Контролен списък: Какво трябва да вземете в колата, за да отидете на почивка

Контролен списък: Какво трябва да вземете в колата, за да отидете на почивка
Контролен списък: Какво трябва да вземете в колата, за да отидете на почивка
Anonim

Това лято много хора избират автомобила като средство за придвижване, за да отидат на почивка. А това означава, че подготовката е от съществено значение, ако искаме всичко да върви гладко. В допълнение към проверката на налягането в гумите и други задачи, също така е важно да оборудвате колата си с всичко необходимо, което може да ви е необходимо по време на пътуването. Да вземат под внимание! И разбира се… весели празници! &128521;

Освежител за въздух за кола

ритуали освежител за кола

Представете си пътуване от повече от 2 часа с лоша миризма в колата… Ужасно, нали? Избягвайте го с ексклузивен освежител за въздух като този от Rituals, направен с оризово мляко и черешов цвят. Ще бъдете поразени от аромата!

€15,00 в Amazon.

Хидроалкохолен гел за ръце

хидроалкохолен гел за ръце

Не е необходимо да ви напомняме защо е важно да носите един или повече хидроалкохолни гелове в колата. Превенцията е най-доброто лечение!

6, €49 в Amazon.

Одеяло за пикник

одеяло за пикник

Вместо да изядете сандвича си в колата по лош начин, защо не намерите хубаво място, където можете да подишате чист въздух? За това нищо като носене на одеяло за пикник с водоустойчива основа в багажника.

16, 99 € в Amazon.

Маски

хирургическа маска

По същия начин, по който трябва да носите един или повече хидроалкохолни гелове в колата, също така е важно да имате резервни маски. Не забравяйте, че ако се намокрят твърде много с капки пот, те губят ефективност.

Чанти за многократна употреба

торбички за храна за многократна употреба

За да предотвратите разпространението на неприятни миризми из колата, придобийте навика да съхранявате закуски и храна в торбички с цип за многократна употреба.

22, €20 в Amazon.

USB зарядно

USB зарядно за кола с двоен порт

Друга твърде често срещана ситуация при пътувания с кола е изчерпването на батерията на телефона. Най-доброто? Носете USB зарядно устройство с два порта (в случай, че същото се случи с втория пилот).

9, €99 в Amazon.

Бутилки за вода

пластмасова бутилка за вода

С горещините това лято не забравяйте да поставите няколко бутилки вода в колата, но ги дръжте далеч от слънцето!

Охладител с дръжка

преносим охладител с дръжка

Ако искате да го направите както трябва, дръжте охладител в багажника, така че вашите бутилки с вода и други напитки да останат хладни.

12, €90 в Amazon.

Популярна тема