35-те най-красиви модерни бани, които сме виждали в Pinterest

35-те най-красиви модерни бани, които сме виждали в Pinterest
35-те най-красиви модерни бани, които сме виждали в Pinterest
Anonim

Банята е една от стаите в дома, през които преминаваме най-често през деня. Става място, където можем да работим върху декорацията, за да изненадаме и покажем цялата си индивидуалност. Ето защо направихме щателно търсене само за вас, за да можете да се насладите на тези 35 най-красиви модерни бани, които сме виждали в Pinterest,ще пропуснете ли?йени

Насладете се и мечтайте за душ с изглед към провинцията, баня в арабски стил или ода на бялото.Възможностите са много, дори ако са малки бани; просто трябва да намерите модела, който най-добре пасва на стила на вашия дом. Каним ви да откриете пълния набор от възможности, върху които може да се работи в тази част на къщата.

Бани с модерен дизайн

В момента преобладават баните с изискани линии, както и търсенето на прави линии и семпли формати. В края на деня, това е функционално пространство, което е насочено към лична хигиена; но трябва да имаме предвид, че всички елементи, които включваме за декорация, играят много важна роля.

Модерната и красива баня може да бъде обработена чрез стилове като минималистичен. Но, от друга страна, можете също да включите други интересни ресурси,като огледала, тапети или мозайки, които привличат вниманието, предлагат уникален образ и постигат по-голяма креативност.

Няма съмнение, че простотата е нещо, което преобладава.Не е нужно да усложняваме живота си с екстравагантни или прекалено богато украсени декорации. Днес преобладават простотата и функционалността, две концепции, които стават ориентир и вдъхновение, ако все още не знаете как да декорирате баня.

Декорация за баня

За да имате красива баня е важно да имате декорация по ваш вкус. Мебелите трябва да имат специален щрих, както и другите елементи, които вграждаме: килими, кошници, сапунерки и др. Независимо дали искате рустикална или класическа баня, или ако основно искате оригинална баня, всичко е въпрос на ясни идеи, за да й придадете специален стил.

По същия начин материали като мрамор, порцелан и плочки като цяло, заедно с други ресурси като растения, създават онази атмосфера, типична за свежа и модерна баняОт Разбира се, отвори, отворени навън, не могат да липсват, за да има естествена светлина.Можете ли да си представите баня с изглед към провинцията?

След това не можете да пропуснете тази поредица за баня на Pinterest, която със сигурност ще харесате! Ако искате да направите дома си специално място или ако искате да промените банята, тук можете да намерите най-добрите идеи, които да ви вдъхновят.

1

Комбинация от материали

модерна баня

За да имате красива и модерна баня не е нужно да усложнявате живота си. Северният стил е основен и функционален. Линиите са много изчистени и се постига фина и елегантна визия. В този случай са комбинирани няколко материала.

2

Модерно и рустик

модерна селска баня

Дървото контрастира с неутралността на камъка. Постига се

модерна, както и селска естетика; В допълнение, всеки детайл е изпипан максимално, без да е необходимо да се прилагат прекалено много орнаменти.

3

За плочките

Баня, стая, интериорен дизайн, под, имот, стена, керамика, мивка, плочки, къща,

Несъмнено плочките са тези, които украсяват тази красива баня, добър избор, който със сигурност ще копираме. Декорирането с хидравлични плочки винаги е успешно.

4

Смесете и спечели

стая, интериорен дизайн, под, мебели, баня, стена, плочка, бежово, дизайн, завеса,

Необичаен избор на цвят, много пространство, красиви плочки и естествена светлина: комбинация, която работи перфектно.

5

Под краката ви

Стая, Интериорен дизайн, Под, Плочки, Имот, Баня, Таван, Стена, Мебели, Подови настилки,

Комбинацията от плочки създава хармонично пространство, но изпитваме дълбоко пристрастие към тези на пода. И освен това има естествена светлина, купено!

