Най-красивите кухни в каталога на IKEA за обновяване на вашия дом

Най-красивите кухни в каталога на IKEA за обновяване на вашия дом
Най-красивите кухни в каталога на IKEA за обновяване на вашия дом
Anonim

Искаме да споделим с вас най-добрите решения за кухня и съхранение от Ikea. Имаме вдъхновението, от което се нуждаете, защото има опции за всеки вкус (и цвят). Ако мислите да ремонтирате цялата кухня, разгледайте тези 15 съвета, въпреки че ще намерите и много практични идеи, за да й придадете нов облик.

Направихме добър преглед на кухни Ikea и със сигурност ще ги харесате. Истината е, че те не разочароват, както винаги Ikea се ангажира с тенденциите, в цветовете и дистрибуцията, но също и във функционалността на своето персонализирано оборудване. Възможността да можете да проектирате вашата кухня с модулни мебели, които покриват всички нужди, продължава да бъде фундаментална за скандинавската марка.

1. Най-устойчивата кухня

ikea има кухни за всеки вкус: устойчиви, селски, мини, минималистични и съвременни кухни

Колекцията Fröjered е изработена от бамбук, така че се превърна в най-екологичния вариант за обзавеждане на кухня с Ikea. Защо? Защото неговото отглеждане е по-бързо от други традиционни благородни материали, като дървото. Шкафовете имат фронтове с изчистени линии, които придават на кухнята лекота и свежест.

2. Отворена кухня, желаната

ikea има кухни за всеки вкус: устойчиви, селски, мини, минималистични и съвременни кухни

Кухните с отворена концепция заемат централно място,обичаме да виждаме дизайна на тези 30 кухни, отворени към всекидневната, която тази среда на Ikea представя перфектно. Елегантността на матовите покрития, в черно, е неоспорима, особено когато се смесват с металния блясък на алуминия, присъстващ в уредите Älmaren, случайни мебели и кранове, всичко в Ikea.

3. Малка кухня

ikea има кухни за всеки вкус: устойчиви, селски, мини, минималистични и съвременни кухни

Малките къщи са тенденция, но и реалност в големите градове. Ikea се адаптира към нуждите на апартаменти или студия с това цветно предложение за мини кухня. Това е много гъвкаво решение, особено след като този модел от серията Ehnet, с размери 186 x 63,5 x 222 cm, е много лесен за сглобяване. Предлага отворено и затворено хранилище.

4. Придайте модерен щрих на вашата кухня

ikea има кухни за всеки вкус: устойчиви, селски, мини, минималистични и съвременни кухни

Тази кухня има безупречни покрития, въпреки че трябва да признаем, че това е рискован залог поради студения тон на лака върху фронтовете на Kallarp на шкафовете. От друга страна, разпространението му онлайн и минималистичният му дизайн го правят отличен вариант. Този проект крие страхотни идеи, като сортиране на отпадъци със системата Hållbar или крана Gamlesjön, с механизъм за намаляване на потока.

5. Кухнята на селската къща

ikea има кухни за всеки вкус: устойчиви, селски, мини, минималистични и съвременни кухни

Рустикалният стил е отличен вариант, ако планирате да промените кухнята на селската къща. Благосъстоянието е да имате голямо пространство за разпределяне на мебелите в кухнята, с врати Bodbyn, в тъмно зелено, включително тези на красиво боасерие, за да изложите вашите ястия зад стъклото, които са украсени с ретро дръжки Eneryda, в злато.

6. По-ефективна кухня

ikea има кухни за всеки вкус: устойчиви, селски, мини, минималистични и съвременни кухни

Кухните ще си прекарат страхотно, движейки се свободно из тази отворена кухня, с всички прибори пред очите. Има много трохи в тази кухня на Ikea, от Фурна Anrätta, с принудителен въздух, към индукционен котлон Fördelaktig, с вграден аспиратор или кран Tämnaren, със сензор за избягване на кръстосано замърсяване, когато готвите. Това е предложение с отворено разпределение, което е много достъпно и високоенергийно ефективно.

7. Кухня за професионалисти

кухня икеа за професионалисти с отворено оформление и метални елементи

Всеки милиметър е възможност, както се демонстрира от този отворен план на кухнята с остров от Ikea, който има красив под с плочки.Максимизирането на пространството превръща тази кухня в каталог с безкрайни комбинации и покрития,от дървото на плота Skogså до металните фронтове на шкафовете Vårsta. Перфектното допълнение за амбициозни готвачи е серията Kungsfors, специално проектирана за съдове за готвене.

