3 реновирани бани с почти никаква работа

3 реновирани бани с почти никаква работа
3 реновирани бани с почти никаква работа
Anonim

Компанията Decoryver отговаряше за извършването на реформите на тези три бани. Работите бяха минимални, по такъв начин, че процесът на промяна не беше смущение. Те се опитаха да поддържат подобна естетическа линия,, но с различни стилове и тоналности. Затова искаме да можете да видите тези 3 обновени бани, за да извлечете някои идеи за вашия дом.

1 МАЛКА БАНЯ, КОЯТО СПЕЧЕЛИ С ПРОСТОРНОСТ И МОДЕРНОСТ

Външният вид на тази баня беше донякъде остарял. За да обновим изображението, беше решено да разширим пространството, като направим евтина промяна: премахнете ваната и инсталирайте душ корито. Просто с тази стъпка беше постигнат различен външен вид, по-прозрачен и функционален, с персонално докосване и оставяйки всичко под ръка. Голямо попадение!

проект за ремонт без работа в баня

След това започва работата по плочките, които ще бъдат съставени с бяло и синьо; в същото време мивката се сменя с окачен шкаф с мивка и златни кранове. Целта е всичко да е хармонизирано, както можете да видите например между душа и мивката.

Осветлението също беше променено, сега е много по-директно и разширено, както и подът, който става винилов и има неутрален тон, което придава по-модерно усещане на мястото.

проект за ремонт без работа в баня

2 МОДЕРНА, ОТВОРЕНА И ФУНКЦИОНАЛНА БАНЯ

Първоначално банята имаше дълга вана, която в крайна сметка заемаше много място. Поради тази причина беше решено да се премине към вграден душ с прозрачни паравани. По този начин се придобива функционалност, изображението се актуализира и се създава по-голямо усещане за пространственост.

проект за ремонт без работа в баня
Постига се много по-изискан характер, изтънчен и подсладен, по същия начин, по който дизайнът е модернизиран и се получават пространство и осветеност.
проект за ремонт без работа в баня
Обичаме боядисаните в пастелно розово детайли на вратата!

3 СИНЬО И ТОПЛИНАТА НА ДЪРВОТО, КАКВА ДОБРА КОМБИНАЦИЯ

Старата баня показва липса на индивидуалност и стил. В този смисъл се решава да се направи фейслифт, което означаваше драстичен завой в естетиката. Постига се по-голяма осветеност, която се поддържа директно от синия цвят на стената и чистотата на бялото.

От друга страна, трябва да споменем специално окачените дървени мебели, нещо напълно иновативно, което дори придава нотка на топъл цвят. В допълнение, не трябва да забравяме, че функционалността е налице отново, като се работи с оригиналност и свежест, всичко това със стил на ниска цена. По този начин формите са много изпипани и всички елементи се съчетават перфектно.

Популярна тема