Започнете учебната година с организирана учебна зона

Съдържание:

Започнете учебната година с организирана учебна зона
Започнете учебната година с организирана учебна зона
Anonim

Тази година учебната година обещава да се върне към нормалното. Въпреки че Covid продължава, без да дава необходимата почивка на децата, за да се върнат напълно безопасно в училище, трябва да удвоим усилия, така че малките да имат удобно и креативно пространство за учене у дома. Те ще се нуждаят от добро планиране по отношение на графици и дейности, но най-важното е да се върнат от лятото с добре заредени батерии, за да започнат новия курс с положителна енергия.

Работата от разстояние и онлайн уроците променят къщата ни малко по малко; така че трябва да вземете предвид някои идеи, за да проектирате учебни зони, съобразени с деца и юноши.Ами ако създадете пространство, сякаш е в училище или в гимназията? Сега вашата спалня ще служи и като класна стая, така че е добра идея да промените стаята и да осигурите повече място за съхранение, за да насърчите ученето. С тези съвети връщането в училище ще бъде пълен успех:

График

седмичен планер, тенвинил
Седмичен плановик, от Tenvinilo.

Децата трябва да свикнат да организират ежедневните си задължения,, така че винаги да имат домашните си готови. Разглеждането на графика ви позволява да спестите време и позволява на родителите да следят изпитите и дейностите, въпреки че не пречи да поддържате личния си дневен ред актуален. Това е много полезен навик през целия му училищен живот, а по-късно и в работата му.

Денят на пробива

органайзер за бюро, бял 25x20 cm drönjöns
IKEA DRÖNJÖNS органайзер за бюро, бял.

Преди да започне час, дори и да е онлайн, детето трябва да почисти, да закуси и да подготви ежедневния учебен материал. Създайте рутина предната вечер, така че то да остави готови учебниците, от които ще има нужда, страници, тетрадки и материали за писане: химикалки, бои, моливи, ножици, острилки за моливи…

Оптимизиране на стената

bergshult pershult бели стенни рафтове
Добре организирано бюро.

предната част на бюрото е добро място за поставяне на лавици с книгии и закачане на бележки, така че всичко да е по-под ръка. Знаейки, че материалът е достъпен, ще помогнете на детето ви да се съсредоточи върху домашните.

Роли на вашия сайт

бюро, бяло светло розово småstad

Без паника! Децата имат много предмети и всеки изисква различен материал. Помогнете им да го поддържат в ред, като го поставите в кутии или чекмеджета. Уверете се, че са в обсега им. Можете дори да идентифицирате всяко място за съхранение; както и книги и тетрадки, със стикери, изписани върху тях.

Почистете бюрото

skådis pegboard

Коркова тапа на стената с щипки облекчава визуалното натоварване на масата. Също така висящи контейнери за химикалки, бои, ножици и моливи. Включва помощна количка в работната зона, по-добре с колела, за да можете да премествате компютъра, книгите или каквото ви трябва от една стая в друга.Когато дойде уикендът, можете да скриете количката в килера или офиса, за да не пречи на децата.

Шкафове за архиви

картотека, бяла тябба

Те са идеалното решение за разделяне на книги и бележки по теми. В допълнение, те могат да бъдат премахнати от бюрото, тъй като дневният график приключва, докато масата е напълно чиста.

4 Направи си сам идеи за организиране на младежкото бюро

1. Комплект прозрачност

стъклени буркани за ученически пособия
Стъклените контейнери помагат при организирането на доставките.

Удоволствие е да имаш гуми, химикалки, гуми… Идеята да го поставиш в стъклени съдове с различни размери е перфектна. Какво чакаш, за да го копираш ? Използвайте типичните стъклени буркани за храна и им дайте нова употреба на бюрото си.

2. На стола

чанта органайзер на облегалката на стола
Организираща чанта на облегалката на стола.

Облегалката на стола ви също е добро място да поставите най-важните неща. Бутилка вода за разхлаждане или любимото ви плюшено животно, за да ви развесели с по-трудни теми.

3. Мини офис

организирайте новия курс у дома чрез covid
Нов живот за щорите

Тези бели капаци са преназначени, за да следят завършени задачи,да разпределят четенията за деня, да следят графиците на часовете или да предават задачи.Ако се осмелите да го направите, в тази връзка ще намерите стъпка по стъпка, за да направите този стенен органайзер.

4. Органайзер от плат за най-малките

детски органайзер от плат
Органайзер за детски дрехи

Те се нуждаят от кодове, за да им помогнат да организират нещата си. Това може да бъде поредица от числа или цветове, всеки символ, който те веднага идентифицират, за да знаят къде да търсят това, което искат нужда по всяко време. Направете стенопис от плат с номерирани джобове и поставете във всеки предметите, от които се нуждаят за всеки предмет или проект, върху който работят. В тази връзка ще намерите стъпка по стъпка, за да направите този красив органайзер от плат.

Популярна тема