8. Американска кухня

ikea има кухни за всеки вкус: устойчиви, селски, мини, минималистични и съвременни кухни

Обединяването на трапезарията с хола и кухнята е идеално решение, особено ако обичате да се забавлявате у дома. Естественото осветление помага, и то много, да направи тази композиция от мебели на Ikea по-ярка с фронтове и врати от серията Sinarp, в дърво и Hasslarp, ​​с елегантно покритие тип рибена кост и супер практичен отвор под налягане.Това е много позната отворена кухня, която насърчава общителността,, която обръща внимание на детайлите и предлага много устойчиви повърхности, като плота Ekbacken в цвят антрацит, който се комбинира с бар столовете Dalfed, в индустриален стил.

9. Дървена кухня

ikea малка кухня с дървени мебели, разделени на вода и зона за готвене

Дизайнът на тази бавна кухня с дървени мебели ревизира класиката и я актуализира, за да украси малко пространство. Тази мини кухня е много топла с ръчно изработен вид и организира работа в две отделни зони, включително мини остров за готвене. Помощната зона се състои от мебел с мивка и врати Torhamn и високи шкафове за съхранение със стъклени фронтове от същата серия.

10. Модулната кухня

Правите линии на мебелите от структурната система Metod, от Ikea, са идеални за най-младежките кухни. Има много налични модули за настройка на кухнята, от която се нуждаете, в зависимост от квадратните метри, етажния план на вашето пространство и светлината, която имате в кухнята. И не пропускайте многото аксесоари за кухни Metod, като органайзери за чекмеджета или осветителни тела за работната зона.

Модулна кухня метод с мебели в бяло и дърво
Системата METOD ви дава безкрайни възможности при проектирането на вашата кухня.

11. Кухня, декорирана в бяло

Кухните, проектирани в бяло, никога няма да излязат от мода (нито пък ще ви омръзнат). Те са елегантни и вечни и пасват на всеки материал или нюанс, който искате добавете към деко.Ако търсите по-свежа и естествена визия, дървен плот или офис ще бъде повече от достатъчен, но можете също да следвате предложението на Ikea и да добавите детайли като количка с колела в този материал.

отворена кухня в бяло от новия каталог на ikea 2021 бяла кухня с офис от новия каталог на ikea 2021г

12. Кухня в черно, по-елегантна

Ако се разбирате по-добре с черно, имате късмет! Каталогът на Ikea включва кухни с отворена концепция, които привличат всички погледи. С черна основа, плот и горна част на масата за хранене от естествено дърво, те добавят точка на контраст, много топъл, който преоткрива скандинавския стил под по-изискан вид.Всичко това заедно с внушителна витрина и бамбукова лампа на тавана, които поставят последния щрих на декора.

отворена кухня, декорирана в черно с дървен плот от новия каталог на ikea 2021 г офис с черна маса и дървен плот, черен шкаф и бамбукова лампа на тавана от новия каталог на ikea 2021 отворена кухня с черни мебели от новия каталог на ikea 2021

13. Кухни в неутрални тонове

Сивото е перфектният цвят за украса на всяка среда, точно като бялото, защото и двата внасят светлина в стаите. Ikea се настанява в тази кухня с селски вид, където откритата предна мивка ни отвежда в селска къща.

сива кухня в провинциален стил от новия каталог на ikea 2021 сива кухня в провинциален стил от новия каталог на ikea 2021 бяла мивка с видима предна част от новия каталог на ikea 2021г

14. Кухненски прибори, ръчно

Когато започнем да готвим, от съществено значение е да имаме всички необходими джаджи под ръка. Ikea е символ на функционалност, така че всяка година те се стремят да предложат брилянтни идеи, като като релси, решетки, куки, колички, кошници…

бар с кукички от новия каталог на ikea 2021г двоен рафт тип табла с кръгла форма в черно от новия каталог на ikea 2021г бяла количка с колела и отворени рафтове от новия каталог на ikea 2021г

15. Най-добрите решения за съхранение

Не можахме да завършим нашата обиколка без преглед на най-добрите решения за съхранение от Ikea. От шкаф, проектиран специално за съхранение на почистващи продукти, през различни стилове на колички сервитьорка, до рафт тип двойна тава с кръгла форма, който лесно се побира на кухненските рафтове. Ще откачите!

кухня от новия каталог на ikea 2021г бордо шкаф с лакирани врати за съхранение на почистващи препарати от новия каталог на ikea 2021 дървена количка с отворени рафтове

Красиво, нали? Харесваме кухните, които Ikea предлага. Измерете вашата кухня и планирайте обновяването, което сте искали от години, вашата кухня и вие го заслужавате.

Популярна тема