Вътрешният двор е главният герой на тази реновирана къща

Съдържание:

Вътрешният двор е главният герой на тази реновирана къща
Вътрешният двор е главният герой на тази реновирана къща
Anonim

Предназначена за семеен живот, тази къща, разположена в квартал Сааведра, в Буенос Айрес, спешно се нуждаеше от цялостна реформа, разширяване и проект за интериорен дизайн. Основната цел беше да се превърне вътрешният двор в пространство, което да създаде всички стаи, размивайки границите между интериора и екстериора.

тераса с дървена палуба, украсена с растения тераса свързана с кухнята тераса с дървена тераса и странична маса с растения

Душът на терасата служи за разхлаждане в горещите дни. Гениален ресурс, за да се възползвате от няколкото квадратни метра навън.

външен душ с под и стена, покрити с дървен под тераса с дървена тераса, отворена към кухнята

Програмата изискваше създаване на общ достъп и независим такъв, пресичащ вътрешния двор. Благодарение на преместването на основната баня и изграждането на тоалетна беше възможно да се разграничи социалната зона от личната зона.

баня със сини плочки по стените и мивка на плота баня с кръгло огледало и шкаф с дървена предна част модерен дизайн отворена кухня с централен остров в бял цвят модерен дизайн отворена кухня с централен остров в бял цвят

В рамките на последния беше включен офисът, който може да функционира съвместно или самостоятелно, в зависимост от нуждите на семейството.

модерна всекидневна със сив диван и пуф и отворена дървена библиотека бюро в бохо стил с дървена пейка и ботаническа възглавница

Проектът се отличава с използването на смесени строителни техники, без да забравяме, че това е къща, разположена в центъра на града, с малко квадратни метра и с реформа, базирана на прости ресурси.

ПЪРВОНАЧАЛНО СЪСТОЯНИЕ ПРЕДИ РЕФОРМАТА

кухня преди ремонт хол с камина преди ремонт тераса преди ремонт

Популярна тема