Стълби за кучета и готини аксесоари - Пазаруване

Стълби за кучета и готини аксесоари - Пазаруване
Стълби за кучета и готини аксесоари - Пазаруване
Anonim

Любителите на кучета обичат да обсипват своите домашни любимци с гушкания, лакомства и играчки. И се оказва, според специалиста по кучешко поведение д-р Брайън Хеър, че вашето куче също знае колко много ви е грижа за него – кучетата имат емоции и чувства точно като нас. „Да, вашето куче знае колко много го обичате! Кучетата и хората имат много специална връзка, където кучетата са отвлекли човешкия път на свързване на окситоцин, който обикновено е запазен за нашите бебета. Когато погледнете кучето си, нивата на окситоцин се повишават, просто като когато ги галите и играете с тях.Това кара и двамата да се чувствате добре и укрепва връзката ви. Кучето ви гледа ли ви без причина? Той просто те „прегръща“с очите си.“Ако нямате куче на този етап от статията, ще искате да избягате и да си вземете куче за себе си.

Кучетата прегръщат ли ни с очите си? Да, и това е подкрепено от друго скорошно проучване, което е част от документален филм на BBC. Когато кучетата взаимодействат с хора, техните нива на окситоцин също се повишават, точно както когато хората взаимодействат с кучета или дори със собствените си деца. И в забележителна победа за любителите на кучета кучетата имат по-високи хормони от котките в подобни ситуации, според проучването.

Споделете моменти с вашето куче

Така че знаейки колко добър е контактът с кучета (за нас и за тях), създаваме пространства и моменти не само за игра, но и за почивка заедно.А защо не и на дивана или в леглото. Ако оставите кучетата си да се качат на дивана или леглото, тази тема ви интересува. Особено ако имате една от онези сладки малки породи.

Качването на дивана, леглото или дивана може да бъде свят за кученца, възрастни хора и малки породи. Скоковете, когато се движите нагоре и надолу, предполагат удар върху гръбначния ви стълб, причинявайки бъдещи наранявания. Улеснете ги с няколко стълби или рампа.

1

Masthome

3 стъпала от пяна за кучета

снимка

49, €89

Много мека опция за най-деликатните лапи. Вътрешната част е дунапрен, а покритието е кадифе и велур. Има подвижен капак и най-хубавото е, че с покупката на тази стълба за кучета получавате безплатно ролка за премахване на косми от домашни любимци.

2

PetSafe

Pupstep Сгъваема стълба за кучета

снимка

61, €55

Изработена от по-устойчив материал, тази стълба за кучета издържа до 68 кг тегло. А когато не го използвате, можете да го съхранявате в гардероба, без да заема много място.

3

Galatée

Стълба за кучета с място за съхранение

снимка

57, €99

Има три места за съхранение и може да се сгъва.

4

Стълба за кучешка колиба

снимка

€99,00

Супер практично две в едно. Това ви дава възможност да останете в личното си пространство и да спестите място у дома.

5

Galatée

Стълба за рампа за кучета

снимка

51, €99

Можете да избирате между този модел с две нива или рампа стълба с три стъпала. Калъфът може да се пере и се предлага в много цветове.

6

Pawhut

Стълба и рампа за кучета

снимка

71,99 €

Изработен е от дърво и освен че е сгъваем, както можете да видите на изображението, можете да го използвате като стълба или като рампа, тъй като вашият домашен любимец се чувства по-удобно.

7

PiuPet

Сгъваема стълба за пътуване

снимка

79,98 €

Тази стълба за кучета е идеална за носене на път. Ако отидете на къмпинг тази година, не забравяйте да вземете стълбата си, за да се качвате и слизате от кемпера или караваната.

8

Трикси

Кучешка рампа

снимка

71,59 €

Перфектен вариант за малки кучета. Тази рампа се сгъва и съхранява под дивана, например, така че да не заема място, когато не се използва.

9

Трикси

Стълба със съхранение

снимка

89, €37

Най-хубавото на тази стълба за кучета е, че всяко стъпало се отваря и има място за съхранение.

10

DingM

Рампа за плувен басейн

снимка

14, €88

Ако кучето ви плува с вас в басейна, поставете му плаваща рампа, за да може да излезе безопасно.

Популярна тема