Как да пием хубаво студено кафе през лятото? Преминете към „кафе със студено приготвяне“с тази селекция кафемашини

Как да пием хубаво студено кафе през лятото? Преминете към „кафе със студено приготвяне“с тази селекция кафемашини
Как да пием хубаво студено кафе през лятото? Преминете към „кафе със студено приготвяне“с тази селекция кафемашини
Anonim

Високите температури носят със себе си много промени в малките удоволствия от живота. Например страхотният план, който преди изглеждаше като хубава чаша горещ шоколад под одеялото на дивана, сега е заменен с излизане на терасата или градината, за да изпиете чаша (колкото по-голяма, толкова по-добре) много студена орчата.

С кафето обаче не се случва същото (може би защото са различни любови) и е толкова характерна напитка, че трудно може да се замени. Дали от необходимост или за удоволствие, това е класика, която не може да се провали в нашата рутина, колкото и горещо да е.И така, ще преминем ли към ледено кафе? Това е добър вариант за най-суровите летни месеци, но истината е, че по този начин кафето губи наситеност на вкуса си и винаги ще бъде воднисто. Поради тази причина форматът, който сега е във възход, е този на c old bre w или, което е същото, студено сварено кафе.

Много е просто, става въпрос за приготвяне от вода със стайна температура или студена. За целта ви е необходима конкретна кафемашина и филтрирането й ще отнеме няколко часа, докато получите качествено студено кафе. Резултатът ще бъде напитка, която е по-малко кисела, отколкото когато се пие гореща, но без загуба на йота от интензивността на вкуса.

Ако искате да експериментирате и да прекарате това лято в студено кафе, разгледайте най-добрите кафемашини за приготвяне на c old brew. Подготвили сме малък списък за вас, за да ви улесним.

Кафемашина с бавно капене

снимка

JDH

91, 04 €

Този модел има капацитет от 550 ml и използва система за контролирано капково приготвяне, така че можете да избирате скоростта, с която да се приготвя вашето кафе и по този начин да измервате интензивността му. Резервоарът може да се напълни с лед, за да направи напитката ви още по-студена.

Стъклена кафемашина

снимка

BONHEUR

Въпреки че изглежда като алембик, това е кана за кафе за c old brew. Има по-голям капацитет от предишния, 800 ml, въпреки че не заема много място. Има филтри за многократна употреба (сменя се лесно) и не е необходимо да се включва в електрическата мрежа, така че можете дори да приготвите кафето си в хладилника и по този начин да сте сигурни, че ще го пиете много студено.

Регулируема кана за кафе и чай

снимка

Glastal

Друга опция, от 600 мл, приблизително за четири чаши студено кафе. Подобно на предишните, за използването му не е необходим електрически контакт. Този модел съдържа двуслойни филтри, за да се гарантира, че в крайния резултат няма остатъци.

Преносима кафемашина

снимка

Неизвестно

72, 59 $

Ако сте един от онези, които не могат без своето „кафе“дори в басейна, има и преносим вариант на студена кафемашина. Има перфектна изолационна система за запазване на температурата.

Стъклена кана с инфузер

снимка

SILBERTHAL

29, €95

Друга опция, перфектна за хладилника, е тази кана за кафе във формат кана с вместимост 1,3 литра. Подходящ също за приготвяне на чай и може да се мие в съдомиялна машина.

Контролируема капкова кафемашина

снимка

NBRTT

Още един модел с регулируемо оттичане, този път в компактен размер. Подобно на предишния, той регулира скоростта на капене със своя клапан, за да получи кафе с по-голяма или по-малка интензивност в зависимост от времето за филтриране.

Кафемашина в холандски стил

снимка

СОУЛ РЪКА

35,99$

Накрая ви оставяме тази опция, изработена от боросиликатно стъкло, лесно за почистване и не натрупва никаква миризма. Има капацитет от 300 ml и съдържа 50 резервни филтъра.

Девет кафемашини за тези, които обичат кафе

Популярна тема