Декорация за по-хладна всекидневна

Декорация за по-хладна всекидневна
Декорация за по-хладна всекидневна
Anonim

Летните месеци могат да бъдат трудни у дома, така че освен да следвате всички трикове, за да поддържате къщата прохладна сега, можете също да използвате decoration, за да го постигнете. как? Фокусиране върху тъканите, избор на по-индустриален стил или даване на повече живот на вашата дневна с помощта на растения. Всичко това ще спомогне за създаването на по-малко задушна среда и ще направи престоя ви най-приятен и при най-добра температура в цялата къща.

Цел, това е всичко, което декорацията може да направи за температурата във вашата всекидневна и освен че ще й придаде нов облик, ще ви помогне да направите

1. Силата на растенията

декоративни растения

Всеки хол с растения доставя радост още с влизането и, въпреки че това е първата причина да поставите саксия с алое вера или фикус, втората причина е заради освежаващия ефект, който има върху твоята стая. През цялата история растенията са били използвани за подобряване на околната среда и осигуряване на влажност, която сега е идеална за намаляване на студения вятър у дома.

2. Заложете на индустриалния стил

индустриално помещение

Един от ключовете към този индустриален стил в декорацията са мебелите от ковано желязо. Този материал винаги е бил характеризиран като студен, затова, преди да изберете дървена маса (която внася топлина в стаите), през лятото извадете металната помощна маса.Ще получите ефекта, който търсите.

3. Подбирайте добре тъканите

ленени завеси ikea

Очевидно дръжте вълнените одеяла на дивана, не ги дръжте за украса, защото единственото, което ще постигнат е да дадат топлина, щом ги видите. Оставете дивана възможно най-чист и, ако имате възглавници, направете ги от материали като lino, много в съответствие с лятото. Същото важи и за завесите, използвайте свежи и леки материи, за да намалите няколко градуса в дома си.

4. Значението на цветовете

розово зелена всекидневна

И не само тъкани, през лятото заложете на неутрални тонове като бяло или бежово. Или за експлозия от цвят изберете нюанси на зелено, розово, корал… Цялата тази комбинация създава усещане за лято.о! И винаги е добър избор да му придадете нотка на тропически стил, какво по-освежаващо от това?

Популярна тема