10-те най-красиви стелажи за обувки IKEA, които можете да купите

10-те най-красиви стелажи за обувки IKEA, които можете да купите
10-те най-красиви стелажи за обувки IKEA, които можете да купите
Anonim

Редът е основен принцип в дома. Това е най-добрият механизъм за постигане на много ясна цел: да се създаде удобно и приятно пространство, в което цари хармония. За да постигнете тази цел, е важно да имате под ръка мебели, които ви позволяват да организирате правилно дома.

Ако имате много обувки и трябва да ги подредите, препоръчваме красивите, елегантни и функционални рафтове за обувки от IKEA. С тях се уверявате, че залата е добре оборудвана и че обувките ви винаги са на място.

Шкаф за съхранение на обувки

Има голямо разнообразие от мебели, които могат да бъдат полезни за ежедневна употреба, независимо дали за поставяне на предмети, съхраняване на дрехи, подобряване на декорацията… Но какво се случва с обувки? Понякога става разхвърляно навсякъде, било на входа, било в самата спалня. Това предполага търсене на решения за поръчка на обувките; Затова е интересно да знаете някои модели, ако не знаете как да изберете шкафа за обувки.

Токчета, балерини, мокасини, сандали, маратонки, джапанки… Асортиментът може да е безкраен, но мястото за съхранение не е. Може да има ситуация, в която са необходими повече от един отворен или затворен шкаф за обувки, по такъв начин, че да могат да бъдат разпределени в цялата къща за постигане на комфорт и благополучие.

На входа, както и в транзитните зони е добре да има такъв. Тъй като се влиза през вратата, тя е под ръка; също не заема твърде много мястоОт друга страна, има и възможност за поставяне на места като спалнята или съблекалнята. Всичко е въпрос на преценка на вашите нужди и възможностите за декорация, които те предлагат, като имате предвид, че има много примери за красиви и добри рафтове за обувки за дома.

Красиви и функционални рафтове за обувки

В IKEA можете да намерите различни модели, които пасват перфектно на стила на дома. Всичко е въпрос на преценка кои цветове и формати изглеждат най-добре. Има шкафове за обувки по поръчка, които са големи и малки, адаптивни към всички видове пространства; Можете дори да намерите тесни шкафове за обувки, които да паснат много добре на пространството.

В момента белите нюанси на минималистичния дизайн се радват на голямо признание. Те са много прости и изглеждат добре навсякъде в къщата. Тези, които са добър залог, са тези, които имат неутрални тонове, които предлагат по-интересна и изтънчена естетика: сиви, земни, тъмни… Дървените шкафове за обувки обаче са най-често срещаните, независимо дали са в естествения нюанс на материята или заготовка.

Шкафове за обувки IKEA: формати

Какви са видовете и стиловете на шкафовете за обувки? Има отворени и затворени, подходящи за декориране на антрета. Първите оставят обувките видими, дори със седалка, за да можете да седнете и закачалката. Що се отнася до последните, те се характеризират с това, че са мебели организирани от отделения, като рафт, с който да направите разпределението, което предпочитате.

Някои примери са шкафове за обувки за малки пространства, с плъзгащи се врати и стъкло, така че обувките вътре да се виждат; Има дори някои модели, които имат отварящи се врати, така че обувките да не се виждат и дизайнът изглежда като мебел.

Ако не искате да загубите обувките си и да ги намерите навсякъде в къщата, тези красиви и функционални шкафове за обувки са най-добрият вариант за дома. Каталията свърши! Наваксайте разновидностите на шкафове за обувки в IKEA и кажете сбогом на хаоса!

1

GREJIG

рафт за обувки ikea grejig

Това е най-евтиното, което ще намерите и е идеално за малки пространства, можете да припокривате колкото се може повече рафтове.

4 €

2

BISSA

поставка за обувки ikea bissa

Като е тесен и продълговат, този шкаф за обувки с три сгъваеми отделения ще ви бъде полезен, ако имате малко място в коридора или спалнята. В допълнение можете да добавите сладка кошница с място за съхранение отгоре.

49€

3

БРУСАЛИ

шкаф за обувки ikea brusali

Предпочитате ли по-класически стил? Със сигурност този кафяв модел от семейство BRUSALI ще ви спечели! С капацитет за минимум дванадесет чифта обувки, разположението на рафтовете предлага оптимална вентилация.

69€

4

HEMNES

шкаф за обувки ikea hemnes

HEMNES несъмнено е една от най-продаваните серии на IKEA. Неговият класически и романтичен стил го правят неустоим, като тази поставка за обувки с четири отделения.

99€

5

MACKAPÄR

рафт за обувки ikea mackapÄr

По-добре ли се справяте с плъзгащите се врати? Тогава разгледайте стойката за обувки MACKAPÄR. Според уебсайта рафтовете могат да бъдат монтирани плоски или наклонени в зависимост от размера на обувките. Освен това, ако имате нужда от допълнително допълнение, можете да поставите две мебели една върху друга и да спечелите повече място за съхранение.

79€

6

MACKAPÄR

Обущар

Мебел, която изпълнява двойна функция: рафт за обувки и пейка. Идеална за поставяне в антрето и от съществено значение за поддържане на ред, хармония и правилна организация. Това е затворен шкаф за обувки с плъзгащи се врати.

70€

7

TRONS

рафт за обувки ikea trones

Тази черна версия на стелажа за обувки TRONES не може да бъде по-подходяща за любителите на минимализма. Това е модулна система, която можете да проектирате както пожелаете, като подредите няколко шкафа или ги поставите един до друг. От друга страна, малката дълбочина е чудесна за малки приемници. Продава се в опаковки по две.

€20/ 2 бр.

8

STÄLL

шкаф за обувки ikea ställ

Опростена и дискретна, тази поставка за обувки от гамата STÄLL има място за повече от осемнадесет чифта обувки. Тя е малко по-широка от BISSA, така че измерете повърхността добре преди да купете го.

129€

9

STÄLL

Обущар

Функционална стойка за обувки, която пасва идеално на стената. Това е функционален ресурс и е подходящ за съхранение на голям брой обувки. В допълнение, това е тясна поставка за обувки, която не ви пречи и ви позволява да поставите някои декоративни елементи на повърхността.

89€

10

MURVEL

рафт за обувки ikea murvel

Страхотна система, когато имате два пъти повече обувки, отколкото имате място. Можете да подредите всички чифтове в гардероба.

Популярна тема