Ремонтиран апартамент със скандинавски стил и самостоятелен вътрешен двор

Съдържание:

Ремонтиран апартамент със скандинавски стил и самостоятелен вътрешен двор
Ремонтиран апартамент със скандинавски стил и самостоятелен вътрешен двор
Anonim

След преминаване на повече от 600 точки за контрол на качеството, този наскоро реновиран апартамент може да се похвали, че отговаря на най-пълната сертификация на пазара. Това е къща от 74 m2, разположена на първия етаж на сграда на улица Isla de Ons, в мадридския квартал Peñagrande (и имаме преди снимки!).

Разпределен е в светла дневна-трапезария с изглед към екстериора, модерна и самостоятелна кухня, две удобни спални с вградени гардероби и две бани с внимателен стил, едната от които е самостоятелна и двете оборудвани с закачалка за кърпи с отопление.

По отношение на интериорния дизайн е избран скандинавски стил, който освежава и подмладява средата, с голямо присъствие на бяло по стените и имитация на дървен порцеланов под. Те, в комбинация с по-топли тонове като пръст или горчица, подобряват осветеността на всяка стая.

светла всекидневна в скандинавски стил
В хола-трапезарията се открояват откритите бетонни греди. Детайл, който внася модерен и безгрижен дух в дома.
светла всекидневна в скандинавски стил светла всекидневна в северен стил светла всекидневна в северен стил скандинавска всекидневна с кафяв диван и две кръгли дървени маси светла всекидневна в северен дизайн
Трапезарията е първото нещо, което виждаме от антрето и има кръгла маса с бял плот и три цветни стола, които добавят забавна нотка.
трапезария със северен дизайн с отворен план с кръгла бяла маса и три цветни стола трапезария със северен дизайн с отворен план с кръгла бяла маса и три цветни стола трапезария със северен дизайн с отворен план с кръгла бяла маса и три цветни стола трапезария със северен дизайн с отворен план с кръгла бяла маса и три цветни стола
Трапезарията действа като централна точка, от която се въртят останалите стаи.

Кухнята е оборудвана с всичко необходимо за ежедневна употреба: компактен лунен плот, висок и нисък шкаф за съхранение, абсорбатор, керамичен плот, фурна и микровълнова печка. Нищо не липсва!

бяла кухня с модерен дизайн с отворен план бяла кухня с модерен дизайн и отворен план с плочки отпред бяла кухня с модерен дизайн и отворен план с плочки отпред бяла кухня с модерен дизайн и отворен план с плочки отпред

И двете спални са светли и приветливи Основната спалня има двойно легло и зидана табла, украсена с рамки, разделена на две с преграда.Втората спалня е в по-младежки стил, декорирана в бяло със сиви детайли, с единично легло и гардероб от пода до тавана.

спалня с двойно легло, покривало на цветя и зидана табла, разделена на две с преграда двойно легло queen size с покривало на цветя и бял гардероб от пода до тавана двойно легло с покривало на цветя и зидана табла разделена на две с преграда спалня с достъп до санитарен възел баня с вградена душ кабина и шкаф с дървени чекмеджета строителен душ спалня с единично легло, сива табла с подходящи възглавници и нощно шкафче и бял кожен килим спалня с единично легло, сива табла с подходящи възглавници и нощно шкафче и бял кожен килим декоративна стълба и бял шкаф от пода до тавана
Апартаментът включва вътрешен двор за използване и удоволствие.
вътрешен двор с маса и два сгъваеми дървени стола

Не мислите ли, че е идеално за наскоро независими милениали?

ТАКА БЕШЕ ПРЕДИ РЕФОРМАТА

апартамент преди ремонт
Филм на ужасите! &128561;
апартамент преди ремонт
Тези стени…Тези врати…Тези завеси…Тази лампа…Ужасно!
апартамент преди ремонт
Кой го е виждал и кой го вижда!
апартамент преди ремонт
Банята беше напълно остаряла (и изхвърлена).

Популярна тема