Минималистична и ретро черно-бяла баня

Минималистична и ретро черно-бяла баня
Минималистична и ретро черно-бяла баня
Anonim

Банята се превръща в една от най-използваните стаи в дома и в която може да се приложи известен контраст спрямо останалите пространства. На естетическо ниво предлага множество възможности; Ето защо ще научим за безупречната, минималистична и винтидж черно-бяла баня на стилиста и инфлуенсър Ема Тачър.

Комфортът и елегантността могат да вървят ръка за ръка. За целта трябва да обърнем внимание на ресурсите, с които разполагаме, и вида на използваните материали.Такъв е случаят в този случай, където продукти с първо качество и много интересна естетическа концепция са избрани за черно-бели бани като тази.

Дизайнерът на

Ripples Reigate Джо Сангстър се възползва от наклонения таван, за да създаде релаксираща, обгръщаща зона; Освен това той заложи на мултифункционален душ параван във френски стил, вдъхновен от Crittall. Тъй като може да се отваря и затваря според нуждите на момента, екранът е много полезен ресурс за извличане на максимума от пространството.

черно-бяла декорирана баня с душ кабина и подземна вана с плочки

За пода дизайнерът избра полирани черни шестоъгълни плочки. От друга страна, черният дървен шкаф с дълбоки чекмеджета създава вечна привлекателност, докато контрастира с белите плочки на метрото, облицоващи ваната и стените.Равносметката? Винтидж изображение.

По този начин формите се изчистват, отразява се простотата и повърхностите се геометризират, за да се постигне определена стабилност в структурата. Трябва да се отбележи, че баните с бял цвят предават усещане за чистота и хигиена, нещо, което върви много добре с правоъгълни плочки.

ретро метален радиатор в банята
Подчертава метален радиатор във винтидж стил.
черен дървен шкаф за мивка метални кранове и метро плочки

Успяхме да проверим, че някои ресурси, като вертикалния радиатор, помагат за отоплението на стаята и от друга страна предлагат модерен и различен образ. Закачалката за кърпи го маскира, за да осигури функционалност и да спести място. Освен това той привлича окото и е под ръка за вашата помощ.

Семпла и функционална баня, която въпреки че е декорирана в черно и бяло, има топла и приветлива атмосфера.

От друга страна е необходимо да се отбележи минималистичният стил, установен в санитарния фаянс. Мивка и вана с правоъгълен дизайн, заедно с тоалетна с напълно изчистени и основни форми. Същото може да се каже и за крановете, много прости по формат, където извивките играят значителна роля и се установяват пластични, основни и прости форми.

вана, облицована с бяла подземна плочка и под с шестоъгълни плочки

Баните с душ и вана предлагат компактен формат, който може да се адаптира към пространството, без да затруднява и улеснява вътрешните премествания. На свой ред, тоалетните са много добре организирани и се чувстваме просторни и имаме достатъчно място за движение. Всъщност душът допълва задния ъгъл и ни дава възможност да го използваме, когато искаме бързо почистване.

вана, облицована с бяла подземна плочка и под с шестоъгълни плочки

Черно-белият диалог помежду си, за да предложи хармоничен контраст, фини, градски и изтънчени. Чистотата и блясъкът на бялото се компенсират от тъмнината на черното, което предава повече стабилност, спокойствие и спокойствие.В крайна сметка контрастите са необходими, но когато от тях се постигне хармония и баланс, ние чувстваме, че декоративната цел е изпълнена.

Дизайнерът на Ripples Reigate е разработил наистина атрактивен дизайн без необходимост от въвеждане на прекалено крещящи елементи. Всъщност изисква самоигра с линии, геометрия и два основни цвята, което е нова тенденция за банята. Резултатът е непобедим!

Популярна тема