в стенните декорации може да направи чудеса. Картини, илюстрации, цветни или черно-бели снимки… Послушайте нашия съвет и опитайте да декорирате с изкуство, ще бъдете изумени от промяната! Но ако не знаете откъде да купите, не се притеснявайте, тук ви показваме няколко много готини онлайн магазина.

1

Персонализирани разпечатки

персонализиран печат, гледащ към звездите

В CosaBonita.es можете да изберете персонализирани снимки и чаршафи, за да създадете най-личната си декорация…

22 € в Cosa Bonita.

2

Фотостена

плакат с изглед от въздуха на плаж

От плакати, толкова невероятни като тази въздушна гледка на плаж, през филмови плакати или платна. Photowall има безброй предложения за декориране на вашите стени и освен това ви дава възможност да качите своя собствена снимка, за да проектирате персонализирана картина във формата, който ви харесва най-много. Какво чакате?

От €27 на Photowall.

3

Kave Home

всекидневна с горчичен диван и две абстрактни картини на стената

Известната фирма за декорация има раздел, посветен на декорирането на стени с панели, платна и картини от всякакъв вид и стил, като това предложение с абстрактни фигури в зелено и черно на бял фон.

55 € в Kave Home.

4

Posterlounge

стикери за стена Кейт Мос от Майкъл Фолкърс

В Posterlounge, в допълнение към избора на артистичен стил, който харесвате най-много, можете да изберете материала.

от €5,95 в Posterlounge.

5

Desenio

фотография на розови божури

Харесвате ли флорална фотография във винтидж стил или може би предпочитате абстрактна линейна илюстрация? В Desenio ще намерите всичко това и още: стени с картини, черно-бели снимки, модни постери, рамки с различни размери…

От 9, 95 € в Desenio.

6

Maisons du Monde

платно с морски пейзаж

Секцията за стенна декорация на Maisons du Monde ще ви зарадва, ако търсите оригинални платна, екзотични мотиви, флорални илюстрации или абстрактни рисунки. Досега харесвахме тази картина с морски пейзаж.

36, €99 в Maisons du Monde.

7

IKEA

флорални щампи на стената на трапезарията

Най-известната шведска компания в света има декоративни листове като този флорален комплект, който не може да вдъхне повече хармония, но също така има картини и платна, винили и, разбира се, безброй рамки, така че можете да декорирате по ваш вкус.

10 € в IKEA.

8

Etsy

илюстрация с фраза в минималистичен стил

Ако обикновено пазарувате онлайн, вероятно вече сте запознати с Etsy. И това е, че това е страхотен пазар, където можете да намерите всичко - от дрехи или бижута до произведения на изкуството или декорация за дома, всички от независими търговци (предимно занаятчии).Както се очакваше, има и много илюстрации, толкова положителни, колкото тази, която виждате на изображението, идеални за къщи и хипстърски духове.

11, €72 в Etsy.

9

Красиво нещо

Това е място за целувки.

снимка

2, €42

Този лист може да бъде изтеглен и отпечатан у дома. Невъзможно по-бързо.

Популярна тема