8-те най-готини възглавници за добър сън през лятото

8-те най-готини възглавници за добър сън през лятото
8-те най-готини възглавници за добър сън през лятото
Anonim

Свързваме лятото с хубаво време, ваканции и слънчеви дни, но има и още един фактор, който трябва да вземем предвид и който по принцип е досаден, особено през нощта: жегата. Високите температури могат да причинят сериозни проблеми със съня, нещо, което влияе върху ежедневната ни работа, като не си почиваме добре. Има ли лекарство за това?

Топлината е нещо, което не може да се премахне толкова лесно; Поради тази причина трябва да търсим алтернативи, така че сънят да стане отново спокоен и приятен, дори и при високи температури. Затова ви представяме 7 свежи възглавници идеални за спане през лятото и ги подреждаме в удобни матраци, за да обновите леглото си.

Защо да купите нова възглавница?

През лятото има дни, в които е много горещо, до такава степен, че може да стане непоносимо Нощите се превръщат в истинско изпитание. Заспиването е една от по-сложните задачи когато термометрите отбелязват високи температури; Затова най-доброто решение е да познавате разнообразието от удобни и добри възглавници с високо качество и свежи.

Със сигурност сте мислили да вземете студен душ посред нощ или да отидете до хладилника и да почувствате малко студа, но това ще изчисти тялото ви и няма да ви помогне да спите добре. Важното е, че в леглото се постига известна свежест, за да не ви натоварва жегата. Е, този проблем е лесен за решаване, тъй като има различни летни тенденции за възглавници, които са достъпни и които могат да ви помогнат да заспите по-добре в най-горещите месеци.

Възглавници, предназначени за лятото

Много магазини предлагат различни видове възглавници, но летните са тези, които всъщност предпазват повърхността от нагряване и ги поддържат хладни през цялото време. Има различни модели, от ултра дишащи тъкани до гел ръкави, които можете да поставите в хладилника, за да се охладят.

Не мислите ли, че е приемливо решение за най-горещите дни? Добрата свежа възглавница е това, от което се нуждаете за деня В крайна сметка това е начин да успокоите ума си, знаейки, че ще можете наистина да спите и да си починете. Край на въртенето в леглото. Качествени възглавници като тези, които ви предлагаме тук, несъмнено са добра алтернатива да ги комбинирате с вашия идеален матрак.

Лесно, нали? Преди да започнете да купувате, ние ви оставяме селекция с 7 най-добрите, които открихме и които ще се превърнат в решение на вашите проблеми; така че ще можете да спите спокойно. Сладки сънища!

1

JYSK

TRONFJELLET Възглавница

снимка

21, €50

Важно важно за да направите нощите си наистина спокойни е избраната от вас възглавница. Моделът JYSK TRONFJELLET, със своя висококачествен, уникален пълнеж от силиконови влакна и меко покритие от 100% памук, ще бъде идеален съюзник за това.

2

ZZ DON BREAK

Опаковка от 2 гел свежи възглавници

снимка

29, €95

Този модел има предимство: помага за регулиране на температурата и разсейва топлината, благоприятствайки циркулацията на въздуха през цялата нощ. С други думи, добра, висококачествена възглавница.

3

BedStory

Възглавници от дишащи влакна

снимка

36,99$

Този модел се отличава със своя комфорт. Има супер меко докосване и материя, класифицирана като ултра дишаща. Освен това е подплатен и пасва много добре на спалното бельо.

4

Bramble

Готина гел възглавница

снимка

24,99 €

Ако сте от тези, които не искат да се откажат от обичайната си възглавница, можете да изберете този бърз и много освежаващ метод. Възглавница с гел, която вие трябва да поставите в хладилника за поне три часа, за да го поставите по-късно под калъфката за възглавница. Ще имате гарантирана 100% прохладна нощ.

5

Linenspa

Възглавница Linenspa с мемори пяна

снимка

30, 45 €

Модел с конвенционален външен вид, но също така има мемори пяна, която може да се постави в хладилника, за да се охлади цяла нощ. Калъфката е памучна, но не загрява и може да се пере.

6

Поддръжка

Разсейваща топлина гел възглавница за легло

снимка

41, 85 $

Този друг модел разполага и с гел за разсейване на топлината от едната страна и меко, дишащо покритие, което помага за разсейване на телесната топлина и поддържа главата и шията ви сухи и удобни.

За да спите през зимата, просто трябва да го обърнете и да спите с главата си на другата страна.

7

Основи на Amazon

Охлаждаща възглавница с мемори пяна

снимка

31, €76

Много добра възглавница, която предлага комфорт и ефективност при разпределението на прохладата, така че основно да усещате, че е в добро състояние през цялата нощ. Удобен е и охлаждащият гел насърчава въздушния поток, за да поддържа материала хладен.

8

Guiffly

Свежа цервикална възглавница

снимка

34, €99

Възглавница с охлаждаща гел система, която предпазва и врата, за да осигури максимален комфорт. Наистина интересен продукт, който улеснява почивката през лятото.

Популярна тема