6

Или към черно

Архитектура, Плочка, Имот, Под, Интериорен дизайн, Стена, Стая, Къща, Таван, Стълби,

Луксозен дизайн, черно и дърво. С тази голяма стъклена стена не можем да спрем да мечтаем за тази модерна баня. (Към списъка с желания, който отива).

7

Перфектната баня?

Баня, Стая, Имот, Плочки, Интериорен дизайн, Под, ВиК инсталация, Таван, Врата, Архитектура,

Бяло, много бяло и красиво, много красиво. Тази баня, която не можем да спрем да гледаме, има всичко, което можете да пожелаете. Поискахме го.

8

Красиво и практично

модерни бани

Този пример съдържа нещо, което обичаме толкова много и толкова рядко можем да опишем с думи. Така това е най-практичната баня.

9

Широко огледало

модерна баня

Идеята за покриване от страна на страна с голямо огледало е добра идея; В допълнение, ние украсихме с малък рафт, където да поставите декорации и две мивки за многократна употреба.

10

Семпла баня

проста баня

Хареса ни идеята да имаме две мивки, дори в бани, които не са твърде големи. Прости и основни мебели, с достатъчно отделения за съхранение на кърпи и други принадлежности.

11

Сини плочки

баня със сини плочки

Оформлението на тези плочки е наистина интересно. Сините бани са поразителни. В този случай тя контрастира с топлината на дървото, без да забравяме, че това е малка баня с минималистични линии.

12

Искаме го

Баня, Стая, Имот, Интериорен дизайн, Вана, Архитектура, Сграда, Къща, Под, Таван,

Тази баня, с селски стил много изискана, напълно се влюбихме, вижте какво виждате!

13

Стил Фокус

Баня, Стая, Интериорен дизайн, Имот, Плочки, Таван, Архитектура, Сграда, Кран, Стена,

Зоната на ваната привлича цялата светлина на прожекторите и има защо, малките плочки излъчват стил.

14

MInimal

Баня, плочки, стая, под, интериорен дизайн, имот, кран, водопроводна инсталация, таван, архитектура,

Дълга, тясна, но перфектна. Тази баня в минималистичен стил е чисто вдъхновение.

15

Прозорец към провинцията

Имот, Стена, Стая, Къща, Архитектура, Интериорен дизайн, Етаж, Сграда, Дом, Таван,

Истински или не? Тази семпла, непретенциозна баня премахва стените си, за да пусне светлина за мечтателни гледки, които мнозина може да си помислят просто за хиперреалистична стенопис.

16

Чист релакс

селска баня

Релаксираща, топла и в хармония с природата, тази баня в традиционен стил е завладяваща.

17

Къпане в джунглата

Баня, Имот, Стая, Стена, Интериорен дизайн, Вана, Архитектура, Къща, ВиК инсталация, Дом,

Тази баня с растения е впечатляваща. Изглежда като врата към самата тропическа гора. Може би, с късмет, Тарзан в храста (или Джейн) ще се появи.

18

Нещо различно

Стена, Плочка, Стая, Баня, Водопроводна инсталация, Врата, Архитектура, Свойства на материала, Кран, Под,

Тази тухлена баня се откроява със своя минималистичен дизайн, липсата на плочки, своята уникалност и смелост. Докосването на цвета се осигурява от жълтата мивка (която обичаме).

19

Като риба във вода

баня с плочки в син мащаб и модерна свободностояща вана

Тази баня със стенни плочки ни пренася в най-синьото море на Карибите благодарение на появата на тюркоазени люспи, много оригинално изображение. Не се изненадвайте, ако видите самата Малка русалка да се къпе в голямата вана.

20

Дълги живи тапети!

Зелено, Стая, Баня, Интериорен дизайн, Дом, Листо, Прозорец, Ботаника, Къща, Плочка,

Смело, почти дръзко и в малко пространство, силата на тапета беше използвана за пътуване до тропиците (и не завръщане). Добро решение за придаване на цвят на този тип тоалетни и мини бани.

