Малка баня? Това е, което НЕ трябва да правите

Малка баня? Това е, което НЕ трябва да правите
Малка баня? Това е, което НЕ трябва да правите
Anonim

Ако имате малка баня, вие имате съкровище. Поради тази причина, когато става въпрос за декорирането му, е важно да знаете кои са нещата, които го използват максимално и декоративните елементи, които трябва да избягвате на всяка цена. Направете този ъгъл на къщата функционално пространство, модерно и свежо, където влизането е удоволствие.

Обърнете внимание на мебелите, не бягайте от цветовете и най-вече не си мислете, че тъй като имате малка баня, можете да прибегнете само до минимализма. Ако е дошъл моментът да подготвите малката си баня, имайте предвид тези пет неща, които НЕ трябва да правите, ако искате да извлечете максимума от нея и да получите желаното пространство.

Идеи за реформиране на малки бани.

1. Изберете само бяло

Тъй като бялото е цвят, който създава усещане за по-голям простор, ние сме склонни да заложим всичко на този цвят, оставяйки банята без индивидуалност. Цветът също може да бъде ваш съюзник, независимо дали е върху боядисана стена, с плочки на пода, разделящи пространства… Не изхвърляйте цвета, възползвайте се от него! В допълнение, сиви, земни и зелени тонове са идеални за създаване на много готина атмосфера във вашата баня.

малка зелена баня

2. Не придава на огледалото значението, което заслужава

Склонни сме да мислим, че в малката баня трябва да има малко огледало и нищо не може да бъде по-далеч от истината. Малкото огледало не е функционално в тези случаи, така че не се оставяйте да искате да поставите голямо огледало във вашата мини баня, това е добра идея.Нашият съвет е да се уверите, че рамката не е прекалено дебела и изберете тази, която ви харесва най-много.

малка баня голямо огледало

3. Да мислиш, че плочките нямат място

Грешка. Добрите плочки могат да създадат уникални и стилни пространства, като това не зависи от размера на вашата стая. Заложете на жив под или единична стена с индивидуалност. Друг вариант е и под душа с прозрачен параван, така че да се виждат… Вариантите са безкрайни, затова можете да дадете воля на въображението си, можете да имате пространства, толкова готини, колкото това.

малки плочки за баня

4. Губи място за съхранение

Тук всеки инч е от значение и затова трябва да поставите чипа в местата за съхранение.Не само в мебелите, вие също трябва да мислите вертикално, със стратегически разположени рафтове можете да освободите много пространство от вашата баня. Да не говорим за безбройните видове кошници и кутии, които освен че придават много стил, са идеални за съхранение на вашите неща.

малък склад за баня

Уникални начини за съхранение в банята.

5. Изпаднете в най-абсолютния минимализъм

Кой е най-лесният вариант? Да, но не единственият и още по-малко този, който търсим. Има много стилове, които могат да се поберат във вашата малка баня, например индустриален, класически и дори винтидж. Ключът е да подберем добре материалите и мебелите в банята си, но никога да не прибягваме до минимализма, ако наистина не е това, което ви харесва.

Популярна тема