Преди и след: Кухня за показване. И с цветни плочки

Преди и след: Кухня за показване. И с цветни плочки
Преди и след: Кухня за показване. И с цветни плочки
Anonim

Мечтата на собственика на тази кухня беше да има дизайн, който интегрира бар с табуретки за хранене. Това беше направено от студио Interiorisme Natemi, отговорно за тази реформа, което избра по-широко разпространение от предишното и бар с летящ плот с няколко стола за хранене. Друга голяма промяна беше разположението на стенните модули, сега предната част на зоната за готвене е свободна с единственото присъствие на абсорбатора и оставя модерни многоцветни плочки видими; хубава мазка с четка в кухня, базирана на сиви и бели тонове.

отворена кухня със сиви шкафове преди ремонт
Благодарение на умното разпределение на мебелите и обновяване на покритията, тази кухня, някога старомодна и тъмна, днес е център на внимание.

Място за съхранение в кухнята

Капацитетът на горните шкафове, които липсват отпред, беше снабден с големи места за съхранение в бара, с достъп както от кухнята, така и от хола. Също така присъствието на високите странични шкафове, сега бели за подобряване на светлината, генерира ново място за съхранение.

отворена кухня със сиви шкафове
Реформата на тази кухня се основава основно на цялостно обновяване на плочките, мебелите и част от уредите. Днес промяната е драматична, с оформление, което включва бар за закуска и ярка, модерна визия.
отворена кухня със сиви шкафове
Мебелите са модел Voxtrop и ламиниран плот Ekbacken, всички от Ikea.
За да се изсветлят горните зони, горните модули бяха избрани бели, докато долните се открояват с антрацитния си цвят.
отворена кухня със сиви шкафове
Разноцветните плочки са модел Brick Delta, на фирма Gayafores.

До печките не можеше да липсва работна зона, оборудвана с дървен плот и аксесоари на Ikea.

отворена кухня със сиви шкафове

Декоративни ключове на обновената кухня

  • Добро разпределение. Разположението на мебелите в "U" форма и гарнирани с барплот с табуретки прави кухнята независима.
  • Двуцветна боя. Тази нужда от визуално разделяне беше подчертана от избора на два цвята за боядисване на тавана: пастелно зелено в кухненското пространство и бяло в предстоящия.
  • Покритията. Основната украса на кухнята се осигурява от плочките, които покриват цялата предна стена, геометричен и многоцветен дизайн в меки тонове, който добавя приятна нотка непринуденост.

Популярна тема