15-те най-оригинални и красиви подаръка за баба и дядо

15-те най-оригинални и красиви подаръка за баба и дядо
15-те най-оригинални и красиви подаръка за баба и дядо
Anonim

26 юли е паметният ден, посветен на бабите и дядовците, нашите лични ангели пазители, които ни глезят и се грижат за нас без съмнение. Въпреки че това лято го изживяваме по различен начин, необходимостта да продължим да се свързваме с любимите си хора, да се прегърнем отново и да покажем любовта си е възможна с малки детайли. Считани за втори родител, бабите и дядовците са онези уникални хора, които заслужават цялата ни любов, вършат работа, която харесват и винаги са готови да я вършат. Те повече от всеки друг заслужават най-доброто признание.

Колко баби и дядовци не изпълняват своите внуци с капризи, скрити от децата им? Това е същността на най-старите в къщата, те съживяват второ бащинство, в което се ограничават само до наслада.Специалната връзка, която съществува между баба и дядо и внуците, осигурява допълнителна жизненост, любовта от мястото на внука е незабравимо преживяване. От miResi (най-голямата мрежа от качествени жилища в Испания) ни дават страхотни идеи да се насладим на Деня на бабите и дядовците с нашите баби и дядовци.

5 прекрасни плана за правене с баба и дядо

  • Готвене по вкусна рецепта. Това е идеалният ден за бабите и дядовците да разкрият тайната рецепта за това вкусно ястие, което цялото семейство обича толкова много. Време е да запишете съставките, стъпка по стъпка и да го държите под ключ, сякаш е съкровище. Направи го, ако не съжаляваш.
  • Играйте на настолни игри. Parcheesi е класика и освен това внуците играят с предимство. И това е, че винаги могат да мамят, като преброят още няколко квадрата, за да постигнат целта преди това и да спечелят, със сигурност бабите и дядовците ще се съгласят.
  • Преглед на албуми със снимки. Търсенето в сандъка с памет за снимки от преди години има своята положителна страна. И това е, че припомнянето на щастливи моменти генерира подобни емоции и носталгия, която ни кара да се свързваме с миналото и с корените. Кой няма приятни спомени да се види на снимка като дете, което храни кокошките на баба?
  • Научете се да шиете. Трябва да се признае, че бабите имат специална ръка за шиене. Много от тях са посветили цял живот на шиенето, а много други са трябвало да шият и шият, защото не са имали друг избор. Време е да ви научим как да зашиете копче, ако все още не знаете как, със сигурност ще ви помогне много. И ако сте от поколението Z, знанието как да плетете на една кука също ще ви бъде от полза. Модерно е!
  • Безкрайни разходки в провинцията. Сега, когато времето е хубаво и дните са по-дълги, ходенето на разходка в провинцията е много мъдър вариант.Освен това прекарват повече време заедно, правят се упражнения, особено за възрастните хора, подобрявайки тяхното здраве. И ако внезапно връхлети лятна буря, няма по-добър план от това да отидете да видите охлювите, след като приключи.

Ето защо направихме селекция от най-добрите детайли, които да ви предоставим в този специален ден. За всички тези баби и дядовци, където и да са, те са и ще бъдат най-добрите съучастници за тяхното търпение, безкрайна любов, пакости и отдаденост.

Лала, лоло, абиа, абу, яйо, яя… Честит ден на баба и дядо

1

ClickInk

Опаковайте 2 ръкавици без ръкави Ще станете баба и дядо

снимка

€9,00

Ако вашите родители ще стават баба и дядо, изненадайте ги с подарък, който ще използват много често.

2

eggworld

За баби и дядовци, които са повече готвачи

снимка

19, €80

Ако дядо ви е шефът в кухнята, това е неговият подарък.

3

UO

Козметична чантичка с цветя "Grandma definition"

снимка

13, 96 €

Калъф за най-надутите баби. Ще ви служи за вашата красота или тоалетни принадлежности, или дори за хапчета.

4

изтривалки koko

Оригинална постелка за къщата на баба и дядо

снимка

18, €50

Разбира се, трябва да спазвате стриктно цената на всяко пране, което им носите, или за всеки тупер, който ви дават.

5

Невидим свят

Носна кърпичка, за да не й е студено

снимка

31, €90

Нищо подобно на това „Обичам те“, увито около врата й, за да я направи най-щастливата и горда баба в кралството.

6

ИЗДАТЕЛСКО СЕМЕЙСТВО

Дядо, разкажи ми за себе си

снимка

28, €40

Внимателно подбраните въпроси помагат да се улови и разбере живота на дядо от детството до наши дни.

7

-99999

Скъпа бабо: между теб и мен

снимка

12, €90

Версия за вашата баба да ви разкаже всичко, всичко за живота си и вие да се научите да я обичате още повече.

8

O-Kinee

Органайзер за окачване на леглото или дивана

снимка

13, €61

Перфектното решение за нашите баби и дядовци да организират всичко и докато се наслаждават на задълженията си на дивана. Комфортът на първо място!

9

Прасенце Пепа

Пижама за дядо

снимка

16,05 €

Ако имате достатъчно късмет да сте имали най-добрия баща на света и децата ви да могат да му се радват като дядо, тези пижами са създадени за него.

10

Mr. Прекрасно

Чаша: Бабо, ти и само ти си най-добрият

снимка

14, €95

Персонализирана чаша с послание.

11

Тениска на пенсионерите на годината

Тениска на баба и дядо

снимка

19,95 €

С много ясно послание: Аз не съм пенсионер, аз съм професионален дядо. И това е, че бабите и дядовците винаги са носили внуците си… или не?

12

Smartbox

SPA и релакс подаръчна кутия за двама

снимка

39, €90

Те също заслужават време за себе си. След курс ставайте рано, за да заведете децата на училище и след това да ги вземете, дайте им почивка за прекъсване на връзката.

13

Кутия за снимки с 6 албума

снимка

19,99 €

Превърнете тази кутия със снимки в сандък със спомени от младостта за вашите баба и дядо. Той винаги обича да получава подаръци, но ако е оригинален, ще видите онзи характерен блясък на дядо, когато говори за внуците си.

14

History.net

Стари вестници като подарък

снимка

39, €90

Какъв красив подарък! Вестникът с тяхната дата на раждане или деня, в който са се оженили.

15

eggworld

Възглавница за баби

снимка

19, €80

Малко хумор, който да усмихне най-детайлната баба, развалящата капризи и най-добрият готвач в света досега.

Популярна тема