5 съвета как да подготвите къщата си сега, след като се върнете към рутината

5 съвета как да подготвите къщата си сега, след като се върнете към рутината
5 съвета как да подготвите къщата си сега, след като се върнете към рутината
Anonim

Да, жалко, но празниците свършиха. И въпреки че са били различни, те не са престанали да бъдат няколко дни почивка и откъсване за всички. Поради тази причина връщането към рутината може да ни струва малко повече, отколкото би трябвало, време е да превърнете къщата си в убежище на спокойствие и чист въздух, така че завръщането от ваканция да е по-малко грубо.

1. Започнете, като направите поръчка

Ако организирате къщата си, ще имате организиран ум. Отделете ден за почистване и ред, това е от съществено значение, за да започнете рутината. как? Изперете и поставете всички дрехи, които сте взели, и поставете куфарите на мястото им. В спалнята дълбоко почистете и сложете любимите си чаршафи, това винаги е удоволствие.

Не позволявайте на хаоса да завладее хола ви и започнете да опростявате. Всичко, което не е полезно, го запазете. Сприятелявайте се с кутии и кошници, особено в банята, те ще ви помогнат да запазите всичко на мястото си и също така ще придадат много модерна нотка на вашата баня.

2. Смяна на обстановката

Различна възглавница тук, стол, поставен някъде другаде… Понякога малки промени ни карат да създадем различни пространства, които ни дават спокойствие Опитайте спалнята, винаги Искали ли сте да тествате как изглежда столът в другия край на стаята? Това е моментът. Изхвърлете одеялата, сложете нови възглавници и къщата ви ще започне да се чувства по-уютна.

Можете да го направите и в спалнята. Може би е време да смените кувертюрата, да вземете онези малки лампички, които винаги сте искали.

скандинавска спалня скандинавска спалня

3. Нови нюанси

Лятната експлозия от цветове трябва да бъде изоставена. Сега умът ви се нуждае от по-топли, неутрални тонове, за да посрещне идването на есента. Изберете бяла или бежова основа, земни тонове и прашно розово или също класически синьо и сиво. Две комбинации, които ще ви помогнат да създадете средата, от която се нуждаете.

4. Важността на детайлите

Имате ли растения у дома? Време е да внесете малко зеленина във вашата среда. Ако това лято сте носили килима за пране, сега можете да го поставите. Също така може да е добър момент да украсите стената, която чакате.

5. Нови резолюции

Отделете това време, за да си поставите нови цели. Какво искате да постигнете у дома и направете план за постигането му. Няма нищо по-удовлетворяващо от постигането на целите ви. Не се преуморявайте, организирайте задачите си и ги изпълнявайте малко по малко.

Популярна тема