Тези цветове във вашата спалня ви помагат да си починете

Тези цветове във вашата спалня ви помагат да си починете
Тези цветове във вашата спалня ви помагат да си починете
Anonim

Очевидно е, че без удобен матрак няма как да спите добре, но нека не пренебрегваме силата на цветовете. Има цяла гама от нюанси, които насърчават почивката и релаксацията. Искаш ли да ги срещнеш? Ами продължавайте да четете, защото ви даваме няколко идеи, които да включите в декорацията на стаята си! &128073;

1

Бяло

младежка спалня в бохо стил, декорирана в горчица и зелени тонове с естествени влакна

Декорирането в бяло винаги е успешно, независимо дали става въпрос за стените, спалното бельо или мебелите. Този ярък и небесен цвят, освен че благоприятства почивката, допуска всякакви нюанси и материали и изглежда страхотно във всеки декоративен стил.

2

Зелено

табла за глава

Зеленото е цветът на природата. Само поради тази причина той е един от най-релаксиращите, които съществуват, и трябва да го включите в спалнята си възможно най-скоро. Нашето предложение? Плитка за завивка с ботаническа щампа и много растения за създаване на вътрешна градина.

3

люляк

люляк плик за завивка

Знаете ли, че лилавият цвят е тясно свързан с духовността и креативността? Също така е идеален за почивка, затова препоръчваме да го включите в спалното бельо или на стените. Можете да смесвате различни интензитети на един и същ тон в елементи като възглавници, за да придобиете индивидуалност.

4

Синьо

спалня, декорирана в бяло и синьо със средиземноморски стил

Сред цветовете, които подобряват съня, синьото не може да липсва. И това е цветът на морето, в по-спокойните си версии, той е способен да успокои нервите ни и да ни помогне да намерим спокойствието, от което се нуждаем, за да спим като малки ангелчета.

В тази стая, вдъхновена от средиземноморския стил, беше избран цялостен външен вид, комбиниран с бяло, което доведе до светло и релаксиращо пространство. Обичаме идеята да декорираме стената на таблата с тапет!

5

На прах

тийнейджърска спалня с походно легло и стол за бюро, тапициран с тюркоазено синьо кадифе

Прахообразните и пастелни цветове, благодарение на своята сладост и яркост, са идеални за декориране на спални, особено детски стаи.

Ключът, за да не бъде стаята твърде скучна, е да си поиграете с текстурите. В тази спалня, например, походното легло с кадифена тапицерия беше избрано да съответства на въртящия се стол на бюрото, всичко в приглушено тюркоазено синьо, което подобрява светлината си, когато се комбинира с бяло.

6

Парчета за хващане на окото

табла в синьо

Ако сте решили да декорирате спалнята си в синьо, но не искате да докосвате стените или спалното бельо, защо не опитате с ефектна табла?

Този, който виждате на изображението, е тапициран с кадифе, но можете да изберете и модел от лен в мек тон, за да генерирате повече свежест.

7

Мач и победа

глем декор

Докато прашните цветове са страхотни за детските стаи, те добавят стил и изтънченост и към спалните за възрастни. И ако не, разгледайте тази спалня с нюдови цветове и изумруденозелени детайли, с кадифен пуф в стил арт деко в долната част на леглото и красива табла, изработена от диагонални дървени корнизи.Страхотно!

ПЪЛНИЯТ АПАРТАМЕНТ ТУК

8

Неусетно

бяла декорирана спалня

Тази девствена бяла спалня, която излива светлина, е фино декорирана със зелени акценти, които добавят точната доза естественост и изтънченост. Идея, която ще ви хрумне, ако стаята ви е с малко пространство.

9

Мини пространства

таванско помещение в мадрид бяла спалня със скосени тавани

Ако спалнята е малка или ако е разположена под скосен таван, белият цвят ще предпази от чувството на клаустрофобия и ще ви позволи да спите добре. Оживете декорацията с няколко възглавници или някаква илюстрация по стените (без да ги претоварвате) и проблемът е решен!

10

Нека дървото бъде с вас

апартамент на 50 м от плажа спалня с дървена табла

Дървото, в комбинация с бяло, зелено или синьо, ще подсили безкрайно естествеността на вашата спалня. Не забравяйте да го добавите към елементи като таблата, нощните шкафчета или фотьойла като кът за четене. Определено попадение!

Популярна тема