21

Мрамор в Лисабон

Бяло, Завеса за душ, Интериорен дизайн, Стая, Под, Стена, Черно-бяло, Дърво, Завеса, Къща,

Величествена мраморна баня, разположена в апартамент в Лисабон. Бяло, черно и дърво са другите елементи, които придружават благородния камък и ние го обожаваме.

22

Зелено Обичам те зелено

Продукт, Стая, Тюркоаз, Интериорен дизайн, Мебели, Плочка, Врата, Под, Архитектура, Прозорец,

Монохромна баня, натрапена от голяма зелена мозайка. Прости победи този път.

23

Сериозност

модерна баня в тъмен цвят

Една от възможностите е да добавите тъмни тонове към подовете и да постигнете по-сериозно и силно докосване.

24

Оформление в малка баня

малка модерна баня

Правилното разпределение на частите прави пространството много добре организирано в тази малка баня. Тоалетните, душовете и мебелите следват минималистични линии.

25

Модерност и простота

модерна баня

Баня с прости линии и комбинация от неутрални и топли тонове, както може да се види между сиво и дърво. Търси се простота, практичност и прости форми.

26

Когато по-малкото е повече

Стая, Архитектура, Воден елемент, Дърво, Къща, Пейзаж, Интериорен дизайн, Стъкло, Растение, Фонтан,

От самото начало бяхме завладени от душ с ефект на дъжд, по-късно най-чистият минимализъм, по-късно любовта към цвета, завършваща, разбира се, с голямата естествена стена, която не можем да спрем гледам.

27

Малък, но здрав

Архитектура, Стая, Имот, Мивка за баня, Стена, Плочки, Интериорен дизайн, Под, Аксесоар за баня, Огледало,

Тази малкасветеща баня е пълна със стил и индивидуалност. Докосването на цвета идва с дизайна на хидравличния под.

(PS Обичаме цвета на плочките)

28

Черно и бяло

Баня, Стая, Шкаф за баня, Мебели, Имот, Интериорен дизайн, Продукт, Под, Плочки, Аксесоар за баня,

Дървен шкаф във винтидж стил, метро плочки, плочки с геометрични шарки, шестоъгълни огледала… Ключовете за успеха на тази зидана баня, която можеше да бъде реставрирана вътре в стара къща.

29

Между сьомга и пъстърва

Метал, Прозорец, Мед, Кръг,

Хареса ни цветът, влюбихме се в тъмния мрамор и се влюбихме в огледалата, без да забравяме, че розовото злато е нашият любим. В крайна сметка е проста баня.

30

Оставете светлината да влезе

Баня, стая, бяло, имот, интериорен дизайн, под, плочки, мебели, вана, сграда,

Прозорецът винаги е добре дошъл в банята, никога не трябва да отхвърляте естествената светлина. Цветът, душът, ваната… харесваме всичко.

31

Изцяло бяло

Баня, Плочка, Стая, Бяло, Имот, Етаж, Интериорен дизайн, Стена, Подова настилка, Мебели,

Ако имате малка баня, бялото е сигурен залог, ето най-добрият пример.

32

Цветова схема

модерна баня

Баня с плочки в различни нюанси, които контрастират на свой ред с дървените мебели, белия плот и други сиви плочи. Комбинацията е хубава и получавате красива висококачествена модерна баня.

33

Оригинални подове

модерна баня

Оригиналното се крие и във вида на настилката. В този случай те са ромбоидни дизайни наистина интересни, за да енергизират душ пространството и по този начин да контрастират с доминиращото бяло в останалата част от комплекта.

34

Яснота

модерна баня

Материалът помага на светлината да се разпространява в пространството и да се постигне по-голяма яснота. Дизайнът е идеално адаптиран към пространството и всички части са идеално свързани.

35

С малко

Баня, Стая, Смесител, Интериорен дизайн, Имот, Плочки, Мивка, Шкаф за баня, Под, ВиК инсталация,

Не е нужно много, за да направите банята да изглежда като нещо от списание, тази, със семпли линии и цветове, има перфектната градска нотка.

Популярна тема